2021 Aralık Anneleri

Ay bu haftalarda kilo vermek en çok istediğim şey resmen ışık hızıyla kilo alıyorum ne yedin ya da ne yemedim bana da söyle
Valla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorum

Geçmiş olsun bende öyle hastayım iyiki annen var ben bide evde kızıma bakmak zorundayım.Allah şifalar versin hepimize

Geçmiş olsun bende öyle hastayım iyiki annen var ben bide evde kızıma bakmak zorundayım.Allah şifalar versin hepimize
Amin canım. Cok gecmis olsun sana da. Kac gündür ben de evdeydim de yine annem geliyordu Allah razı olsun. Akşam da esim yardımcı oluyordu. O da yoruldu bitmek bilmeyince bikac gün kalın dedi. Yakınım ben ailemle onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin. Sana da güç kuvvet versin Rabbim inşallah kalkarız ayağa bi an önce Kimseye de muhtaç olmak istemiyorsam da yine de gelip buluyor

İnstagramda videolarda hep ojeli kadınlar ya sezaryen doğumda fenomenlerin tırnağı morarmıyo mu

Maşallah darısı eve gitmenize tez zamanda inşallah Hep birlikte dua edince ne güzel kabul oldu birbirimize dua edelim kızlar

Valla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorum
Ama zaten son zamanlarda anneler kilo verio bebek alıo falan diolardı demekki gerçekmiş. Psta börek çöreğe bişi diyemiyorum ödem korkulu rüyam

H
Merhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Hayırlısı olsun İnşallah hakkında , sende sağlıcakla al kucağına şuan ne kadarmış peki boy ve kilo durumu

Amin insallah hepimiz kucagimiza alalim saglikla:)2800 dedi boyu 50 gibi birsry ben hesapladm. 10 gun once 2750 cikmisti kilo

Tek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
Amin çok amin Gayet iyi maşallah, e tabi kilo alamadıktan sonra durmasının bi anlamı yok yanında olsun

Tek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
Sen farkettinmi beslenemedigini? Benim karnım nerdeyse 2 haftadir ayni çarşamba kontrolüm var ve midem de 2 gündür boşaldi karnım aşağı indi ve yumuşadı gibi bide makat gelişti dönmüş olabilirmi ?kafamda deli sorular

Hadi hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimmm
Maşallah canım bu günleri de gördük artık, gelişimi nasıl olmuş toparlamismi iyice
Çok şükür gelişimi güzel. Zaten çok iri bir bebek değil 3.5 - 4 kg doğmucak ama 3 kiloya yaklaştık. Bende biraz rahatladım. Sağlıklı olsunda doğunca büyütürüm ne yapayım. senin bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…