2021 Aralık Anneleri

Oje sürersin doğuma giderken sürmede sildirirler
Anam bnm napim yanıyorum bebek doğana kadar idare etcem doğunca don atlet olcam sanırım yani normalde de böyleydim hele yaz da 3 öğün duş

Doğrudur bende Mart sonu yapmıştım terliyordum ama idare ettim mecburen

Anam bnm napim yanıyorum bebek doğana kadar idare etcem doğunca don atlet olcam sanırım yani normalde de böyleydim hele yaz da 3 öğün duş
Yok lohusayken süreceğim
Şimdi regl olmadığım içim süremiyorum
O sürenin bari keyfini çıkarayım şıkır şıkır gezerim dedim

Yok lohusayken süreceğim
Şimdi regl olmadığım içim süremiyorum
O sürenin bari keyfini çıkarayım şıkır şıkır gezerim dedim
Sür canım en güzeli gel sana french çekeyim kendini iyi hissetmen en güzeli o dönemde tak takıştır

Sür canım en güzeli gel sana french çekeyim kendini iyi hissetmen en güzeli o dönemde tak takıştır
French bana boşa çaba gibi geliyor ya
Görüntüsünü seviyoeum da
Çizgi ya
Hemen bozuluyor benimkiler

Gerçi o ara elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmazlar umarım
Şimdi mutfaktan çıkmazkenndurmuyor french

Valla geçmiş zaman bn öyle yaptım her dr farklı durumu yine
Gebe eğitimcisi hemşireye özellikle sordum yıkayanlar oluyor ama önermiyoruz dedi
Aynen doktordan doktora değişiyor bide annenin içgüdüsüne göre bence. Ben ikimiz de yıkanınca daha rahatlıcaz gibi hissediprm o yüzden ikimizi de yıkatıcaö o yüzden
Niye oje sürülmüyor mu yaw
Niye sildiriyorlar yaaaaaaa ben ojeli doğurmal istiyorm

French bana boşa çaba gibi geliyor ya
Görüntüsünü seviyoeum da
Çizgi ya
Hemen bozuluyor benimkiler

Gerçi o ara elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmazlar umarım
Şimdi mutfaktan çıkmazkenndurmuyor french
Bn seviyorum arada yaparım kendime Valla bn bi bebe 2 aylık olsun kocama dedim termal bi otele götür sıcak olsun masaj istiyorum sadece bi de saçlarıma boya gerçi onu bn hallediyom da

Sezeryanda olmuyor tırnaklar morarma filan olursa görülmüyor ya doğumdan çıkınca yaptırırsın

Ojeyi siliiyorlar hic heveslenmeyin

Canim benim cok sukur saglikli dunyaya geldi cok yakinda kavusacaksiniz insallahh hic ayrilmayacaksiniz Allah yardimcin olsun

Allah sabir versin sana. Şükürler olsun ki hayatta nefes aliyor. O cok guclu annesi.En kisa ,zamanda kucaginda olacak insallah

Yaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılar kuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur

Sezeryanda olmuyor tırnaklar morarma filan olursa görülmüyor ya doğumdan çıkınca yaptırırsın
Resmen aydınlandımşimdi doktorumum hamişlerinin fotilerini incelicem hemen bakayım okeli var mı
Ojeyi siliiyorlar hic heveslenmeyin
Ühü ühüüü bunu hiç bilmiyordum yaaaa
Hee tamam ben açıdan düşünmedim

Çok sevindim İnşallah tez zamanda sağlıkla evinize de dönersiniz

Bebek yıkama konusunda yikamayin demiştim ben verniks tabakası sebebiyle. Herkesin kendi kararı ama ben yikamayacağım göbeği düşene kadar. Diğerlerinde de öyle yapmıştık.

Eeee kizlar iyi misiniz biz hala iyilesemedik Küçük kızımı dün akşam acile götürdük hava verdiler. Büyük kızım da orta kulak iltihabı olmuş kac gündür yemek bile yemiyordu. Ben de oksurdukce sol yanım ağrıyor korkuyorum öksüreceğim diye. Akşam acil doktoruna sordum havadan ben de alsam diye alma dedi. Diyafram baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi. Nasıl geçecek bu oksuruk ya mahvoldum valla. Annemlerde kalıyoruz 2 gündür revire döndü burası

Yaaa hissetmistim. En kisa zamanda kucaginda olacak derken hakliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…