Katiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyoBelli açlık yeter2 saat olur
Bu gece doğurma ya
Beklesin gününü
Bari 6-7 yap yaAynen
Uydum ben de bekliyorum
13ü de nedir ama ya
Uzan dinlen geçer su iç soluna yat geçer inşallahKatiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyoAllahim arabada yok delirecem dua edin de gecsin bitarafa toplanip gevsiyo yani bu sanci olayini cozebilseydim bi fikrim olurdu
Canim artik erken degil bence hicbirimizin insallah saglikla vaktinde gelirler sen sakin ol dinlen gecmezse gidersiniz insallahKatiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyoAllahim arabada yok delirecem dua edin de gecsin bitarafa toplanip gevsiyo yani bu sanci olayini cozebilseydim bi fikrim olurdu
Senin sat neydiAynen
Uydum ben de bekliyorum
13ü de nedir ama ya
Bence de olabilirAllahim ya daha cok var sunu 3 yapalim
Solunumu hep iyi diyorBari 6-7 yap yadaha erken olmasın ciğerler iyiden gelişsin
15 martSenin sat neydi
Ama adet sancisi gibi bi agri yok su nisan gelmesi de yok birazda annem beni dogum psikolojisine soktu bu ishal gibiysen dogumun yakin karninda inmis dedi bende de bi kasilma bugunCanim artik erken degil bence hicbirimizin insallah saglikla vaktinde gelirler sen sakin ol dinlen gecmezse gidersiniz insallah
Korona yı bilmem belki acil Kit filan vardırBence de olabilir
Ama acaba annem iyileşmiş olur mu
Bi de anlamadığım bi şey var
Korona testi şarrı var
Ama acil gitsem nasıl yapacaklar testi
Mecbue dopurtacaklar
Solunumu hep iyi diyor
O bi gösterge sayılmaz mı
Hmmm bnm 11 marttı bebe hep önden gidince 6 Mart yaptı dr yine önde acaba Şubat ortası mı yapsaydı15 mart
Zaten iyi düşünüyorum daKorona yı bilmem belki acil Kit filan vardır
Ya iyi düşün iyi olsun
Belki de gececek cnm dinlen ayaklarini da uzat bakalimAma adet sancisi gibi bi agri yok su nisan gelmesi de yok birazda annem beni dogum psikolojisine soktu bu ishal gibiysen dogumun yakin karninda inmis dedi bende de bi kasilma bugun
Reglim 15 martHmmm bnm 11 marttı bebe hep önden gidince 6 Mart yaptı dr yine önde acaba Şubat ortası mı yapsaydı
Senin var soranı beklicen
Prof ne derse o:)))Reglim 15 mart
Ama gelişimi profesör 11 mart gibi kabul etti
Şimdi de mesela hep ilerde çıkıyor
11marta göre de ilerde
Hep şeker sorgulaması yapıyor genel mi iri yoksa şekerden mi iri diye
Şişko muamekesi yapıyor
Ama bana pek uzun gelmedi 46 cm dedi
Insallah gecerBelki de gececek cnm dinlen ayaklarini da uzat bakalim
Sen kafani yorma o tarihi bulmasi biraz zor canimProf ne derse o:)))
Bence deProf ne derse o:)))
Reglim 15 mart
Ama gelişimi profesör 11 mart gibi kabul etti
Şimdi de mesela hep ilerde çıkıyor
11marta göre de ilerde
Hep şeker sorgulaması yapıyor genel mi iri yoksa şekerden mi iri diye
Şişko muamekesi yapıyor
Ama bana pek uzun gelmedi 46 cm dedi
60 olmaz herhaldebnm dr garibim kendi iri hep iriyiz diye dertleşiyoz
bende iri kız bu da iri diyor sonra ama siz komple irisiniz olsun gülüm diyorşüşko muamelesi görmüyoruz o yüzden
Bnm boy 53 dedi de bilmem ne çıkıcak
Oğlan 52 cm doğmuştu sanmıyorum bu daha uzun ama dr hep uzun diyo
Valla geçen dedim 1 metre doğurmam inşallah diye60 olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?