- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bakiyim canim evde varsa deneyim çok sağolKaranfil emmek her türlü boğaz problemime iyi geliyor beniö hiç ağzımdan eksık etmem ç. Pastil yerine hep karanfil kullanırım bi dene istersen
Valla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorumAy bu haftalarda kilo vermek en çok istediğim şey resmen ışık hızıyla kilo alıyorum ne yedin ya da ne yemedim bana da söyle
Geçmiş olsun bende öyle hastayım iyiki annen var ben bide evde kızıma bakmak zorundayım.Allah şifalar versin hepimizeBebek yıkama konusunda yikamayin demiştim ben verniks tabakası sebebiyle. Herkesin kendi kararı ama ben yikamayacağım göbeği düşene kadar. Diğerlerinde de öyle yapmıştık.
Eeee kizlar iyi misiniz biz hala iyilesemedikKüçük kızımı dün akşam acile götürdük hava verdiler. Büyük kızım da orta kulak iltihabı olmuş kac gündür yemek bile yemiyordu. Ben de oksurdukce sol yanım ağrıyor korkuyorum öksüreceğim diye. Akşam acil doktoruna sordum havadan ben de alsam diye alma dedi. Diyafram baskı yaptığı için ağrı oluyor dedi. Nasıl geçecek bu oksuruk ya mahvoldum valla. Annemlerde kalıyoruz 2 gündür revire döndü burası
Amin canım. Cok gecmis olsun sana da. Kac gündür ben de evdeydim de yine annem geliyordu Allah razı olsun. Akşam da esim yardımcı oluyordu. O da yoruldu bitmek bilmeyince bikac gün kalın dedi. Yakınım ben ailemle onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin. Sana da güç kuvvet versin Rabbim inşallah kalkarız ayağa bi an önceGeçmiş olsun bende öyle hastayım iyiki annen var ben bide evde kızıma bakmak zorundayım.Allah şifalar versin hepimize
İnstagramda videolarda hep ojeli kadınlar ya sezaryen doğumda fenomenlerin tırnağı morarmıyo muSürülüyordur illa ki
Ben namaz kılamıyorum ama oje sürünce
O yüzden kanamalı olacağım lohusalığo seçtim
Oksijen ölçümü de sağlıklı olmuyormuş ameliyattaa parmaktan ölçüyorlar ya
Maşallah darısı eve gitmenize tez zamanda inşallahYaa kızlar hepiniz çok çok sağolun. Sabah çok kötüydüm içim iyice darlanmıştı yazdım. Öyle otururken hastaneden aradılar beni emzirmek için çağırdılarkuzumu doğumdan sonra ilk defa kucağıma aldım beslenmesini ben yaptırdım gazını çıkardım kucağımda hemen uyuyakaldı sütünü zor içti eşşek hemşiresi annelerinin kokularını alınca hızlıca uyuyorlar ondan böyle dedi içim içime sığmıyor şimdi anne oteline yatırdılar sıradaki beslenmeyi bekliyorum. Bugün büyük bir üzüntüyle yazmıştım buraya ne zaman olacak diye hayal edip duruyordum çok çok yakınmış çağırmaları. İnşallah hemencecik alıp evimize götürmekte nasip olur
Ama zaten son zamanlarda anneler kilo verio bebek alıo falan diolardı demekki gerçekmiş. Psta börek çöreğe bişi diyemiyorum ödem korkulu rüyamValla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorum
Hayırlısı olsun İnşallah hakkında , sende sağlıcakla al kucağınaMerhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Amin insallah hepimiz kucagimiza alalim saglikla:)2800 dedi boyu 50 gibi birsry ben hesapladm. 10 gun once 2750 cikmisti kiloH
Hayırlısı olsun İnşallah hakkında , sende sağlıcakla al kucağınaşuan ne kadarmış peki boy ve kilo durumu
Amin insallah hepimiz kucagimiza alalim saglikla:)2800 dedi boyu 50 gibi birsry ben hesapladm. 10 gun once 2750 cikmisti kilo
Amin çok aminTek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
Insallah cnm ciger gelistirici vereblrm dedi pers.Amin çok aminGayet iyi maşallah, e tabi kilo alamadıktan sonra durmasının bi anlamı yok yanında olsun
Yaa öyle mi aslında tamamlanmıştır diyorlar ama riske atmak istemiyordur . Güzel bişeyInsallah cnm ciger gelistirici vereblrm dedi pers.
White Allah sagsalim kucagina aldirsin cok heyecanliMerhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
O zaman hepbirlikte bana ve diğer hasta hamile arkadaşlara dua edermisiniz?Öksürmekten karnım qciyor artikMaşallah darısı eve gitmenize tez zamanda inşallahHep birlikte dua edince ne güzel kabul oldu birbirimize dua edelim kızlar
Ay hadi sagsalim kavuşun inşallah canım sağlıkla gelsinMerhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Sen farkettinmi beslenemedigini? Benim karnım nerdeyse 2 haftadir ayni çarşamba kontrolüm var ve midem de 2 gündür boşaldi karnım aşağı indi ve yumuşadı gibi bide makat gelişti dönmüş olabilirmi ?kafamda deli sorularTek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
Çok teşekkür ederimmmHadi hayırlı olsun inşallah
Çok şükür gelişimi güzel. Zaten çok iri bir bebek değil 3.5 - 4 kg doğmucak ama 3 kiloya yaklaştık. Bende biraz rahatladım. Sağlıklı olsunda doğunca büyütürüm ne yapayım.Maşallah canım bu günleri de gördük artık, gelişimi nasıl olmuş toparlamismi iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?