2021 Aralık Anneleri

Belli açlık yeter 2 saat olur
Bu gece doğurma ya
Beklesin gününü
Katiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyo Allahim arabada yok delirecem dua edin de gecsin bitarafa toplanip gevsiyo yani bu sanci olayini cozebilseydim bi fikrim olurdu

Uzan dinlen geçer su iç soluna yat geçer inşallah

Canim artik erken degil bence hicbirimizin insallah saglikla vaktinde gelirler sen sakin ol dinlen gecmezse gidersiniz insallah

Canim artik erken degil bence hicbirimizin insallah saglikla vaktinde gelirler sen sakin ol dinlen gecmezse gidersiniz insallah
Ama adet sancisi gibi bi agri yok su nisan gelmesi de yok birazda annem beni dogum psikolojisine soktu bu ishal gibiysen dogumun yakin karninda inmis dedi bende de bi kasilma bugun

Korona yı bilmem belki acil Kit filan vardır
Ya iyi düşün iyi olsun

Hmmm bnm 11 marttı bebe hep önden gidince 6 Mart yaptı dr yine önde acaba Şubat ortası mı yapsaydı
Senin var soranı beklicen
Reglim 15 mart
Ama gelişimi profesör 11 mart gibi kabul etti

Şimdi de mesela hep ilerde çıkıyor
11marta göre de ilerde
Hep şeker sorgulaması yapıyor genel mi iri yoksa şekerden mi iri diye
Şişko muamekesi yapıyor
Ama bana pek uzun gelmedi 46 cm dedi

Prof ne derse o:)))

bnm dr garibim kendi iri hep iriyiz diye dertleşiyoz
bende iri kız bu da iri diyor sonra ama siz komple irisiniz olsun gülüm diyor şüşko muamelesi görmüyoruz o yüzden
Bnm boy 53 dedi de bilmem ne çıkıcak
Oğlan 52 cm doğmuştu sanmıyorum bu daha uzun ama dr hep uzun diyo

60 olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…