Banlanmis galibaAyyy @Merve nerde yaa iyice merak ettim
Banlandı yineAyyy @Merve nerde yaa iyice merak ettim
Oje sürersin doğuma giderken sürmede sildirirlerMutsuz olayım diye mi paylaştın bunu
Ama niye hep çelişkili bilgiler veriyorsunuz
Yıkanacakmış gibi beklentiyle mi gideyim yoksa yıkanmayacakmjş gibi mi o zaman
O değil de çok oje süresim var
Ni doğurayım
Sen nerde yaşıyorsun ya
Ekvatorda mı?
Hem kalorifer yanmıyor hem kıyafetsiz durabiliyorsun
Ben ekiöde bi soğuk oldu
Daha o zaman yanmıyordu kalorifer
Popom donmuştu resmen
Doğrudur bende Mart sonu yapmıştım terliyordum ama idare ettim mecburenBen logusayken aşırı terledigim için bide Nisan sonu doğum yaptim hastaneden çıkana kadar zor durdum.Doktor hatta kendi yapıştırdı bandaj bununla duş alabilirsin diye bide benim kız hergun duş almasam memeye yanaşmıyor du normalde terim kokmaz ama ebe bazı bebeğin koku hassasiyeti olur demişti.
Uyuyordur benceAyyy @Merve nerde yaa iyice merak ettim
Yok lohusayken süreceğimOje sürersin doğuma giderken sürmede sildirirler
Anam bnm napim yanıyorum bebek doğana kadar idare etcem doğunca don atlet olcam sanırımyani normalde de böyleydim hele yaz da 3 öğün duş
Sür canım en güzeliYok lohusayken süreceğim
Şimdi regl olmadığım içim süremiyorum
O sürenin bari keyfini çıkarayım şıkır şıkır gezerim dedim
Yaa hayırlısı olsunBen akıntımın fotoğrafını doktoruma attım hastaneye gel dedikasılmalarım da başladı yine, eşimin gelmesini bekliyorum sonra hastane yolları taştan
French bana boşa çaba gibi geliyor yaSür canım en güzeli gel sana french çekeyimkendini iyi hissetmen en güzeli o dönemde tak takıştır
Aynen doktordan doktora değişiyor bide annenin içgüdüsüne göre bence. Ben ikimiz de yıkanınca daha rahatlıcaz gibi hissediprm o yüzden ikimizi de yıkatıcaö o yüzdenValla geçmiş zaman bn öyle yaptım her dr farklı durumu yine
Gebe eğitimcisi hemşireye özellikle sordum yıkayanlar oluyor ama önermiyoruz dedi
Niye oje sürülmüyor mu yawMutsuz olayım diye mi paylaştın bunu
Ama niye hep çelişkili bilgiler veriyorsunuz
Yıkanacakmış gibi beklentiyle mi gideyim yoksa yıkanmayacakmjş gibi mi o zaman
O değil de çok oje süresim var
Ni doğurayım
Sen nerde yaşıyorsun ya
Ekvatorda mı?
