- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
İçinde kalmasındansa iyi bir doktora daha git görüş almak için. Ki bence büyük ihtimalle aynı şeyi söyler ama senin içinde acaba kalmamış olur. Anladığım kadarıyla sormazsan emin olamicaksın. Bir muayene parası daha gider en fazla ama kafan rahatlar.İnşallah canım deneyim olmayınca korkuyorum işte
Valla ailemle de ayni seyi soyluyoruz sabahtan bu yanaOy masallahhh daha once gelmezse
Becerikli hatun dinlen daha yorma kendini bn hiç uğraşamam peynir ekmek yerim en kötüKızlar buzluğa köfte hazırladım lohusayken tek kalırım hazır olsun bişeyler diye. Öyle yoruldum ki bu akşam doğurmazsam iyiyarın da abla gelecek son temizlikler, bu akşam içimde tutmam lazım
2 aralık da doğuracaklar çoğalıyoruzKizlar kontrolden ciktim... Benim oğlan 2800kg suan.. Kendi istegimle sezeryan istedim gunumuzu aldik .. 2 Aralik dogum insallah
Benim de psikolojim kaldırmıyor bencr ama neyse ben bi kenarda hasedimden çatlayayımAslinda bi saglik sorunun yoksa 39.haftalar daha uygun sezeryan icin...
Ama ben 39 u bekleyemezdim vucudum kaldiramicak durumda
Aynen sormazsam ancak doğunca görücem gercegiİçinde kalmasındansa iyi bir doktora daha git görüş almak için. Ki bence büyük ihtimalle aynı şeyi söyler ama senin içinde acaba kalmamış olur. Anladığım kadarıyla sormazsan emin olamicaksın. Bir muayene parası daha gider en fazla ama kafan rahatlar.
Ne bileyim karnımdayken yapiim dedim doğunca hiç yapamam diyeBecerikli hatun dinlen daha yorma kendini bn hiç uğraşamam peynir ekmek yerim en kötü
Bnm de perşembe olcak temizlik halılar geldi eşim bugün sersek olur mu diyor halıları sileceksen ser diyince tmm sen ne zmn dersen diyip geri yaptı
Saolasın canmNe bileyim karnımdayken yapiim dedim doğunca hiç yapamam diyeyakın olsak beraber yapar atardık dolaba ikimize. Benim de halılar bugün geldi, aynısı ya baktım serecek koca dur dedim
Allahım ya kendini zorla doğurtcakBenim de psikolojim kaldırmıyor bencr ama neyse ben bi kenarda hasedimden çatlayayım
Sana sağlıklı kolay doğumlar
HahahahNe durumdasın şimdi, bi gelişme var mıhadi bugün sen doğur 2 gündür doğuran yok işler kesat
Amin canım hepimiz inşallah kolayca sağlıkla alırız kucağımıza minnoşlarıInsallah gonlune gore olsun kolaylikla canim
Ohh menemen de çok güzel olur 3 öğün yerim vallaSaolasın canm
Bnm buzluk Menemen dolu onu Yiceklerilk zmn yapamazsın belki de 20 gün sonra yapılır bebe uyurken
Bnm içinde aynıOhh menemen de çok güzel olur 3 öğün yerim valla
Sen 2 araligi beklicenmi ya daha once gelir belkimAllahım ya kendini zorla doğurtcak
Çatlama çatlama bn sana bi gün belirlicem
Bnm bekler acelesi yokSen 2 araligi beklicenmi ya daha once gelir belkim
Amacı artık dünyaya gelmek bence annesiHahahahvalla bekliyorum canım işte kahve akıntı var biraz belim kasıklarımda ağrı var da karnım çok sert sürekli toplanıyor sıpa amacı ne anlamadım
Benimki de beklerdi de doktorum bekletmiyoBnm bekler acelesi yok
Bnm kız mıy mıy zor yani
Kızlar buzluğa köfte hazırladım lohusayken tek kalırım hazır olsun bişeyler diye. Öyle yoruldum ki bu akşam doğurmazsam iyiyarın da abla gelecek son temizlikler, bu akşam içimde tutmam lazım
Belki olmaz yaBenimki de beklerdi de doktorum bekletmiyo
Yormayın kendinizi gelen yanında getirsinBende börek yaptım. Yarın kurabiye filan yapıp koymak istiyorum enerjim el verirse. Benim arkadaşlarım kuzenlerim filan çok gelir ziyarete. Çayın yanında beraber yerizhem kolay olur. Çok seviyorum hazır buzlukta bekleyen yiyecekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?