Aksine daha çok açılıyormuş iştah. Hem doğumda kaybettiğin kanın eksikliğini hissedip acıkıyormuşsun, aynı adet görme zamanı gibi iştah hem de emzirirken kaybettiğin enerji için acıkıyormuşsun. Aslında bu yüzden doğum sonrası için alınan bitkisel içerikli ilaçlar oluyor. Ben bir tanesini aldım şimdiden. Doğurur doğurmaz önce elimdeki ocean mumy olan multivitaminin kalanını içip bitireceğim, sonra da bu lohusalık için olana başlayacağım. Bu sütü de bereketlendiriyormuş hem.Doğumdan sonra kapanır inşallah iştahlar
Dinleniyorum şuan daha iyiyim şükür canım ama bugün farkettim ki çok çok az kaldıDinlen canim bol bol. Bence ağrıların artarsada bir doktorunla görüş. Iyi düşün iyi olsun
Oyy kıvamını yesinler onun maşallahKızlar çok şükür bebitom normal kıvama gelmiş
Ekstra günde iki muz, bir maden suyu, haftada bir gün kırmızı et, bir gün beyaz et yiyerek haftalık 300 gram aldırabilmişim
Erken doğum riskim bitti, artık doğsa da küvezlik bi durum yok dedi çok şükür doktorumuz
Çatım dar olduğu için sezeryan olacağı kesinleşmişti ama sezeryan için gün vermiyorum bebek ne zaman doğumu başlatırsa o zaman alıyoruz dedi.
Boyu 46 cm kilosu da 2516 olmuş 35+4 üm
Doğrusun canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler zamanında insallahDinleniyorum şuan daha iyiyim şükür canım ama bugün farkettim ki çok çok az kaldı
Ayyy yandık deseneAksine daha çok açılıyormuş iştah. Hem doğumda kaybettiğin kanın eksikliğini hissedip acıkıyormuşsun, aynı adet görme zamanı gibi iştah hem de emzirirken kaybettiğin enerji için acıkıyormuşsun. Aslında bu yüzden doğum sonrası için alınan bitkisel içerikli ilaçlar oluyor. Ben bir tanesini aldım şimdiden. Doğurur doğurmaz önce elimdeki ocean mumy olan multivitaminin kalanını içip bitireceğim, sonra da bu lohusalık için olana başlayacağım. Bu sütü de bereketlendiriyormuş hem.
Derler ki doğurmadan hemen önce böyle bi enerji gelirmişSelam kızlar. Ya kızlar tuhaf ama dün ve bugün çok enerjik hissediyorum. Kalktım tüm evi temizledim. Ama zerre yorulmadım. Sanki kuş kadar hafifim
Doğur anam sen de doğurSelam kızlar. Ya kızlar tuhaf ama dün ve bugün çok enerjik hissediyorum. Kalktım tüm evi temizledim. Ama zerre yorulmadım. Sanki kuş kadar hafifim
Bugün şükür depiklemeye çalışıyo teyzesi
Valla bilemedim şimdiDerler ki doğurmadan hemen önce böyle bi enerji gelirmiş
Bence bekleme hastaneye git . Belinden başlamış kasıklarına sancı bu kadar kısa aralıklarla vurması belki doğumun habercisidir sancı olarakKızlar belimde başlayan bir ağrı vardı. Uzandım Smdi ama kasiklarimada vuruyor batma gibi. 5 6 dk dır böyleyim. Ne yapayim bir endişe aldı beni Smdi.
Sevindin canım bol tepiklerBugün şükür depiklemeye çalışıyo teyzesibugün hareketini filan hissediyorum eskisine nazaran çok sert hareketleri olmasa da . Sende eskisi gibi sert mi yoksa hareketli ama.hafiften mi gücü
Gün içinde daha çok dayanma şeklinde bi taraflarını. Ama oturunca uzanınca mutlaka depişiyo ya. Ama kıyaslama tabi. Dün gece çok çok azdı öncdki gece uyutmadı resmen.Bugün şükür depiklemeye çalışıyo teyzesibugün hareketini filan hissediyorum eskisine nazaran çok sert hareketleri olmasa da . Sende eskisi gibi sert mi yoksa hareketli ama.hafiften mi gücü
Duşa girdim ama hala belimdeki ağrı devam ediyor doktorumu aradım. Hastaneye gideceğim nst istediBence bekleme hastaneye git . Belinden başlamış kasıklarına sancı bu kadar kısa aralıklarla vurması belki doğumun habercisidir sancı olarak
34+4 be ne 35 iKızlar çok şükür bebitom normal kıvama gelmiş
Ekstra günde iki muz, bir maden suyu, haftada bir gün kırmızı et, bir gün beyaz et yiyerek haftalık 300 gram aldırabilmişim
Erken doğum riskim bitti, artık doğsa da küvezlik bi durum yok dedi çok şükür doktorumuz
Çatım dar olduğu için sezeryan olacağı kesinleşmişti ama sezeryan için gün vermiyorum bebek ne zaman doğumu başlatırsa o zaman alıyoruz dedi.
Boyu 46 cm kilosu da 2516 olmuş 35+4 üm
Aminnnnn inşallahhMasallahhh canim vaktimde gelsim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?