2021 Aralık Anneleri

Aynen oyle kalpleri kirilirdi diyor.
Benim ki kalp degil sanki

Ben 3 gun boyunca tam gun calisacam gozumde buyuyor. Hele sabah ayakkabi giymek valla buyuyor gozumde
Saliyi çok takmıyorum ama yarın çok yoğun olacak ve 8.5 saat totomun üstüne oturmak işte bana da bu zor geliyo ayakkabının içinde o kadar saat çünkü cidden çok zorlanıyorum salı günü ise psikolojik olarak kaldırırım diye düşünüyorum yarını inşallah atlatalim sende bende

Aynen oyle kalpleri kirilirdi diyor.
Benim ki kalp degil sanki
Ben de çok dertliyim o konuda, hep idare eden taraf biziz. Diyorum ya ben çare bulamadım, kırılmaktan da yoruldum o yüzden umursamıyorum. Aslında bizim değil kendi değerlerini düşürüyorlar erkekler. Adama saygıları olsa, karısına da olur.

Aynen oyle canim ipledikleri yok bunlari .cagirilmadigin yerde ne isin var mesela

Aynen oyle canim ipledikleri yok bunlari .cagirilmadigin yerde ne isin var mesela
Ben de aileme çok düşkünüm ama eğer beni iplemeseler ya da eşime saygısız davransalar kaplan kesilirim. Demek ki iplenmemekten gocunmuyor adamlar böyle düşün yap kahveni gül geç beybi biz kadınlar daha güçlüyüz

Bende oyleyim asla laf soyletmem ona. Gülüp geciyorum ama ben unutana kadar cekiyor yaptigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…