2021 Aralık Anneleri

Yok daha benim belli değil canım ama tahminim Aralık sonu olur. Yarın kontrolüm var. Sonraki kontrolde söyler diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalım
Az daha tut Ocak 1 olsun ya topiğin yeni yılda ilk bebişi olur

Benim bebemde hep en az 10 gün önden gitti ama ben bunu hiç saymiyorum çünkü kızımın doğumunu Antalya da çok ünlü bir doktor yaptırdı dogumdan 5 gün önce 3500 gr doğuma 3800 olur dedi bebeğim doğdu 2960 gr biz şok şaşırdık yani o yüzden gününü doldursun da be gelirse ☺

benim de hep böyle oluyor ben ilk gebeliğimi unutmuşum heralde bu yalancı kasılma mı?
benim de çoğu zaman böyle

Kontrol süresinde gidersen muayene ödemezsin ama nst her seferinde ücretli
Yaaa bizim nst ücretsizz hatta doktor sancin olursa gel istedigin zaman nst baksinlar dedi suan her hafta giriyorum hic para vermedik ‍ cok sasirdim nst icin para almalarina devlete gidip nst yaptirin sonucu doktorunuza goturun ya cok pahaliysa

Bende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecem

Ama adet sancisi gibi bi agri yok su nisan gelmesi de yok birazda annem beni dogum psikolojisine soktu bu ishal gibiysen dogumun yakin karninda inmis dedi bende de bi kasilma bugun
Ben hep ishalim magnezyum ve demir bende ishal yapıyor. Aldığın ilaçlar vs başka şeylerden olabilir. Bebek inince bağırsaklar rahatlamış olabilir ama bu hemen doğum demek değil cnm. Karnı 1 ay önce bile inen var

Hic ilac kullanmiyorum demirim de bitmisti almadim canim su kasilma olmasa korkmayacam da kasiliyorum ama agri yok

Şahsen bnm için devlette (İstanbul)sıra bekle nst girmek aynı masrafa denk geliyor o yüzden mecburen hastane

Ayy keşke bende de ishal yapsa

Çok heveslemw bebeğim beni geçemezsin muayene 95 nst 25
Rekor cidden senin keşke benim olsaaaa özellikle doğum ücreti
Ne güzel rakamlar bunlar keşke bnmki de olsa
Kesinlikle yaaa özellikle E emineyildiz in doğum ücreti
Benimki en ucuz 30 tl
Seninkide 2. Rekor
50 ye 180 de benim
40 TL benimki 3.sırada sonra sen 4 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…