Bizimki niye bodur acababnm dr garibim kendi iri hep iriyiz diye dertleşiyoz
bende iri kız bu da iri diyor sonra ama siz komple irisiniz olsun gülüm diyorşüşko muamelesi görmüyoruz o yüzden
Bnm boy 53 dedi de bilmem ne çıkıcak
Oğlan 52 cm doğmuştu sanmıyorum bu daha uzun ama dr hep uzun diyo
PUahahaValla geçen dedim 1 metre doğurmam inşallah diye
Sanmam olmaz umarım alan dar şıkışık yeter da
Çıkınca büyüsün
Çıkınca ak koyun kara koyun belli olcakBizimki niye bodur acaba
Şişman be kısa
5 olmaz sanmam o kadar şüşko değil dedi max bu 3.700 olur dedi bn o kadar olmasın dedim amaPUahaha1 metre 5 kilo dogarsa napcan
Koca sülalede kızlı erkekli 170 altı olan tek ben varımÇıkınca ak koyun kara koyun belli olcak
Senin ki aceleci ya aceleyle ölçüyordur doğuma kadar 50 olur
VaLla cok komikmis5 olmaz sanmam o kadar şüşko değil dedi max bu 3.700 olur dedi bn o kadar olmasın dedim amakız diyo kesilecek zaten bari büyük olsun bnm dr alem tam kaynatmalık dr
Sorun olursa anasına çekmiş dersinKoca sülalede kızlı erkekli 170 altı olan tek ben varım
O kadar insandan kalktı bana mı çekti acaba
O da kendi hayattaki şansı ben ne yapayımSorun olursa anasına çekmiş dersin
Bn öyle diyorum
Bende de ishal durumu var ve ara ara kasilma oluyor fotodaki gibi de surekli toplaniyor... yalniz bu saydiklarim 1,2 haftadir var.. kendimi sakin tutup kasilma esnasinda koridor da yurudum ve rahatladim.. sonra dinlendim gecti.. sanirim yalanci dogum sancilari deniyor buna.Katiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyoAllahim arabada yok delirecem dua edin de gecsin bitarafa toplanip gevsiyo yani bu sanci olayini cozebilseydim bi fikrim olurdu
Yok daha benim belli değil canım ama tahminim Aralık sonu olur. Yarın kontrolüm var. Sonraki kontrolde söyler diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalımAmin cnm hepimiz insallah senin belli mi?
2 Aralık yalan oldu desene bu gidişle benle bir doğuracaksınO bana uyar
Morarmayı ben bilmiyorum da
Daha doğru oksjen ölçümü kısmını okudum ben sadeve
Bu arada ben bugüb doktora gittim kontrole
Bayağı bayağı 2 hafta sonraya çağırdı
Ameliyat gününü de 13 aralığa verdi
Kalbim kırık
Dediğim gibi çocuk da aşağı inmiş
Kendi gelirse alırız mecbur yoksa 13 aralık dedi
Tahlil mahlil bile verdi yapılacak
Bende de böyle oluyo ama anlık oluyo bazen ise uzunca yarım saat filan böyle oluyo bazen anlık olup degisiyo .Bende de ishal durumu var ve ara ara kasilma oluyor fotodaki gibi de surekli toplaniyor... yalniz bu saydiklarim 1,2 haftadir var.. kendimi sakin tutup kasilma esnasinda koridor da yurudum ve rahatladim.. sonra dinlendim gecti.. sanirim yalanci dogum sancilari deniyor buna.
Sen bence biran önce git doktoraKatiliyorum ya 38 erken bari 38 arti 4 falan olaydi valla ne olr ne olmaz diye banyoya girip temizligimi falan yapacam sanirim fena kasiliyoAllahim arabada yok delirecem dua edin de gecsin bitarafa toplanip gevsiyo yani bu sanci olayini cozebilseydim bi fikrim olurdu
Benim 20 mart. Neden o kadar hafta var aramızda15 mart
50 ye 180 de benimEn ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
Evet valla banliyken gelecek galiba eylulMerve doğurup geliyomus ki " kızlar banlı iken doğurdum", etiketleme olmadı ilkkez normalde direkt çıkardı
Satimiz aynı gün15 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?