Hem fikir almis olursun hem de keske dememek icin elinden geleni yapmis olursun.Başka hastaneleri araştırıyorum şimdi kızlar kabul etmezlerse bile en azından bir doktorun daha fikrini alıcam muhakkak
Öyle yapıyım ya valla bunalttilar beni iyice hem diyolar şuan doğru ölçüm yapılamaz hem de diyolar alalım bebeği tamam alalım da yani ihtimal dahilinde bebekmi alınırHem fikir almis olursun hem de keske dememek icin elinden geleni yapmis olursun.
Kabul etmeyeni de hemen sikayet et. Ben tahammul edemiyorum boyle seylere
Belki dogrudur dusunceleri bilemeyiz ama bikac uzman gorusu alip icine sindir kesinlikleÖyle yapıyım ya valla bunalttilar beni iyice hem diyolar şuan doğru ölçüm yapılamaz hem de diyolar alalım bebeği tamam alalım da yani ihtimal dahilinde bebekmi alınır
Bence olabilir. Akinti esorfmana gecmesi baya sulu demek. Bi git benceMerhaba kızlar benden su gibi bi akıntı gelmiş çamaşırımın bir kısmını ve eşofmanımın bir kısmını ıslatmış bu amniyon sıvısı kaçağı olabilir mi?
Insallah gonlune gore olsun kolaylikla canimBende anlamadım ebe de sezeryan zamanı korkma dedi de doktor bekle diyor normal doğumcu olunca bende zorlamak istemiyorum olmayacaksa suni sancı felan çekmeye gerek yok bilemedim kafam da deli sorular
o zaman begeniyodum ama su zaman artik anlasamiyoruz ve hep onun adi olarak kalicak anneminde gonlu darildi o yuzden de istemiyorumkv nin adı ne acaba? o zamanlar kv ye belki senin ismini koyarım dediğine göre beğendiğin bir isim olmalı. O zamanlar yeni mi evliydin? Tabi ilk başta insan canım cicim oluyor, sonra yaşanmışlar olduktan sonra soğuyor insan.
Bence hastaneye git ne olur ne olmazMerhaba kızlar benden su gibi bi akıntı gelmiş çamaşırımın bir kısmını ve eşofmanımın bir kısmını ıslatmış bu amniyon sıvısı kaçağı olabilir mi?
Ben izne ayrıldım çok ağırlaştı sorma ama 1 sene işe gitmeyi düşünmüyorum biraz bebişle vakit geçirmek istiyorum nasılsa iş kapısı açık o yüzden çok acele etmicemOyy kuzum benim inşallah teşekkür ederimöyle takmıcam insan bilmeyince endişeleniyor işte bu bebisler panik atak yaptı bizi senin nasıl gidiyor canım izne ayrıldın mi ben ayın sonunda ayrilcam 1 Aralık'ta 1 nisana kadar inşallah.
bana su geçirmez bi bandaj takmıştı. eve gidince hemen duş al ve her gün duş al sütünün gelmesine de faydası olur demişti. ilk banyomu eşim yaptırmıştıNeyse kolumun altını filan yıkarım en kötü
O yasak değildir
O kadar günlerce zor durulur hiç su görmeden
benimkinin göbeği geç düşmüştü tam 17 günlükkken. o zaman yıkadık. taze bebek terleyip kokmayacak yaUzun kollu muşort tişört giyom daha üstümü açıyom eşim sarıp sarmalıyor kızı üşütcen diyo
Biz daha Petek açmadıkbi gece bnmki açmış buhran geçirdim kavga var hergün Petek yüzünden
Apartmana sor yakmayan var mı diyo sordum kimse yakmıyormuş diyomüşüyorum diyo uzun giyinik çorap terlik örtü Bnle oğlan da yarı çıplak terlik çorapsız
Göbek bağı düşüne kadar bende iyi olurum bn bile yıkarım
Oğlumu ilk 10 günlükken yıkamıştım
Bence dr sözünü dinleKızlar meraba kontrolden geldim bebek kanalda, radyoloji uzmanı diyor bebek 2790 gram, kendi doktorum diyor 2500 gram, kanalda olduğundan doğru ölçüm olamiyor son haftalar diyorlar bana, durum böyleyken; plasenta kan akışı vs hersey normal gözüküyor ama 1 aydır geri geri diye diye yediler benim başımı, şimdi ben normal istediğimden haftaya çatı muayenesi yapılacak ama doktorum diyorki haftaya da böyle olursa erken sezeryanla alabilirim diyor, ben artık deliricemsezeryanda eşimden başka bakacak kimsem yok alalım derse tabiki bebeğimi riske atamam tamam alalım diyecem ama şundan adım kadar eminim bu bebek bence 3 kg üstü doğacak içimden boşu boşuna sezeryan olucakmisim gibi geliyor
Ne durumdasın şimdi, bi gelişme var mıMerhaba kızlar bende bugün kontrole gittim hafif sancım çıktı çatıya bakıldı 1 cm açıklık varmış bakar bakmaz kanamam geldi zaten hafif hafif devam ediyor kanama, çatın çok dar dedi yüksek ihtimalle sezeryan olacak hemen doğuma alalım dedi ebe fakat doktor eve gönderdi kanama artarsa veya suyun gelirse sancılanırsan gel dedi hafif adet ağrısı gibi ağrım var artık ne zaman doğurursam bakalımyalnız sezeryan korkusu sardı beni
Zaten atamıyorum ki bende riske canim , ama abartiyosada boş yere Olucam diye üzülüyorum çünkü annem gelemiyoBence dr sözünü dinle
Normal olsun diye diretme olursa zaten olur Allah korusun bi sıkıntı olur puan enazından kafan rahat olur 3 kg nin altında da olabilir
Olsun canım eşinlede üstesinden gelirsin sezeryan abartılan kadar değil ilk gün zor olur 2. Gün alışırsın emin olZaten atamıyorum ki bende riske canim , ama abartiyosada boş yere Olucam diye üzülüyorum çünkü annem gelemiyo
Belki de aman o halde de duş almayalım yabana su geçirmez bi bandaj takmıştı. eve gidince hemen duş al ve her gün duş al sütünün gelmesine de faydası olur demişti. ilk banyomu eşim yaptırmıştıtam dik duramıyordum ilk gün. 5.gün de bandaj çıktı normal duşumu aldım. B BitterCikilata benden daha eski sezeryanlı belki zamanla yöntem değişmiştir. şu anda da benimkinden farklılık olabilir yani.
İnşallah canım deneyim olmayınca korkuyorum işteOlsun canım eşinlede üstesinden gelirsin sezeryan abartılan kadar değil ilk gün zor olur 2. Gün alışırsın emin ol
Aslinda bi saglik sorunun yoksa 39.haftalar daha uygun sezeryan icin...Benim de sezaryen ama taaa 13 aralığa gün verdi vicdansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?