2021 Aralık Anneleri

Valla aynen kollarımı filan sabunlu bez yapıyordum siliyordum Allahtan kış çok kokmayız
Bn Mart da doğum yapmıştım o zmn da kokmadım saçı da idare etcez doğum sabahı yıkar gideriz
Benim ev soğuk bakalım napıcaz kökleriz kombiyi ama yine de sıcak olmaz çok. Banyo konusu yaz olsa baya zor olur da kışın siliniriz sabunla güzelce dediğin gibi.

Dün geceden beri benim oğlan baya sakindi kızlar, gündüz yürüdüm, yorgunluktandır dedim uyudum. Sabah uyandım hala hareket yoktu, saatte bir belli belirsiz bir kıpırdama gibi. Öyle panikledim ki bütün bunalımımı unuttum hareket edene kadar. Bütün kötü senaryolar aklımdan geçti gitti, İnsan gerçek sıkıntısı olmayınca takacak yer arıyor. Cidden sağlıktan ve bebelerimizden önemli bir şey yok hayatta.

Günaydınnn
Enfeksiyon olmasın diye bandaj çıkana kadar yıkanmak yasaktı
Dr ne zmn yıkan dedi o zmn yıkandım öyle teferruatlı olmadı ama bi su gördüm

Neyse kolumun altını filan yıkarım en kötü
O yasak değildir
O kadar günlerce zor durulur hiç su görmeden
Ya ne yasağı
Benim hastanem doğumun ertesi günü sezeryan yerine bant yapıştırıp hasta bakıcılar tarafından anneyi yıkattırıyo hem rahatlasın hem süt kanalları açılsın hem de kendini iyi hissetsin diye
Bebeği de eğer aile isterse anneyi kuruttuktan sonra yıkıyorlar, vernix 9 ay zaten bebenin vücudunda kalıyor üç beş gün daha kalsa nolur kalmasa nolur

Ayni şeyi günlerce yaşadım doktora gittigim halde çok şükür artık hissediyorum sende korkma canım hissediyor.isen

Valla geçmiş zaman bn öyle yaptım her dr farklı durumu yine
Gebe eğitimcisi hemşireye özellikle sordum yıkayanlar oluyor ama önermiyoruz dedi

Sen doğursan inanmıcax bize şaka mı yapıyor dicem evet gününü tamamladın ne kadar kalırsa kalabilirse o kadar iyi annesi sende iyi olursun

Atletliyim kuzum ama çıplak resmen yatıyorum bir atlet ile . Çok sancilandim ama şuan parol ile magnezyum ilaçlarımı aldim biraz daha iyiyim ama bildiğin sancı ve soğuk ter döküyorum
Bende fenayım boğaz ağrısı öksürük nezle ne ararsan var.Bende çıplak durdum evde acısı çıktı inşallah bu ara dogurmayiz.Iyileselim de o zaman gelsinler

Uzun kollu mu şort tişört giyom daha üstümü açıyom eşim sarıp sarmalıyor kızı üşütcen diyo
Biz daha Petek açmadık bi gece bnmki açmış buhran geçirdim kavga var hergün Petek yüzünden
Apartmana sor yakmayan var mı diyo sordum kimse yakmıyormuş diyomüşüyorum diyo uzun giyinik çorap terlik örtü Bnle oğlan da yarı çıplak terlik çorapsız
Göbek bağı düşüne kadar bende iyi olurum bn bile yıkarım
Oğlumu ilk 10 günlükken yıkamıştım

Ayni şeyi günlerce yaşadım doktora gittigim halde çok şükür artık hissediyorum sende korkma canım hissediyor.isen
Aklıma sen geldin öyle sakinleştim zaten, yazmıştın 2 gün hareket azdı diye. Normalde hareketli olunca birden panikledim aslında. Son günler dikkat etmek lazım, biraz daha uzun süre oynamasa giderdim doktora cnm

Bende fenayım boğaz ağrısı öksürük nezle ne ararsan var.Bende çıplak durdum evde acısı çıktı inşallah bu ara dogurmayiz.Iyileselim de o zaman gelsinler
Boğaz ağrısı 2 gündür bende de var, bademcikler şiş gibi. İnş doğum üstü şifayı kapmadık

Bnm dr özellikle tembihlemişti banyo yok diye yine her dr farklı işte
Ben logusayken aşırı terledigim için bide Nisan sonu doğum yaptim hastaneden çıkana kadar zor durdum.Doktor hatta kendi yapıştırdı bandaj bununla duş alabilirsin diye bide benim kız hergun duş almasam memeye yanaşmıyor du normalde terim kokmaz ama ebe bazı bebeğin koku hassasiyeti olur demişti.

Hiç öyle deme. Ben ilk doğumunu hastaneye gittikten sonra 1 saat içinde yapan da gördüm giggles
Mutsuz olayım diye mi paylaştın bunu
Ama niye hep çelişkili bilgiler veriyorsunuz
Yıkanacakmış gibi beklentiyle mi gideyim yoksa yıkanmayacakmjş gibi mi o zaman
O değil de çok oje süresim var
Ni doğurayım
Sen nerde yaşıyorsun ya
Ekvatorda mı?
Hem kalorifer yanmıyor hem kıyafetsiz durabiliyorsun
Ben ekiöde bi soğuk oldu
Daha o zaman yanmıyordu kalorifer
Popom donmuştu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…