- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ölüm ölüm dedigin nedir gülüm ben senin icin yasamayi goze almisimYoo gayet de güzel anlattın canım, aynen öyle. Geçen bir yazı okudum "herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor" diye. Onun gibi olmuş bu da..
Saat 12 yi geçti topikçe başımıza vurdu uykusuzlukÖlüm ölüm dedigin nedir gülüm ben senin icin yasamayi goze almisimbu da benden
Aynen simdilik boyleSaat 12 yi geçti topikçe başımıza vurdu uykusuzluk
InsallahŞimdiden sonra korkulacak bir şey kalmadı kimsede Allahın izniyle ya. Kiminki gelmek istiyosa buyursun sağlıkla gelsin.
Ay evet sen sezaryen olcaktınInsallahben dogum baslamadan sezaryene girmek istiyorum da senin 39 a geldi ya cok sukur benimde baslamaz umarum senin gibi demek istedim
Evet canimAy evet sen sezaryen olcaktın
Gelmediler mi cnm?Uyuyamiyorum
Al benden de o kadar ve yarın ise gidecemUyuyamiyorum
Carsambami sondu is cnmAl benden de o kadar ve yarın ise gidecem
He ya son Çarşamba bir biteydi yemin ederim bilseydim senelik iznimi hiç kullanmaz son 20 güne paso alırdımCarsambami sondu is cnm
Benimde carsamba gunu sonHe ya son Çarşamba bir biteydi yemin ederim bilseydim senelik iznimi hiç kullanmaz son 20 güne paso alırdımbugün 30 dkkaligina dışarı çıktım çıkmaz olaydım ramak kalmıştı altıma idrarımı kaçırmaya
Salı yarım gün çalışıp cikacam yarın daha doğrusu bugün sabah 9 akşam 17.30 , salı oglene dek calisicam şükür salı son olacak ama bugünü dert ediyorum gerçekten uyuyamiyorum da üstelikBenimde carsamba gunu son
Geldiler canim oglumu hemen yatirdim.Gelmediler mi cnm?
Ben 3 gun boyunca tam gun calisacam gozumde buyuyor. Hele sabah ayakkabi giymek valla buyuyor gozumdeSalı yarım gün çalışıp cikacam yarın daha doğrusu bugün sabah 9 akşam 17.30 , salı oglene dek calisicam şükür salı son olacak ama bugünü dert ediyorum gerçekten uyuyamiyorum da üstelik
Takmamak lazım ama insan eşiyle aynı tarafta olmak istiyor, sahiplenip savunmasını istiyor. Ama emin ol çoğu erkek yapamıyor onu ailesi söz konusu olunca. O yüzden yalnız değilsin cnm, huyları bu deyip geçicez çare yok.Geldiler canim oglumu hemen yatirdim.
Otekiyle de kavga ettik yatti..
Son pismanlik neye yarar sarkisini armagan ettim
Geldiler canim oglumu hemen yatirdim.
Otekiyle de kavga ettik yatti..
Son pismanlik neye yarar sarkisini armagan ettim
Ay birsey kalmadi cnm artik ozgur olcan insallahHe ya son Çarşamba bir biteydi yemin ederim bilseydim senelik iznimi hiç kullanmaz son 20 güne paso alırdımbugün 30 dkkaligina dışarı çıktım çıkmaz olaydım ramak kalmıştı altıma idrarımı kaçırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?