- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok çok geçmiş olsunBebek yıkama konusunda yikamayin demiştim ben verniks tabakası sebebiyle. Herkesin kendi kararı ama ben yikamayacağım göbeği düşene kadar. Diğerlerinde de öyle yapmıştık.
Eeee kizlar iyi misiniz biz hala iyilesemedikKüçük kızımı dün akşam acile götürdük hava verdiler. Büyük kızım da orta kulak iltihabı olmuş kac gündür yemek bile yemiyordu. Ben de oksurdukce sol yanım ağrıyor korkuyorum öksüreceğim diye. Akşam acil doktoruna sordum havadan ben de alsam diye alma dedi. Diyafram baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi. Nasıl geçecek bu oksuruk ya mahvoldum valla. Annemlerde kalıyoruz 2 gündür revire döndü burası
Hahahha bana da öyle geliyo yalancı çoban hikayesi işteSen doğursan inanmıcaxbize şaka mı yapıyor dicem evet gününü tamamladın ne kadar kalırsa kalabilirse o kadar iyi annesi sende iyi olursun
Ay wallahi nasıl içim ferahladı okuyunca Maşallah . Tez vakitte sağlıkla evinize gitmekte nasip olur inşallahYaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılarkuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur
Dr bana pastil önermişti eczaneden gebeye uygun al iyi geliyor o daBebek yıkama konusunda yikamayin demiştim ben verniks tabakası sebebiyle. Herkesin kendi kararı ama ben yikamayacağım göbeği düşene kadar. Diğerlerinde de öyle yapmıştık.
Eeee kizlar iyi misiniz biz hala iyilesemedikKüçük kızımı dün akşam acile götürdük hava verdiler. Büyük kızım da orta kulak iltihabı olmuş kac gündür yemek bile yemiyordu. Ben de oksurdukce sol yanım ağrıyor korkuyorum öksüreceğim diye. Akşam acil doktoruna sordum havadan ben de alsam diye alma dedi. Diyafram baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi. Nasıl geçecek bu oksuruk ya mahvoldum valla. Annemlerde kalıyoruz 2 gündür revire döndü burası
Sağolasın canim. Neler denedim bana mısın demedi kac gündürÇok çok geçmiş olsun
Sıcak su iç yumuşar boğazın sırtına zeytinyağ sürüp gazete kapatabilirsiniz
Sordurayim canim bir de onu deneyelim bakalımDr bana pastil önermişti eczaneden gebeye uygun al iyi geliyor o da
Bende çok çektimSağolasın canim. Neler denedim bana mısın demedi kac gündürEn son acile gittik artık çocuklar için. Ben kendime çare bulamıyorum hersey de içilmiyor. Yapıştı kaldı boğazıma resmen atamiyorum balgamı. Annem sarı kantaron yağı sürdü bir de zeytinyağ sürdürmeyi. Sıcak su, kozalak şurubu, pekmezi tereyag, sarimsakli yağ daha unuttuklarım da vardır yapmadığım şey kalmadı. Geçmeyen bir öksürük var etrafta sizler de dikkat edin ❤
Hadi yaa. Yine mi. Allah AllahBanlanmis galiba
Valla çok korkuyorum gelirse diye küvöze falan girer diye ama hayırlısı olsunYaa hayırlısı olsun
Gelirse de hoşgelsin
Oyy kuzum köz yaşım pıt. Çok sevindim senin adınaYaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılarkuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur
Haber verValla çok korkuyorum gelirse diye küvöze falan girer diye ama hayırlısı olsun
Karanfil emmek her türlü boğaz problemime iyi geliyor beniö hiç ağzımdan eksık etmem ç. Pastil yerine hep karanfil kullanırım bi dene istersenSağolasın canim. Neler denedim bana mısın demedi kac gündürEn son acile gittik artık çocuklar için. Ben kendime çare bulamıyorum hersey de içilmiyor. Yapıştı kaldı boğazıma resmen atamiyorum balgamı. Annem sarı kantaron yağı sürdü bir de zeytinyağ sürdürmeyi. Sıcak su, kozalak şurubu, pekmezi tereyag, sarimsakli yağ daha unuttuklarım da vardır yapmadığım şey kalmadı. Geçmeyen bir öksürük var etrafta sizler de dikkat edin ❤
Spinal anestezi yapiyorlarHasta Olanları sezaryene alıyorlar mı?
Hapşırmaktan gerçi kesin karnım patlar benim sonrasında
Bende aynıyım inşallah yarın nstde sancım çıkarda doğururum diye dua ediyorumKizlar benim metabolizmam asiri hizlandi afedersiniz ama hemen tuvalete gidiyorum gaz sancisiyla annem senin dogumun yakin bagirsaklarin hemen bosaliyosa bide karnin baya inmis dedi bugunde kasilmalarim var sanki yarin nstye girim diyorum bu dogum sancilari nasil oluyo acaba ya ben suan hazirliksizim
Benim cikmasin agdami falan yapmadim dahaBende aynıyım inşallah yarın nstde sancım çıkarda doğururum diye dua ediyorum
Ay yok ben yine doğurmadım, akıntı normalmiş, rahim hala gerideymiş doğum sancısı olsa bu kadar geride olmazdı dedi. Bebeğin çıkacağı yer darmış o yüzden normal doğuramazsın dedi zaten tam bir tosuncuk. 20 aralık a sezeryan tarihi verdi ama ben çok geç tarih veriyorum bu tarihten önce gelecek büyük ihtimalle 39.haftaya verdim dedi. Bugün daha 34+6 ama 2910 gr 49 cm, geçen haftadan beri yine 300 gr almış, 39a kadar beklersek 4-4.5 kilo doğar herhaldeHaber ver
Gece acilde zaten ciğerini dinledi bi. Tahlil falan da yapılmadı. Ama ventolin işe yaradı gibi en azından gece daha rahat uyudu benim küçük. Benim kızlar da ben de hiç böyle uzun hasta olmazdık. Geçmezse KBB ye götürün dedi acil doktoru.Bende çok çektim
Alerjik çıktı sonra ama pastil de işe yaradı balgam attırdı bi dene
Şu son zamanları da sağsalim atlatsak
Prenseslere de çok geçmiş olsun
Ay bu haftalarda kilo vermek en çok istediğim şey resmen ışık hızıyla kilo alıyorum ne yedin ya da ne yemedim bana da söyleAy yok ben yine doğurmadım, akıntı normalmiş, rahim hala gerideymiş doğum sancısı olsa bu kadar geride olmazdı dedi. Bebeğin çıkacağı yer darmış o yüzden normal doğuramazsın dedi zaten tam bir tosuncuk. 20 aralık a sezeryan tarihi verdi ama ben çok geç tarih veriyorum bu tarihten önce gelecek büyük ihtimalle 39.haftaya verdim dedi. Bugün daha 34+6 ama 2910 gr 49 cm, geçen haftadan beri yine 300 gr almış, 39a kadar beklersek 4-4.5 kilo doğar herhaldebu arada ben 1 kilo vermişim nasıl becerdiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?