- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Hemencik iyilesirsin insallah saglikla buyusun kuzucukAğrım var kuzum.Agri kesici yapiolar.
Doğumhane önünde tek babaya izin olur benceSöyleyeyim dur onu da çeksin gerçektem
Sonra kıyaslarız
Biri çeker illa ki ya
Acaba kişi sınırlaması vsr mı odada, bekleme yerinde filan
Ohoo
Kimlik fotokopisi de atayım mı
Örtü olurBacaklarımız kapalı olmayacak mı . Ay ben biraz baknym bariçok cahilim
Bunda da topluca genel olalım uçarızCanim ya ben de bir kere tup bebekte almistim cok guzel birsey ya kafa ucuyor harika his
Hadi inşallah öyle olur canımBenim degisiklik olmazsa oyle dusunmustu dr :)sanci manci olmazsa Tabi ki
Aynen geciyor zaman cok heyecanli guzel olacak insallah canimHadi inşallah öyle olur canım15 gün kaldı şaka gibi hala inanamıyorum ben, bir de ne olacak nasıl olacak hiçbir fikrim yok
Valla guzel olur ama bebisi gorucegim zaman uyanik olmak ta guzel.bir de ayilma meselesi:)Bunda da topluca genel olalım uçarız
E annem babam kayınailem ne olacakDoğumhane önünde tek babaya izin olur bence
Süper maşallahhhYeter kuzum iki gecelik.Bizim de iki gece.Yarin taburcuyuz inşallah.Ben 5 kg almıştım sanırım hepsi gitti.Bebek 3 buçuk kg doğdu.
Yoksa da nedir yaniVardır ya at deve değil bence ne eğitimler almıslar.Dur bakalım epidural olsun dedik bakalım sonu ne olacak.
Aaaa niye fitil değil de iğneİğneye bayılırım 10. Haftadan 36. Haftaya kadar progestan iğne yaptırdım günde 1 kez bazen 2 3 olduğu da oldukan aldırmayın da severim
Bende tüp bebekte opu da aldığımı hiç saymiyorumCanim ya ben de bir kere tup bebekte almistim cok guzel birsey ya kafa ucuyor harika his
Canim ya sezeryan cok daha kolay olur diger ameliyatlarinin yaninda merk etmeBende tüp bebekte opu da aldığımı hiç saymiyorumonun yarım saat filan sürmüştü hatırlamakta istemiyorum gerçi o zamanları
Kuzum diğerlerinde bildiğin ameliyatlarim 3 -4 saat sürdüğü için biliyorum ve bana dedikleri gibi narkozu hiçbir zaman kusarak çıkarmadım ki böyle bişey de yok aslında, öksürme filan oluyo o kadar .
Ben varım Allah nasip ederseBenden başka doğumu 6 Aralık olan var mı kızlar?
Senin ilki sezeryandı demi kuzum spinal mi olmustunCanim ya sezeryan cok daha kolay olur diger ameliyatlarinin yaninda merk etme
Ay 3 kişi olduk bileBen varım Allah nasip ederse
Ama canısı onun açılması kolay ilerlemiştir?Kızlar epidural tam olarak nasıl olacak dozu ve sıklıgı,açılma kaç cm olunca yapılacağı bunların hepsini konuşun.Benim muhteşem başladı sonra işler karıştı.Bu detayları bilmiodum mesela ben.İlk epiduralim açıklığım 5cm iken yapıldı.İki saat prensesler gibiydim.O müthiş sancılar nasıl hafiflemisti yerimden kalkmama bile gerek kalmiodu.Etkisi iki buçuk saat sonra kaybolmaya başladı.Ben saniorum ki sonuna kadar etkili olacak.Hemsire bı doz daha yapalım doktora sorup diyince öğrendim tekrarlanması gereken bı uygulama olduğunu.İkinci epiduralimin etkisi sadece bı saat sürdü ve ilki gibi de kesmedi agrimi.Acilmam ilerlemeyip bebek kafasını basmaktan vazgecince ki artık sancınin 14.saatindeydim doktor bu sancı açılmayı ilerletmicek suni sancı verelim dedi.Serumum bağlandı,suni sancı başladı tabi bu sırada ikinci epiduralin etkisi tamamen geçmeye başlamıştı.NST ye bağlı bı şekilde yatakta almaya başladım suni sanciyi.Tabi hissettiklerim artık tavandi.Ben saniorum ki bı defa epidural yapilicak ben artık hicbisi hissetmicem.Arkadasima Amerika'da yapıldı epidural kız normal doğumla 4 buçuk kg bebeek dünyaya getirdi.Gayet de ağrısız geçmiş.Demem o ki süreci güzel isletirlerse muhteşem bişey evet Siz bu detayları öncesinde konuşun.Ben hiç konuşmadım ve pişman oldum.
Belki de kuzum.Benimki çok yavaştı ve yavasladikca çocuk kendini geri çekmeye başladı.Baya bekledik kafasını başar belki diye ama olmadı.Oyle olunca mecbur sezeryana aldı doktor.Ama canısı onun açılması kolay ilerlemiştir?
Neyse canım hayırlısıyla memende ya çok şükürBelki de kuzum.Benimki çok yavaştı ve yavasladikca çocuk kendini geri çekmeye başladı.Baya bekledik kafasını başar belki diye ama olmadı.Oyle olunca mecbur sezeryana aldı doktor.
Amin canım inşallahAy 3 kişi olduk bilehayırlı sağlıklı doğumlarimiz olsun inşallah
Bi zahmet oda da beklesinlerE annem babam kayınailem ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?