2021 Aralık Anneleri

Doğumdan sonra kapanır inşallah iştahlar
Aksine daha çok açılıyormuş iştah. Hem doğumda kaybettiğin kanın eksikliğini hissedip acıkıyormuşsun, aynı adet görme zamanı gibi iştah hem de emzirirken kaybettiğin enerji için acıkıyormuşsun. Aslında bu yüzden doğum sonrası için alınan bitkisel içerikli ilaçlar oluyor. Ben bir tanesini aldım şimdiden. Doğurur doğurmaz önce elimdeki ocean mumy olan multivitaminin kalanını içip bitireceğim, sonra da bu lohusalık için olana başlayacağım. Bu sütü de bereketlendiriyormuş hem.

Oyy kıvamını yesinler onun maşallah

Ayyy yandık desene bende pregnom a devam edecektim lohusalık için ayrı olduğunu bilmiyordum. Adını söyler misin doktoruma danışayım.

Arkadaşlar bir şey daha sorabilir miyim yani kontrol ettirmedim ama tahminimce benim erkeklik hormonu denilen hormonlarım yüksek bu hamile kalmaya engel olan bir durum mu bilgisi olan varmı

Kızlar belimde başlayan bir ağrı vardı. Uzandım Smdi ama kasiklarimada vuruyor batma gibi. 5 6 dk dır böyleyim. Ne yapayim bir endişe aldı beni Smdi.

Kızlar belimde başlayan bir ağrı vardı. Uzandım Smdi ama kasiklarimada vuruyor batma gibi. 5 6 dk dır böyleyim. Ne yapayim bir endişe aldı beni Smdi.
Bence bekleme hastaneye git . Belinden başlamış kasıklarına sancı bu kadar kısa aralıklarla vurması belki doğumun habercisidir sancı olarak

Bugün şükür depiklemeye çalışıyo teyzesi bugün hareketini filan hissediyorum eskisine nazaran çok sert hareketleri olmasa da . Sende eskisi gibi sert mi yoksa hareketli ama.hafiften mi gücü
Gün içinde daha çok dayanma şeklinde bi taraflarını. Ama oturunca uzanınca mutlaka depişiyo ya. Ama kıyaslama tabi. Dün gece çok çok azdı öncdki gece uyutmadı resmen.

34+4 be ne 35 i
Masallahhh canim vaktimde gelsim insallah
Aminnnnn inşallahh

Ben eve geldim doğurmadım, henüz.. ilk nstde 40ın üzerinde düzenli sancı gördüğü için yatırdılar serumdu iğneydi yaptılar, sonra tekrar nstye bağladılar 50yi gördüm düzenliydi yine doktorumu aradılar doktorum isterse kalsın hastanede önemli sancısı yok demiş, hastane yakın diye çıktım bende ama şu anda belim deli gibi ağrıyor, hala kasılıyorum gece tekrar gitmesem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…