- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Amin insallah hepimiz kucagimiza alalim saglikla:)2800 dedi boyu 50 gibi birsry ben hesapladm. 10 gun once 2750 cikmisti kilo
Aynen cnm benim doktorum biraz pimpirikli:) aslinda boyu 47 cm di 50 olmus mesela ama kilo az geldi demekki saglikla kavusalim insallahAslınde gelişim durmamış kilo alıyor olması bile yeterli diyor benim doktorum. Tabi en doğru kararı doktorun verir hakkında hayırlısı olsun canım. Transferden beri beraberiz ve yavaş yavaş mucizelerimize kavuşuyoruz çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Insallah cnm paylasrm insallah ay cok az kaldi saglikla gelsin bebislerHayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahdeneyimlerini bizimle paylaşırsın bebisten fırsat olursa
Yeni gördüm kızlardan yazan olunca. Hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah canımmMerhaba kizlar galiba cuma gunu dogumum olcak kontrolden ciktim . Pers tekrar gel dedi dr bebis kilo almamis tek arter de var bekletmek istemiyorum dedi cuma 37+2 dua edin ins
Canım birisi yazmıştı bebeği 2500 küsür hesaplamışlar erken doğum oldu ama 2950 doğmuş bebiş. 2,5 geçti mi sorun olmaz zaten allahın izniyle ama daha fazla da çıkabilir son haftalar ölçümlerde hata oluyorTek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
AYnen cnm son giidisimdeki olcumlerden bile geri cikmis hata payi vardir tabi insallah cigerleri de gelismis olup saglikla dogarlarCanım birisi yazmıştı bebeği 2500 küsür hesaplamışlar erken doğum oldu ama 2950 doğmuş bebiş. 2,5 geçti mi sorun olmaz zaten allahın izniyle ama daha fazla da çıkabilir son haftalar ölçümlerde hata oluyor
O bana uyarSpinal anestezi yapiyorlar
Morarmayı ben bilmiyorum daİnstagramda videolarda hep ojeli kadınlar ya sezaryen doğumda fenomenlerin tırnağı morarmıyo mu
Amin cnm hepimiz insallah senin belli mi?Yeni gördüm kızlardan yazan olunca. Hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah canımmhayırlı haberlerini bekleriz ❤
Aynen canım korkma Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacakAklıma sen geldin öyle sakinleştim zaten, yazmıştın 2 gün hareket azdı diye. Normalde hareketli olunca birden panikledim aslında. Son günler dikkat etmek lazım, biraz daha uzun süre oynamasa giderdim doktora cnm
Bana sezaryen olursa 8 aralık normali beklersek 15 aralık dedi ben kendim 10 aralık olsun diyorum daha güzel tarih 10/12/21O bana uyar
Morarmayı ben bilmiyorum da
Daha doğru oksjen ölçümü kısmını okudum ben sadeve
Bu arada ben bugüb doktora gittim kontrole
Bayağı bayağı 2 hafta sonraya çağırdı
Ameliyat gününü de 13 aralığa verdi
Kalbim kırık
Dediğim gibi çocuk da aşağı inmiş
Kendi gelirse alırız mecbur yoksa 13 aralık dedi
Tahlil mahlil bile verdi yapılacak
Ben bugün çok kötü idim sabah , zaten gece hiç uyuyamadim canım idrara sıkışmaktan hiç hiç uyumadım sabah işe gittim iş yerinde çok sancilandim ama üstüne parol ile magnezyum aldım azaldı ağrılarım şükür şimdi hiç yokBende fenayım boğaz ağrısı öksürük nezle ne ararsan var.Bende çıplak durdum evde acısı çıktı inşallah bu ara dogurmayiz.Iyileselim de o zaman gelsinler
12 yapaydı yaO bana uyar
Kalbim kırık
Sağlıkla gelsin prensesTek arter olunca son haftalarda cok beslenemeyebilirmis sanirim oyle bir durum oldu doktorum da riske atmayalim hic dedi ondan
Aa 2 hafta sonraya niye çağırdı ki her hafta olması lazım normalde, ayrıca zaten imzanda bile 16 aralık yazıyo 13 aralık çok geç değil miO bana uyar
Kalbim kırık
Aynen kuzum insallah yanimiza kucagimiza alalim da sagliklaSağlıkla gelsin prensescihaz yanlış da ölçebiliyorum sen içini ferah tut küçük olursa da doğunca iyi beslersin topaç olur
Dr 39 geçmesini beklirAa 2 hafta sonraya niye çağırdı ki her hafta olması lazım normalde, ayrıca zaten imzanda bile 16 aralık yazıyo 13 aralık çok geç değil mi
Ayy bnm oğlan diyo ki anne karnın çok şişmedi bazı kadınları görüyormuş çok büyükmüşAynen kuzum insallah yanimiza kucagimiza alalim da saglikla
Erken gelecek görürsün12 yapaydı yagünün hayırlı olsun
Bence kendi gelmez gelirse de sağlıkla gelsin
Sorun olmadığı için ne güzel bn bile son günlerdeydim 10 gün sonra gidiyom
Sorun olmadıkça erken çağırmıyorAa 2 hafta sonraya niye çağırdı ki her hafta olması lazım normalde, ayrıca zaten imzanda bile 16 aralık yazıyo 13 aralık çok geç değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?