2021 Aralık Anneleri

Oh oh 3 kg olsun bana da yeter daha ne olsun sütümüz yarayacak inşallah , benim yarın kontrolüm zaten kanalda olduğundan kiloyu takip edemiyoruz artık sadece besleniyomu diye ona bakicaz bide bel çevresiyle suyuna bakarız ,güzel haberler alırım bende inşallah

Aynen canım korkma Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak bazen bebekler böyle olabiliyor zaten bu haftalarda çok aşırı eskisi gibi hareketler beklenmiyomus
Akşam üstü düzeldi gibi, monurol içmiştim dün idrar yolu enfeksiyonu için. Galiba ilaç içince hareket azalıyor çocukta. Şükür hissediyorum şimdi

Erken gelecek görürsün

Sorun olmadıkça erken çağırmıyor
Ne kadar kalabilirse kalsın şirket politikamız
Demistin ya sürekli acil sezeryana gidiyor 13 aralik geç bi tarih bence sen 5 inden sonra ufacık belinde ağrısa hastaneye koş çünkü 2 saat yol var diyosun yada hastane yakınında apart filan tut 1 haftalik

Kizlar 35.haftadayim geçen hafta muayene + nst için gittim muayeneye ayrı nst ye ayrı para ödedim doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı nst ve muayene için. sorum şu? tekrar muayene parası ödeyecek miyim.?gittigim hastane adana da pahalı bı hastane zor oluyor biraz

Kontrol süresinde gidersen muayene ödemezsin ama nst her seferinde ücretli

Demistin ya sürekli acil sezeryana gidiyor 13 aralik geç bi tarih bence sen 5 inden sonra ufacık belinde ağrısa hastaneye koş çünkü 2 saat yol var diyosun yada hastane yakınında apart filan tut 1 haftalik
Yine acil sezaryana gideceğiz görürsünüz
İlk doğumda öyle ha deyince doğurulmuyor, açılma filan hızlı olmaz dedi
Zaten anlarım herhalde doğuracak raddeye gelene kadar
Su kaçağından korkarız genelde, en zor o anlaşılıyor dedi
Hayırlısı olsun ilk bebe bnm 2. 1 gün bile erken olmaz dedi seni daha çok bekletmesi normal
Ayın 2sine kapışalım mı

Kapışak bizde gün sayılıyor son 9 gün oğlum çok heyecanlı her sabah annee kalan günleri söylüyor
Valla doğuran doğuruyor ya 2 saatte bizde öyle olmaz ama

Ben özel muayenehaneye gidiyorum iki haftada bi çağırdığında ayda bir muayene ücreti alıyor. İki hafta sonra gidişim kontrol muayenesi olarak geçiyor ücret ödemiyoruz.
Ama nst her seferinde ücretli 100 tl

Canim ben 39 u bulabilecegimi dusunmuyorum suan kasiliyorum bide iste afedersin ishal gibi oluyorum bu doktrlar niye bizi ikilemde birakiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…