Kiz iyi elektrik kesilmemisYalnız kantine çıkmıştım çay almayaasansörde idim hicbisey hissetmedim 4.8 olmuş Allah'tan bana kimse caktirmadi sonra kantine girince kızlar bagiriyodu öyle anladım ancak yoksa asansörde kalpten giderdim . Ay bir bugünü atlatsak sanırım usutmusum sırtım filan soğuk ter döküp sancilaniyorum
Nasıl iyi hissediyorlaraa artık kendileriniBizim ust komsuda sezeryandan sonra hastaneden eve gelince saclarini yikamak icin egilmis o sekilde yikamis. Dikisleri patlamisti.
Bende banyo yapmadim valla. Birde ugrasamam enfeksiyondu dikişti. Onlar daha zor. Napim kokarsam kokarimSaçları 3 gün kirli kalaydı nevardı
Bn 5 gün duş kalmadım artık kokuyordum ıslak mendille silinmekten bi hal olmultum ne zaman yıkan dedi öyle yıkandım
Yıkanmak da mı yasakSaçları 3 gün kirli kalaydı nevardı
Bn 5 gün duş kalmadım artık kokuyordum ıslak mendille silinmekten bi hal olmultum ne zaman yıkan dedi öyle yıkandım
Üst solunum geçirmiştim ya öksürük kalmıştı geçmedi 15 gün dr test yaptı alerjiden öksürük gıcık yapıyordu nasıl kullandık 1 haftada bittiSeninki öksürüklü alerji mi?
Benim genelde sıra sıra oluyor
Önce hapşırık ve burun akıntısı
Bu aşamada müdahale etmezsem tıkanıyor ve koku tat gidiyor
Sonra boğaz ağrısı ve faranjitle kapanış yapıyoruz
Çalışıyorsam sesim de komple kısılıyor
Temmuzda da aynısı oldum
Acilde doktor direkt teste git dedi
Test yaptırayım ama muayene de et diyorum
Yok dedi
Bi de diğer hemşiresi test yapacak kişi filan alerji bu diyor
Yine de kabul etmedi
Hiç muayene etmeden testle postaladı beni
Hatırladım yine kızdım şu an
Burnumu açarsak ben de rahat uyuyacağımÜst solunum geçirmiştim ya öksürük kalmıştı geçmedi 15 gün dr test yaptı alerjiden öksürük gıcık yapıyordu nasıl kullandık 1 haftada bitti
Gebeliğe uygun verdi hatta defterden gösterdi bak korkma sana uygun diye
Bende tıkanıklık çok fazlaydı şükür rahatladım. İlaç sayesinde de gece rahat uyuyorum
GünaydınnnYıkanmak da mı yasak
Büyük şirket kuzum şirket jeneratörlerinden kullanıyorlar .Kiz iyi elektrik kesilmemis
Oh oh ne güzel ben burada hicbisey edememBen sadece ayaklarimi uzatip izliyorum
Neyse kolumun altını filan yıkarım en kötüGünaydınnn
Enfeksiyon olmasın diye bandaj çıkana kadar yıkanmak yasaktı
Dr ne zmn yıkan dedi o zmn yıkandım öyle teferruatlı olmadı ama bi su gördüm
Valla aynen kollarımı filan sabunlu bez yapıyordum siliyordum Allahtan kış çok kokmayızNeyse kolumun altını filan yıkarım en kötü
O yasak değildir
O kadar günlerce zor durulur hiç su görmeden
Saç önemli değil yaValla aynen kollarımı filan sabunlu bez yapıyordum siliyordum Allahtan kış çok kokmayız
Bn Mart da doğum yapmıştım o zmn da kokmadımsaçı da idare etcez doğum sabahı yıkar gideriz
Çok şükür yesin yesin yarasın inş şifa olsun kuzucuğaNe zaman çıkacağına dair bir şey demediler hiç. Sadece son konuşmamız da çok ısrar ettim biberonla aldığı süt miktarını duyunca çıkışının yakın olup olmadığına dair. Az bir kısmı sonda ile alıyor artık o yüzden buradan sonra biberona geçişi daha hızlı olur dediler beslenme uzmanı ile de çalıştırıyorlarmış gelişimi için zaten. Umarım bu hafta artık güzel haberi alırızçok şükür sütüm güzel geliyor. Sürekli sağıp yolluyorum. Çok korkmuştum erken oldu gelmez sütüm diye ama geldi. Sütüm de yarıyormuş maşallah doğum kilosundan 200 gram fazla şuan umarım böyle devam eder
Örülür canım hemde rahat edersin dağılma durumu da olmazSaç önemli değil ya
Bi allahın kulu örgü yapar sıkı
O beni idsre eder epey zaman
Doğuma örgülü giriliyor mu acaba
Bizim ev çok sıcak oluyor
Her an kokabilirsin
Çocuğa bile öyle kalın eşya almadım o yüzden
Dedim dedim inanmadınız zamanındaKatıldığım eğitimde hemşire bebeğin göbek bağı düşmeden yıkamayın dedi verniks tabakası koruyuculuğunda göbek bağı düşene kadar emilsin bağışıklık güçlendirirmiş
Bn demedimDedim dedim inanmadınız zamanında
Tutturdunuz illa yıkayacağız diyr
Aldığım duyumlara göre çok terleniyormuş lohusaykenÖrülür canım hemde rahat edersin dağılma durumu da olmaz
Bnm ev de sıcak donan bi adam var sürekli bende bebe üşür diye en yüksekte açar bn kurdeşen dökerim
Olabilir isim isim hatırlamıyorum daBn demedim
bn ne zmn derlerse o zmn dedim ya
Denileni uymam yılarım dediler
Ben demistim ve hala diyirumDedim dedim inanmadınız zamanında
Tutturdunuz illa yıkayacağız diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?