Ay bi kadınka dalga geçmiştim çokAnlık acı ya o zmn belki geçer
Alerji ilacı kullanmıyormusun
Doğum sonrası antibiyotik veriyorlar ikisi bi arada iyileşir
Allah sabir versin sana. Şükürler olsun ki hayatta nefes aliyor. O cok guclu annesi.En kisa ,zamanda kucaginda olacak insallahBugün doğum yapalı tam 19 gün oldu kızlar. Bebeğim hala küvözde. Çok zor geliyor dayanmak artık. Sağlığı çok şükür yerinde sadece geçmeyen bir sarılığımız var hala. Ama en büyük problem emme. Hala tam olarak ememiyor. Her beslenmede 48 cc süt içiyormuş 35 cc kadarını biberonla geri kalanını sonda aracılığı ile alıyormuş. Miniğimin çenesi yoruluyormuş. Tamamen biberona geçene dek veremeyiz diyorlar. Hafta da bir kez belki 5 dk anca görebiliyorum. Kucağıma hiç alamadım kuzumu. Camın ardından değişimini izlemek kuzumun kokusunu içime çekememek çok zor gelmeye başladı. Nasıl dayanacağım bilmiyorum artık. Bir taraftan çok şükür solunum cihazına bağlı değil başka sorunumuz yok kilosu gelişimi iyi diyorum bir taraftan o minicik kolundaki serum kan almaktan moraran elleri ağzındaki beslenme borusunu görmek içimi parçalıyor. Hergün bugün arayacaklar diye güne umutla başlayıp binbir üzüntüyle yatağa giriyorum. Bebeğim için güçlü olmam lazım ona süt lazım beslenmeli diyorum ama artık ne yapacağım nasıl bu dört duvar arasına sığacağım bilmiyorum. Karnıma dokunulsa irkiliyorum orada olmadığını hatırlıyorum ağlamaya başlıyorum hala içimde gibi. Birden bütün iletişimimiz kesildi. Boşluktayım sanki. Hep benleymiş gibi. Beni sesimi unutacak beni yadırgayacak diye çok korkuyorum
Odada ayrı yapacaklarsa tamam da ben o koronalı ortamlara girmek istemiyorum yaYok ya alirlar tabiki. Covid testi yaparlar ama
Patlaması için büyük çaba lazım ağır taşımak çok zedelemek lazım olmaz merak etmeAy bi kadınka dalga geçmiştim çok
Dikişleri patlamış da kocam içimi gördü diyordu
Çok gülmüştüm
Öyle olacağım bu gidişle
Yok kullanmıyorum ilaç
Genelde çalışırken oluyordum böyle hasta
En son da temmuzda olmuştum
Bi de doğuma kısmetmiş
Bugün daktıra gideceğim dahiliyeye
İnşallah test istemez
Kendi annemi bile ikna edemedim
Her zamanki halim gibi hasta olduğuma
Ben girecem bak mesela ama napim mecbuurOdada ayrı yapacaklarsa tamam da ben o koronalı ortamlara girmek istemiyorum ya
Sagol canim ben de 1 kez yaptim sonra icime sinmedi yapmadim cok sukur bugun daha iyi gibicanım ben geçen hafta kbb ye gitmiştim burun tıkanıklığım için. alerjik rinitim ve nazal poliplerim var 2 aydır doğru düzgün nefes alamıyorum en son dayanamadım çocuuma oksijen gitmeyecek gibi gelmeye başladı çünkü :d doktor illadin otrivine kesinlikle kullanma dedi. onlar kana geçiyomuş. kordon yoluyla da bebeğe geçer zararlı dedi. kana geçmeyen başka bi sprey verdi bana.
İğrenç birde deprem oldu yineMevsim nasil gidiyor calismak
Yel almışsındır canım sıcak tut kendini atlet giy oda etkiliyor.Anlamıyorum ki sanki üsütmüs gibiyim ama sancilaniyorum karnım ve sırtım la belimin arası ve geceden beri böyle çıplak yatıyorum neredeyse üzerimi de örtmûyorum acaba üsüttum mu yoksa sancı mi çözemedimkeşke giyinerek uyusa idim sıcaktan böyle yaptım
Benim gibi yüz kere hapşırdı mı acaba naptıPatlaması için büyük çaba lazım ağır taşımak çok zedelemek lazım olmaz merak etme
Alerji testini de yenilet gebeliğe uygun veriyor bana verdi dr emzirme döneminde de kullanabilirsin dedi rahatım yani
İnşallah değilsindir testi önlem için yapcan mecbur
Sen doğum için gireceksin ama öyle değil mi?Ben girecem bak mesela ama napim mecbuur
Ayy aman dikkat et ya.. Son gunlerimiz sık dişiniİğrenç birde deprem oldu yineşirketim çok kalabalık
Bn demeden dr yaptırdı öksürük kesilmiyor diyinceBenim gibi yüz kere hapşırdı mı acaba naptı
Ne bileyim ama doktorlara filan gidiyorum sonuçta
Yüz kere alerjşk rinit diyene kadar kendileri söylemesi gerekmez mı tekrar test yapalım diye
Testi soracağım sizce yaptırayım mı diye
Belki yok der bi umut
Sen doğum için gireceksin ama öyle değil mi?
Yalnız kantine çıkmıştım çay almayaAyy aman dikkat et ya.. Son gunlerimiz sık dişini
Yel almışsındır canım sıcak tut kendini atlet giy oda etkiliyor.
Sen nasılsın bugünAyy aman dikkat et ya.. Son gunlerimiz sık dişini
Bizim ust komsuda sezeryandan sonra hastaneden eve gelince saclarini yikamak icin egilmis o sekilde yikamis. Dikisleri patlamisti.Bn demeden dr yaptırdı öksürük kesilmiyor diyince
Valla dr senden önce demesin test yap diye
O kadar hapşırmayla da zor ya
Bn kv rahim aldırmıştı biraz iyi olunca sen git halı yıka dr dediklerini uygulama dikişleri patlatmıştı sonra tekrar dikildi
Seninki öksürüklü alerji mi?Bn demeden dr yaptırdı öksürük kesilmiyor diyince
Valla dr senden önce demesin test yap diye
O kadar hapşırmayla da zor ya
Bn kv rahim aldırmıştı biraz iyi olunca sen git halı yıka dr dediklerini uygulama dikişleri patlatmıştı sonra tekrar dikildi
Ben sadece ayaklarimi uzatip izliyorumSen nasılsın bugün
Saçları 3 gün kirli kalaydı nevardıBizim ust komsuda sezeryandan sonra hastaneden eve gelince saclarini yikamak icin egilmis o sekilde yikamis. Dikisleri patlamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?