Senin kullandığın alerji ilacının adı neydiKontrol süresinde gidersen muayene ödemezsin ama nst her seferinde ücretli
Ben de düşünmüyorumCanim ben 39 u bulabilecegimi dusunmuyorum suan kasiliyorum bide iste afedersin ishal gibi oluyorum bu doktrlar niye bizi ikilemde birakiyorki
Dur atımSenin kullandığın alerji ilacının adı neydi
Benim ilaca doktor kullanabilirsin dediDur atım
Valla suan cok hazirliksizim beklesin diye dualar ediyorum ama baya baya sertlesiyo gecsin diye bekliyorum ama malesef gecmedi daha yarin nstye gitseydim biBen de düşünmüyorum
Amaaa
Doktor düşünüyor niyeyse
Macera seviyor sanırım
Benim nst dümdğz çizgi çıktı sağ olsunValla suan cok hazirliksizim beklesin diye dualar ediyorum ama baya baya sertlesiyo gecsin diye bekliyorum ama malesef gecmedi daha yarin nstye gitseydim bi
Canim gecen hafta benim girdigimde oyleydi bu kez oyle olacagini dusunmuyorum amaBenim nst dümdğz çizgi çıktı sağ olsun
Amaan en kötü doğurursun işte fena mıCanim gecen hafta benim girdigimde oyleydi bu kez oyle olacagini dusunmuyorum ama
Valla bana de özellikle içeriğine bakıp bana not defterinden bakıp verdi gebeliğe uygun kadın doğumcuya sor dedi o da verdiklerine kullan dediBenim ilaca doktor kullanabilirsin dedi
ama ilacın kağıdında hamileyken önerilmemektedir diyor
Kararsız kaldım
Gerçi çoğu ilaç hamileyken önerilmiyor hamileyle deney yapılamadığı için de
Ne bileyim
Bi de birije doktoru illiadin kullanma asla demişti sanki
Bana onu da verdiler kullan diye
Benim doktoruma git riske atmaz hicBen de düşünmüyorum
Amaaa
Doktor düşünüyor niyeyse
Macera seviyor sanırım
Kiz yiyip ictim anesteziyi nasil yapacak ay kafamda deli sorularAmaan en kötü doğurursun işte fena mı
Bugüb ilk kez biraz yüzünü gösterdi çok doğurasım geldi benim
Hazırlıksızım derken nasıl yani merak ettim deValla suan cok hazirliksizim beklesin diye dualar ediyorum ama baya baya sertlesiyo gecsin diye bekliyorum ama malesef gecmedi daha yarin nstye gitseydim bi
Bizimki koşuşturma seViyorBenim doktoruma git riske atmaz hic
E spinal yaptır onda açlık çok şart değilmişKiz yiyip ictim anesteziyi nasil yapacak ay kafamda deli sorularbide cocugumun bezi eksik hala hadi onu babamin marketinden hallederim
Belli açlık yeterKiz yiyip ictim anesteziyi nasil yapacak ay kafamda deli sorularbide cocugumun bezi eksik hala hadi onu babamin marketinden hallederim
Macera seviyor doktorBizimki koşuşturma seViyor
Böyle ucu ucuna yetişiyorsun filan bayılıyor
E spinal yaptır onda açlık çok şart değilmiş
Bnm dr da koşuşturma seviyor gibi hep acil doğuma gidiyorBizimki koşuşturma seViyor
Böyle ucu ucuna yetişiyorsun filan bayılıyor
E spinal yaptır onda açlık çok şart değilmiş
AynenMacera seviyor doktor
Allahim ya daha cok var sunu 3 yapalimAynen
Uydum ben de bekliyorum
13ü de nedir ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?