2021 Aralık Anneleri

Başka hastaneleri araştırıyorum şimdi kızlar kabul etmezlerse bile en azından bir doktorun daha fikrini alıcam muhakkak
Hem fikir almis olursun hem de keske dememek icin elinden geleni yapmis olursun.
Kabul etmeyeni de hemen sikayet et. Ben tahammul edemiyorum boyle seylere

Hem fikir almis olursun hem de keske dememek icin elinden geleni yapmis olursun.
Kabul etmeyeni de hemen sikayet et. Ben tahammul edemiyorum boyle seylere
Öyle yapıyım ya valla bunalttilar beni iyice hem diyolar şuan doğru ölçüm yapılamaz hem de diyolar alalım bebeği tamam alalım da yani ihtimal dahilinde bebekmi alınır

Öyle yapıyım ya valla bunalttilar beni iyice hem diyolar şuan doğru ölçüm yapılamaz hem de diyolar alalım bebeği tamam alalım da yani ihtimal dahilinde bebekmi alınır
Belki dogrudur dusunceleri bilemeyiz ama bikac uzman gorusu alip icine sindir kesinlikle

Merhaba kızlar benden su gibi bi akıntı gelmiş çamaşırımın bir kısmını ve eşofmanımın bir kısmını ıslatmış bu amniyon sıvısı kaçağı olabilir mi?

Merhaba kızlar benden su gibi bi akıntı gelmiş çamaşırımın bir kısmını ve eşofmanımın bir kısmını ıslatmış bu amniyon sıvısı kaçağı olabilir mi?
Bence olabilir. Akinti esorfmana gecmesi baya sulu demek. Bi git bence

Bende anlamadım ebe de sezeryan zamanı korkma dedi de doktor bekle diyor normal doğumcu olunca bende zorlamak istemiyorum olmayacaksa suni sancı felan çekmeye gerek yok bilemedim kafam da deli sorular
Insallah gonlune gore olsun kolaylikla canim

Kızlarrrrrr heryere yazıyorum valla, ben uyku apnesi oldum sanırım 3 gündür uyku uyuyamıyorum bu konuda bilgisi olan varmı

o zaman begeniyodum ama su zaman artik anlasamiyoruz ve hep onun adi olarak kalicak anneminde gonlu darildi o yuzden de istemiyorum
ozelden yazayim ismini

Ben izne ayrıldım çok ağırlaştı sorma ama 1 sene işe gitmeyi düşünmüyorum biraz bebişle vakit geçirmek istiyorum nasılsa iş kapısı açık o yüzden çok acele etmicem

Neyse kolumun altını filan yıkarım en kötü
O yasak değildir
O kadar günlerce zor durulur hiç su görmeden
bana su geçirmez bi bandaj takmıştı. eve gidince hemen duş al ve her gün duş al sütünün gelmesine de faydası olur demişti. ilk banyomu eşim yaptırmıştı tam dik duramıyordum ilk gün. 5.gün de bandaj çıktı normal duşumu aldım. B BitterCikilata benden daha eski sezeryanlı belki zamanla yöntem değişmiştir. şu anda da benimkinden farklılık olabilir yani.

benimkinin göbeği geç düşmüştü tam 17 günlükkken. o zaman yıkadık. taze bebek terleyip kokmayacak ya poposunu da suyla sildiğimiz için bişey olmadı. sonrasında her gün yıkadık.

Bence dr sözünü dinle
Normal olsun diye diretme olursa zaten olur Allah korusun bi sıkıntı olur puan enazından kafan rahat olur 3 kg nin altında da olabilir

Ne durumdasın şimdi, bi gelişme var mı hadi bugün sen doğur 2 gündür doğuran yok işler kesat

Zaten atamıyorum ki bende riske canim , ama abartiyosada boş yere Olucam diye üzülüyorum çünkü annem gelemiyo
Olsun canım eşinlede üstesinden gelirsin sezeryan abartılan kadar değil ilk gün zor olur 2. Gün alışırsın emin ol

Belki de aman o halde de duş almayalım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…