2021 Aralık Anneleri

Yaa boşa demiyorum bekle zamanı
Zor muydu ki
Bikaç çığlık
2 tur deneme filan
Çok eğlendim
Bacaklarım tutmuyor
Bence komple kolunu filan soktu içeri
Hissi öyleydi en azından

Benim bekleyesim var zaten
Bugün müsait değilim doğurmaya
Ama bence 13 aralığı da bulmayacak

Şey belki fazla detay vermeden korkutmamak için ufak bi muayene demiş olabilirim
Bende bileğe kadar sokmuş hissi olmuştu ‍İtiraf edim
6-8 uygundur senin için

Şey belki fazla detay vermeden korkutmamak için ufak bi muayene demiş olabilirim
Bende bileğe kadar sokmuş hissi olmuştu ‍İtiraf edim
6-8 uygundur senin için
Çıkarırken epey bi şeY çıkmış gibi geldi bana valla
Çıkarırken daha uzun sürdü

Kızlar siz de çok acıkıyor musunuz? Ben yemek yedikten sonra bile açım sanki ve birden gözüm dönüyor açlıktan sanırsın oruç tuttum
Ay bu tam ben , son 2 haftadır iştahım yoktu ama 3 gündür deli gibi acıkıyorum dün gece 3 gibiydi yemek yedim, bende yalan yok . Bugün tartıldım tam tamına hamileliğimin ilk gününden beri 20.kg cuk almışım

Doormuyorum yok nayn yok beceremiyom.
Kilo boy aynı. Zaten zor ölçülüyo.
Doktor bi baktı karnıma inmiş mi dedi ay yok inmemiş tam dedi. Ama çok sivri ya böyle ortadan çıkcak dedi.

Kafayı tam yerleştirememiş yan çevirerek kanala sokması gerekiyomuş. Benim dümdük kızım düz sokmaya çalışıyomuş. Ama daha vakti var olabilir girebilir dedi. Ben de annemin travmasını anlattım. Acaba annemin gönlüne göre mi olcak dedim.

Nstde sancı mancı yok. Doktor da pazartesi salı gel doğurmazsan hala aynıysa sana gün verelim sezaryen için dedi. Anneni de üzmemiş oluruz dedi. Peki dedim çıktım.

Bekliyoz bakalım.

Yarasın ben en son 25 almıştım daha 20 gün gösteriyor bakalım

Bizden hemen gitsin hemen ,Bebiş ben anlamadım cuma gittim 2950 bugün olmuş 3050 , doktor boyunu ölçtü boyu yine 48 cm sanırım karnım şişko doğru düzgün olcemiyo boyunu
Aynen bence de tam ölçüm olmuyor bana bir öncekinden kısa demişti mesela kilo da aynı bizim de oğlan iri değil yediğim benim basene yapışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…