Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Cok gecmis olsun saglikla kavusun insallahEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
aaa hadi hayırlı olsun. analı babalı güle güle büyüsün minnoş. hayırlı evlat olsun inşallah.Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Aa sen de mi doğuruyordun o kısmı kaçırmışımBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Bende de var dünden beri bel ağrısı bir de bebek tek bi yerde toplanıyor nefesim kesiliyor sanki sonra geçiyor , kasılma mı bu acabaBelim cok agriyor
Sancilaniyor muyum acaba
Doğur be anam sen de doğurBelim cok agriyor
Sancilaniyor muyum acaba
Kuzum ya ben o sancıyı hiç yaşamadım. Yaşadıysamda nasl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sadece burada okuduğum kadarıyla belden başlayıp kasıklara vuran şancı gerçek doğum sancisiymis. Kasıkta var mi agriBelim cok agriyor
Sancilaniyor muyum acaba
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsun inşallahBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Masallahhh canim vaktimde gelsim insallahKızlar çok şükür bebitom normal kıvama gelmiş
Ekstra günde iki muz, bir maden suyu, haftada bir gün kırmızı et, bir gün beyaz et yiyerek haftalık 300 gram aldırabilmişim
Erken doğum riskim bitti, artık doğsa da küvezlik bi durum yok dedi çok şükür doktorumuz
Çatım dar olduğu için sezeryan olacağı kesinleşmişti ama sezeryan için gün vermiyorum bebek ne zaman doğumu başlatırsa o zaman alıyoruz dedi.
Boyu 46 cm kilosu da 2516 olmuş 35+4 üm
Benim kaşığıma bugün çok fena ağrı girdi yerimden hareket edemedim bağırarak eşimi çağırdım uyandırdım bağırtımla sonra geçti şükür. Ama şimdi ara ara popomdan ağrı giriyorKuzum ya ben o sancıyı hiç yaşamadım. Yaşadıysamda nasl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sadece burada okuduğum kadarıyla belden başlayıp kasıklara vuran şancı gerçek doğum sancisiymis. Kasıkta var mi agri
Dinlen canim bol bol. Bence ağrıların artarsada bir doktorunla görüş. Iyi düşün iyi olsunBenim kaşığıma bugün çok fena ağrı girdi yerimden hareket edemedim bağırarak eşimi çağırdım uyandırdım bağırtımla sonra geçti şükür. Ama şimdi ara ara popomdan ağrı giriyor
Hadi hayırlısı gelecekse de buyursun gelsin sağlıcaklaKızlar kasığım ve belim deli gibi ağrıyor ve kasılmam oluyordu hastaneye geldim 1 parmaktan 2 parmağa yakın açılmam varmış ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar serumdan sonra tekrar nstye sokacaklar geçmezse yatış verecekler
Canim Allah yardimcin olsun iyi ki gitmissin vaktinde gelsin minnosun insallahKızlar kasığım ve belim deli gibi ağrıyor ve kasılmam oluyordu hastaneye geldim 1 parmaktan 2 parmağa yakın açılmam varmış ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar serumdan sonra tekrar nstye sokacaklar geçmezse yatış verecekler
Merve herkesi doguma gonderiyon bakiomHadi hayırlısı gelecekse de buyursun gelsin sağlıcakla
Napiim bari otiriyim de gidene dua ediimMerve herkesi doguma gonderiyon bakiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?