- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Az daha tut Ocak 1 olsun ya topiğin yeni yılda ilk bebişi olurYok daha benim belli değil canım ama tahminim Aralık sonu olur. Yarın kontrolüm var. Sonraki kontrolde söyler diye tahmin ediyorum hayırlısı bakalım
Ben de sabahtsn beri sesi cikmio diodum banlanmis mi yineMerve doğurup geliyomus ki " kızlar banlı iken doğurdum", etiketleme olmadı ilkkez normalde direkt çıkardı
Benim bebemde hep en az 10 gün önden gitti ama ben bunu hiç saymiyorum çünkü kızımın doğumunu Antalya da çok ünlü bir doktor yaptırdı dogumdan 5 gün önce 3500 gr doğuma 3800 olur dedi bebeğim doğdu 2960 gr biz şok şaşırdık yani o yüzden gününü doldursun da be gelirse ☺Reglim 15 mart
Ama gelişimi profesör 11 mart gibi kabul etti
Şimdi de mesela hep ilerde çıkıyor
11marta göre de ilerde
Hep şeker sorgulaması yapıyor genel mi iri yoksa şekerden mi iri diye
Şişko muamekesi yapıyor
Ama bana pek uzun gelmedi 46 cm dedi
Benimki en ucuz 30 tlEn ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
benim de hep böyle oluyor ben ilk gebeliğimi unutmuşum heraldeBende de ishal durumu var ve ara ara kasilma oluyor fotodaki gibi de surekli toplaniyor... yalniz bu saydiklarim 1,2 haftadir var.. kendimi sakin tutup kasilma esnasinda koridor da yurudum ve rahatladim.. sonra dinlendim gecti.. sanirim yalanci dogum sancilari deniyor buna.
Evet cnm sanirim o surecte uyuyor mu napiyorsa belli bi sure hareket olmuyor..Bende de böyle oluyo ama anlık oluyo bazen ise uzunca yarım saat filan böyle oluyo bazen anlık olup degisiyo .
Agri eslik ederse ederse sanirim yalanci kasilma oluyor..benim de hep böyle oluyor ben ilk gebeliğimi unutmuşum heraldebu yalancı kasılma mı?
benim de çoğu zaman böyle
En ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
50 ye 180 de benim
Ne güzel rakamlar bunlar keşke bnmki de olsaBenimki en ucuz 30 tl
Kizlar 35.haftadayim geçen hafta muayene + nst için gittim muayeneye ayrı nst ye ayrı para ödedim doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı nst ve muayene için. sorum şu? tekrar muayene parası ödeyecek miyim.?gittigim hastane adana da pahalı bı hastane zor oluyor biraz
Yaaa bizim nst ücretsizz hatta doktor sancin olursa gel istedigin zaman nst baksinlar dedi suan her hafta giriyorum hic para vermedikKontrol süresinde gidersen muayene ödemezsin ama nst her seferinde ücretli
Bende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecemBende de ishal durumu var ve ara ara kasilma oluyor fotodaki gibi de surekli toplaniyor... yalniz bu saydiklarim 1,2 haftadir var.. kendimi sakin tutup kasilma esnasinda koridor da yurudum ve rahatladim.. sonra dinlendim gecti.. sanirim yalanci dogum sancilari deniyor buna.
Evet su iciyorum insallah gecer bugun hic suda icmedimUzan dinlen geçer su iç soluna yat geçer inşallah
Ben hep ishalim magnezyum ve demir bende ishal yapıyor. Aldığın ilaçlar vs başka şeylerden olabilir. Bebek inince bağırsaklar rahatlamış olabilir ama bu hemen doğum demek değil cnm. Karnı 1 ay önce bile inen varAma adet sancisi gibi bi agri yok su nisan gelmesi de yok birazda annem beni dogum psikolojisine soktu bu ishal gibiysen dogumun yakin karninda inmis dedi bende de bi kasilma bugun
Hic ilac kullanmiyorum demirim de bitmisti almadim canim su kasilma olmasa korkmayacam da kasiliyorum ama agri yokBen hep ishalim magnezyum ve demir bende ishal yapıyor. Aldığın ilaçlar vs başka şeylerden olabilir. Bebek inince bağırsaklar rahatlamış olabilir ama bu hemen doğum demek değil cnm. Karnı 1 ay önce bile inen var
Çok heveslemw bebeğim beni geçemezsinEn ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
Haa doğumu eklemeyi unuttum doğumda 1750 sezeryanÇok heveslemw bebeğim beni geçemezsinmuayene 95 nst 25
En guzeli benimki beless dev hastanesindeHaa doğumu eklemeyi unuttum doğumda 1750 sezeryan
Şahsen bnm için devlette (İstanbul)sıra bekle nst girmek aynı masrafa denk geliyor o yüzden mecburen hastaneYaaa bizim nst ücretsizz hatta doktor sancin olursa gel istedigin zaman nst baksinlar dedi suan her hafta giriyorum hic para vermedik cok sasirdim nst icin para almalarina devlete gidip nst yaptirin sonucu doktorunuza goturun ya cok pahaliysa
Rekor senin kiÇok heveslemw bebeğim beni geçemezsinmuayene 95 nst 25
Ayy keşke bende de ishal yapsaBen hep ishalim magnezyum ve demir bende ishal yapıyor. Aldığın ilaçlar vs başka şeylerden olabilir. Bebek inince bağırsaklar rahatlamış olabilir ama bu hemen doğum demek değil cnm. Karnı 1 ay önce bile inen var
Rekor cidden seninÇok heveslemw bebeğim beni geçemezsinmuayene 95 nst 25
Kesinlikle yaaa özellikle E emineyildiz in doğum ücretiNe güzel rakamlar bunlar keşke bnmki de olsa
Seninkide 2. RekorBenimki en ucuz 30 tl
40 TL benimki 3.sırada50 ye 180 de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?