2021 Aralık Anneleri

Çok çok geçmiş olsun
Sıcak su iç yumuşar boğazın sırtına zeytinyağ sürüp gazete kapatabilirsiniz

Sen doğursan inanmıcax bize şaka mı yapıyor dicem evet gününü tamamladın ne kadar kalırsa kalabilirse o kadar iyi annesi sende iyi olursun
Hahahha bana da öyle geliyo yalancı çoban hikayesi işte aynen biraz daha dursun bakalm

Ay wallahi nasıl içim ferahladı okuyunca Maşallah . Tez vakitte sağlıkla evinize gitmekte nasip olur inşallah

Dr bana pastil önermişti eczaneden gebeye uygun al iyi geliyor o da

Çok çok geçmiş olsun
Sıcak su iç yumuşar boğazın sırtına zeytinyağ sürüp gazete kapatabilirsiniz
Sağolasın canim. Neler denedim bana mısın demedi kac gündür En son acile gittik artık çocuklar için. Ben kendime çare bulamıyorum hersey de içilmiyor. Yapıştı kaldı boğazıma resmen atamiyorum balgamı. Annem sarı kantaron yağı sürdü bir de zeytinyağ sürdürmeyi. Sıcak su, kozalak şurubu, pekmezi tereyag, sarimsakli yağ daha unuttuklarım da vardır yapmadığım şey kalmadı. Geçmeyen bir öksürük var etrafta sizler de dikkat edin ❤

Bende çok çektim
Alerjik çıktı sonra ama pastil de işe yaradı balgam attırdı bi dene
Şu son zamanları da sağsalim atlatsak
Prenseslere de çok geçmiş olsun

Oyy kuzum köz yaşım pıt. Çok sevindim senin adına

Karanfil emmek her türlü boğaz problemime iyi geliyor beniö hiç ağzımdan eksık etmem ç. Pastil yerine hep karanfil kullanırım bi dene istersen

Tüm hamileler hasta

Doktora gitrim hiç ilgilenmedi resmen
Hamile olman elimi kolumu bağlıyor dedi
Be illiadin yazdı burun damlası
Huylandım
Bi de alerji ilacı yazdı sanırım ama doktoruna sor ikisini de dedi

Kizlar benim metabolizmam asiri hizlandi afedersiniz ama hemen tuvalete gidiyorum gaz sancisiyla annem senin dogumun yakin bagirsaklarin hemen bosaliyosa bide karnin baya inmis dedi bugunde kasilmalarim var sanki yarin nstye girim diyorum bu dogum sancilari nasil oluyo acaba ya ben suan hazirliksizim

Bende aynıyım inşallah yarın nstde sancım çıkarda doğururum diye dua ediyorum

Ay yok ben yine doğurmadım, akıntı normalmiş, rahim hala gerideymiş doğum sancısı olsa bu kadar geride olmazdı dedi. Bebeğin çıkacağı yer darmış o yüzden normal doğuramazsın dedi zaten tam bir tosuncuk. 20 aralık a sezeryan tarihi verdi ama ben çok geç tarih veriyorum bu tarihten önce gelecek büyük ihtimalle 39.haftaya verdim dedi. Bugün daha 34+6 ama 2910 gr 49 cm, geçen haftadan beri yine 300 gr almış, 39a kadar beklersek 4-4.5 kilo doğar herhalde bu arada ben 1 kilo vermişim nasıl becerdiysem

Bende çok çektim
Alerjik çıktı sonra ama pastil de işe yaradı balgam attırdı bi dene
Şu son zamanları da sağsalim atlatsak
Prenseslere de çok geçmiş olsun
Gece acilde zaten ciğerini dinledi bi. Tahlil falan da yapılmadı. Ama ventolin işe yaradı gibi en azından gece daha rahat uyudu benim küçük. Benim kızlar da ben de hiç böyle uzun hasta olmazdık. Geçmezse KBB ye götürün dedi acil doktoru.
Cok teşekkürler teyzemiz

Ay bu haftalarda kilo vermek en çok istediğim şey resmen ışık hızıyla kilo alıyorum ne yedin ya da ne yemedim bana da söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…