Aynen oyle kalpleri kirilirdi diyor.Takmamak lazım ama insan eşiyle aynı tarafta olmak istiyor, sahiplenip savunmasını istiyor. Ama emin ol çoğu erkek yapamıyor onu ailesi söz konusu olunca. O yüzden yalnız değilsin cnm, huyları bu deyip geçicez çare yok.
Uykuya asla dayanamaz. Ee bi de hamile degil o yuzden uyuduee sarki onu uyutmamasi lazim
Hadi bakalim iyice uykusunu alsinUykuya asla dayanamaz. Ee bi de hamile degil o yuzden uyudu
Saliyi çok takmıyorum ama yarın çok yoğun olacak ve 8.5 saat totomun üstüne oturmak işte bana da bu zor geliyo ayakkabının içinde o kadar saatBen 3 gun boyunca tam gun calisacam gozumde buyuyor. Hele sabah ayakkabi giymek valla buyuyor gozumde
İnşallah inşallah canımAy birsey kalmadi cnm artik ozgur olcan insallah
Cok heyecanli cnmmm artik doguma bisi kalmadiİnşallah inşallah canımaz kaldı çok şükür Çarşamba kontrolümüz var hemde raporu vericem iş yerine , doğum tarihi herşey o gün netlesecek inşallah
Yarın mi kontrolünCok heyecanli cnmmm artik doguma bisi kalmadibnm de yarin ins guzel gecer
Insallah canim benim hepimiz guzel haberler alalimYarın mi kontrolüngüzel haberler ile dön inşallah
Haha kocana haber vermeden gider dogurursun sabah seni bulamayimca anlarBugün dogurursam kocamlada küstüm. Arabaya atlar giderim napim
Amin aminInsallah canim benim hepimiz guzel haberler alalim
Aynen oyle . Not birakirim 'Bi doğurup gelecem,gelene kadar evden yok ol'Haha kocana haber vermeden gider dogurursun sabah seni bulamayimca anlar
Sen dogum gunlerinde gununu gun et ben dogumaAynen oyle . Not birakirim 'Bi doğurup gelecem,gelene kadar evden yok ol'
Şu an ki sinirimle doguma gelirse onu cig cig yerimSen dogum gunlerinde gununu gun et ben doguma
Ben de çok dertliyim o konuda, hep idare eden taraf biziz. Diyorum ya ben çare bulamadım, kırılmaktan da yoruldum o yüzden umursamıyorum. Aslında bizim değil kendi değerlerini düşürüyorlar erkekler. Adama saygıları olsa, karısına da olur.Aynen oyle kalpleri kirilirdi diyor.
Benim ki kalp degil sanki
Aynen oyle canim ipledikleri yok bunlari .cagirilmadigin yerde ne isin var meselaBen de çok dertliyim o konuda, hep idare eden taraf biziz. Diyorum ya ben çare bulamadım, kırılmaktan da yoruldum o yüzden umursamıyorum. Aslında bizim değil kendi değerlerini düşürüyorlar erkekler. Adama saygıları olsa, karısına da olur.
Ben de aileme çok düşkünüm ama eğer beni iplemeseler ya da eşime saygısız davransalar kaplan kesilirim. Demek ki iplenmemekten gocunmuyor adamlarAynen oyle canim ipledikleri yok bunlari .cagirilmadigin yerde ne isin var mesela
Bende oyleyim asla laf soyletmem ona. Gülüp geciyorum ama ben unutana kadar cekiyor yaptigini.Ben de aileme çok düşkünüm ama eğer beni iplemeseler ya da eşime saygısız davransalar kaplan kesilirim. Demek ki iplenmemekten gocunmuyor adamlarböyle düşün yap kahveni gül geç beybi biz kadınlar daha güçlüyüz
Gerçekten öyle canımmmYoo gayet de güzel anlattın canım, aynen öyle. Geçen bir yazı okudum "herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor" diye. Onun gibi olmuş bu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?