2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya üsüttum ya da sancilaniyorum anlamıyorum , karnımın yanları bobreklerimden sancilaniyorum sırtıma vuruyo ağrı soğuk ter döküyorum acaba üsüttum mu iş yerindeyim izinde alip çıkamam acaba bu sancı mi ama sanki bobreklerimden kendimi usutmus gibi hissediyorum

Dakika tut canım sancı olup olmadığı belli olur
Adet sancısının daha ağırı olurmuş vajinaya vururmuş belden
İkisi de olmasın son günler dikkat et kendine sizin oralarda çok soğuktur dikkatli ol

Oyy kuuzm yaa. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim ilk kızımda yaşadıklarımı anlattın resmen. Bizde 9 gün kalmıştık. Ama o 9 gün bana 9 yıl gibi gelmişti. Etrafında Herkez çok üzülme ağlama sütün kesilecek diyor haklı olarak. Ama elinde değilki karnına bakıyorsun karnın boş. Beşiği ne bakıyorsun beşiği boş. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. İnş en kısa sürede seninle olur. Çok şükür solunum sıkıntısı yokmuş bununla kendini teselli et. Sarılık geçer az daha dayan. Dualarım sizinle

Anlamıyorum ki sanki üsütmüs gibiyim ama sancilaniyorum karnım ve sırtım la belimin arası ve geceden beri böyle çıplak yatıyorum neredeyse üzerimi de örtmûyorum acaba üsüttum mu yoksa sancı mi çözemedim keşke giyinerek uyusa idim sıcaktan böyle yaptım
Dakika tut canım sancı olup olmadığı belli olur
Adet sancısının daha ağırı olurmuş vajinaya vururmuş belden
İkisi de olmasın son günler dikkat et kendine sizin oralarda çok soğuktur dikkatl

kolay değil evet ama sabretmen lazım canım. biz anneyiz güçlü olmamız lazım ki bebeklerimiz de güçlü olsun. dinlenebildiğin kadar dinlen. moralini yüksek tutmaya çalış. sütün etkilenmesin. hiç korkma unutmaz seni. bizi taa içimizdeyken tanıyolar. hemşirelere sorma imkanın varsa bi sor istersen. bazen yenidoğan yoğun bakımlarda emme refleksinin güçlenmesi için emzik veriyolarmış. olur derlerse bide öyle denerler. sağlıkla kucağına alıp evine götüreceksin inşallah.

Az önce farkettim burnum resmen şişmiş, yeni mi farkettim acaba uzun zamandır böyle miydi ki sizin burnunuzda değişim oldu mu

Az önce farkettim burnum resmen şişmiş, yeni mi farkettim acaba uzun zamandır böyle miydi ki sizin burnunuzda değişim oldu mu
Bnm de son bi haftadır
şiş gözlerimin altıda hiç şişmezdi o da şişmiş o da sayılır mı

Canim benim cok sukur saglikli dunyaya geldi cok yakinda kavusacaksiniz insallahh hic ayrilmayacaksiniz Allah yardimcin olsun

Valla ben de aynı durumdayım, üşütecek bir şey de yapmadım üstüm hep kalın. Sırtıma bıçak saplıyorlar sanki karnımın yanından kasıklarıma ağrı vuruyor kasığım hep dolu dolu acıyor. Hamilelik belirtisi olarak bu kadar ağrı yaşamıştım en son ilk haftalarda bel ve kasık ağrısından delirmiştim, başa döndüm resmen

Ne bileyim
Üst solunum yolu enfeksiyonu ya
Belki ertelenir mi veya almazlar mı iyileşene kadar diye düşündüm

Bi de hapşırınca acıyor demiştin ya
Gece bile kaç kere hapşırdım uyanıp uyanıp
Anlık acı ya o zmn belki geçer
Alerji ilacı kullanmıyormusun
Doğum sonrası antibiyotik veriyorlar ikisi bi arada iyileşir

Canıııım içim paramparça olduuu kıyamam sana rabbim bir an evvel evladına kavuştursun sağlıkla huzurla mutlulukla.. senin bebeğin çok güçlü çoğu bitti Azı kaldı Allah’ın izniyle. Bebişin gelene kadar sende kendine iyi bak güzel dinlen ki geldiğinde bebeğinle daha verimli vakit geçirebilesiniz. Halimize her zaman şükretmek lazım bin şükür ki bebeğin uzakta da olsa hayatta, bir an evvel kollarında olur birbirinize sımsıkı sarılırsınız inşallah dualarım seninle

Ne bileyim
Üst solunum yolu enfeksiyonu ya
Belki ertelenir mi veya almazlar mı iyileşene kadar diye düşündüm

Bi de hapşırınca acıyor demiştin ya
Gece bile kaç kere hapşırdım uyanıp uyanıp
Yok ya alirlar tabiki. Covid testi yaparlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…