2021 Aralık Anneleri

Söyleyeyim dur onu da çeksin gerçektem
Sonra kıyaslarız
Biri çeker illa ki ya
Acaba kişi sınırlaması vsr mı odada, bekleme yerinde filan

Ohoo
Kimlik fotokopisi de atayım mı
Doğumhane önünde tek babaya izin olur bence

Yeter kuzum iki gecelik.Bizim de iki gece.Yarin taburcuyuz inşallah.Ben 5 kg almıştım sanırım hepsi gitti.Bebek 3 buçuk kg doğdu.
Süper maşallahhh
Vardır ya at deve değil bence ne eğitimler almıslar. Dur bakalım epidural olsun dedik bakalım sonu ne olacak.
Yoksa da nedir yani olayın öznesi biziz
Epidural bana da sıcak geliyor, doğumdan sonra ağrı geldikçe bi fıs uyuşturucu çekmek gibi bişey
İğneye bayılırım 10. Haftadan 36. Haftaya kadar progestan iğne yaptırdım günde 1 kez bazen 2 3 olduğu da oldu kan aldırmayın da severim
Aaaa niye fitil değil de iğne

Canim ya ben de bir kere tup bebekte almistim cok guzel birsey ya kafa ucuyor harika his
Bende tüp bebekte opu da aldığımı hiç saymiyorum onun yarım saat filan sürmüştü hatırlamakta istemiyorum gerçi o zamanları
Kuzum diğerlerinde bildiğin ameliyatlarim 3 -4 saat sürdüğü için biliyorum ve bana dedikleri gibi narkozu hiçbir zaman kusarak çıkarmadım ki böyle bişey de yok aslında, öksürme filan oluyo o kadar .

Canim ya sezeryan cok daha kolay olur diger ameliyatlarinin yaninda merk etme

Kızlar epidural tam olarak nasıl olacak dozu ve sıklıgı,açılma kaç cm olunca yapılacağı bunların hepsini konuşun.Benim muhteşem başladı sonra işler karıştı.Bu detayları bilmiodum mesela ben.İlk epiduralim açıklığım 5cm iken yapıldı.İki saat prensesler gibiydim.O müthiş sancılar nasıl hafiflemisti yerimden kalkmama bile gerek kalmiodu.Etkisi iki buçuk saat sonra kaybolmaya başladı.Ben saniorum ki sonuna kadar etkili olacak.Hemsire bı doz daha yapalım doktora sorup diyince öğrendim tekrarlanması gereken bı uygulama olduğunu.İkinci epiduralimin etkisi sadece bı saat sürdü ve ilki gibi de kesmedi agrimi.Acilmam ilerlemeyip bebek kafasını basmaktan vazgecince ki artık sancınin 14.saatindeydim doktor bu sancı açılmayı ilerletmicek suni sancı verelim dedi.Serumum bağlandı,suni sancı başladı tabi bu sırada ikinci epiduralin etkisi tamamen geçmeye başlamıştı.NST ye bağlı bı şekilde yatakta almaya başladım suni sanciyi.Tabi hissettiklerim artık tavandi.Ben saniorum ki bı defa epidural yapilicak ben artık hicbisi hissetmicem.Arkadasima Amerika'da yapıldı epidural, kız normal doğumla, 4 buçuk kg bebek dünyaya getirdi.Gayet de ağrısız geçmiş.Demem o ki süreci güzel isletirlerse muhteşem bişey evet Siz bu detayları öncesinde konuşun.Ben hiç konuşmadım ve pişman oldum.

Son düzenleme:
Ama canısı onun açılması kolay ilerlemiştir?

Belki de kuzum.Benimki çok yavaştı ve yavasladikca çocuk kendini geri çekmeye başladı.Baya bekledik kafasını başar belki diye ama olmadı.Oyle olunca mecbur sezeryana aldı doktor.
Neyse canım hayırlısıyla memende ya çok şükür Sağlıcakla da büyüsün gazsız

E annem babam kayınailem ne olacak
Bi zahmet oda da beklesinler
Senin hastane o kadar kişiye izin veriyor mu
Bnm refakatçi bile tek ziyaret yasak aileye serbest doğumhane önünüze o kadar kişi alırlarmı sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…