Hem kalorifer yanmıyor hem kıyafetsiz durabiliyorsun
Ben ekiöde bi soğuk oldu
Daha o zaman yanmıyordu kalorifer
Popom donmuştu resmen
Niye sildiriyorlar yaaaaaaa ben ojeli doğurmal istiyormOje sürersin doğuma giderken sürmede sildirirler
Anam bnm napim yanıyorum bebek doğana kadar idare etcem doğunca don atlet olcam sanırımyani normalde de böyleydim hele yaz da 3 öğün duş
Bn seviyorum arada yaparım kendimeFrench bana boşa çaba gibi geliyor ya
Görüntüsünü seviyoeum da
Çizgi ya
Hemen bozuluyor benimkiler
Gerçi o ara elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmazlar umarım
Şimdi mutfaktan çıkmazkenndurmuyor french
Sezeryanda olmuyor tırnaklar morarma filan olursa görülmüyor ya doğumdan çıkınca yaptırırsınAynen doktordan doktora değişiyor bide annenin içgüdüsüne göre bence. Ben ikimiz de yıkanınca daha rahatlıcaz gibi hissediprm o yüzden ikimizi de yıkatıcaö o yüzden
Niye oje sürülmüyor mu yaw
Niye sildiriyorlar yaaaaaaa ben ojeli doğurmal istiyorm
Ojeyi siliiyorlar hic heveslenmeyinAynen doktordan doktora değişiyor bide annenin içgüdüsüne göre bence. Ben ikimiz de yıkanınca daha rahatlıcaz gibi hissediprm o yüzden ikimizi de yıkatıcaö o yüzden
Niye oje sürülmüyor mu yaw
Niye sildiriyorlar yaaaaaaa ben ojeli doğurmal istiyorm
Sürülüyordur illa kiNiye oje sürülmüyor mu yaw
Oksijen ölçümü de sağlıklı olmuyormuş ameliyattaa parmaktan ölçüyorlar yaSezeryanda olmuyor tırnaklar morarma filan olursa görülmüyor ya doğumdan çıkınca yaptırırsın
Oyy kuuzm yaa. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim ilk kızımda yaşadıklarımı anlattın resmen. Bizde 9 gün kalmıştık. Ama o 9 gün bana 9 yıl gibi gelmişti. Etrafında Herkez çok üzülme ağlama sütün kesilecek diyor haklı olarak. Ama elinde değilki karnına bakıyorsun karnın boş. Beşiği ne bakıyorsun beşiği boş. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. İnş en kısa sürede seninle olur. Çok şükür solunum sıkıntısı yokmuş bununla kendini teselli et. Sarılık geçer az daha dayan. Dualarım sizinle
kolay değil evet ama sabretmen lazım canım. biz anneyiz güçlü olmamız lazım ki bebeklerimiz de güçlü olsun. dinlenebildiğin kadar dinlen. moralini yüksek tutmaya çalış. sütün etkilenmesin. hiç korkma unutmaz seni. bizi taa içimizdeyken tanıyolar. hemşirelere sorma imkanın varsa bi sor istersen. bazen yenidoğan yoğun bakımlarda emme refleksinin güçlenmesi için emzik veriyolarmış. olur derlerse bide öyle denerler. sağlıkla kucağına alıp evine götüreceksin inşallah.
Canim benim cok sukur saglikli dunyaya geldi cok yakinda kavusacaksiniz insallahh hic ayrilmayacaksinizAllah yardimcin olsun
Canıııım içim paramparça olduuu kıyamam sana rabbim bir an evvel evladına kavuştursun sağlıkla huzurla mutlulukla.. senin bebeğin çok güçlü çoğu bitti Azı kaldı Allah’ın izniyle. Bebişin gelene kadar sende kendine iyi bak güzel dinlen ki geldiğinde bebeğinle daha verimli vakit geçirebilesiniz. Halimize her zaman şükretmek lazım bin şükür ki bebeğin uzakta da olsa hayatta, bir an evvel kollarında olur birbirinize sımsıkı sarılırsınız inşallah dualarım seninle
Allah sabir versin sana. Şükürler olsun ki hayatta nefes aliyor. O cok guclu annesi.En kisa ,zamanda kucaginda olacak insallah
Çok şükür yesin yesin yarasın inş şifa olsun kuzucuğaçok şükür iyi diyorlarsa korkma dua edelim annesi, o kadar çok bebek var ki küvezde kalan insan duymayınca tek kendi başına geliyor sanıyor ama iyi olup çıksın gerisi geçecek inş
Resmen aydınlandımSezeryanda olmuyor tırnaklar morarma filan olursa görülmüyor ya doğumdan çıkınca yaptırırsın
Ühü ühüüü bunu hiç bilmiyordum yaaaaOjeyi siliiyorlar hic heveslenmeyin
Hee tamam ben açıdan düşünmedimSürülüyordur illa ki
Ben namaz kılamıyorum ama oje sürünce
O yüzden kanamalı olacağım lohusalığo seçtim
Oksijen ölçümü de sağlıklı olmuyormuş ameliyattaa parmaktan ölçüyorlar ya
Çok sevindimYaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılarkuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur
Yaaa hissetmistim. En kisa zamanda kucaginda olacak derken hakliydimYaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılarkuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?