Seninki ilahi güçle başlarBnm hiç bi güçle başlamıyor sancım
Bikaç çığlıkYaa boşa demiyorum bekle zamanı
Zor muydu ki
Şey belki fazla detay vermeden korkutmamak için ufak bi muayene demiş olabilirimBikaç çığlık
2 tur deneme filan
Çok eğlendim
Bacaklarım tutmuyor
Bence komple kolunu filan soktu içeri
Hissi öyleydi en azından
Benim bekleyesim var zaten
Bugün müsait değilim doğurmaya
Ama bence 13 aralığı da bulmayacak
Çıkarırken epey bi şeY çıkmış gibi geldi bana vallaŞey belki fazla detay vermeden korkutmamak için ufak bi muayene demiş olabilirim
Bende bileğe kadar sokmuş hissi olmuştuİtiraf edim
6-8 uygundur senin için
Ay bu tam ben , son 2 haftadır iştahım yoktu ama 3 gündür deli gibi acıkıyorumKızlar siz de çok acıkıyor musunuz? Ben yemek yedikten sonra bile açım sanki ve birden gözüm dönüyor açlıktan sanırsın oruç tuttum
Kilo boy aynı. Zaten zor ölçülüyo.Doormuyorum yok nayn yok beceremiyom.
Yarasın ben en son 25 almıştım daha 20 gün gösteriyor bakalımAy bu tam ben , son 2 haftadır iştahım yoktu ama 3 gündür deli gibi acıkıyorumdün gece 3 gibiydi yemek yedim, bende yalan yok . Bugün tartıldım tam tamına hamileliğimin ilk gününden beri 20.kg cuk almışım
Keske bunu doktora söyleseydinÇıkarırken epey bi şeY çıkmış gibi geldi bana valla
Çıkarırken daha uzun sürdü
Ay o da kalsın içerdeKeske bunu doktora söyleseydindeseydin bari çocuuumuuu çıkarsaydin bu kadar öyle ki büyük bişey çıktı içimden hisle
Ay aman kilo mu yarasın , doğumdan sonra verecem tostombalak oldum benYarasın ben en son 25 almıştım daha 20 gün gösteriyor bakalım
Yok kız bebişe yarasın bizden gitsin kilolarAy aman kilo mu yarasın , doğumdan sonra verecem tostombalak oldum ben
Ben normal doğumu bu yüzden sevmiyorumAy o da kalsın içerde
Şu an istemiyorum
Bizden hemen gitsin hemen ,Bebiş ben anlamadım cuma gittim 2950 bugün olmuş 3050 , doktor boyunu ölçtü boyu yine 48 cm sanırım karnım şişko doğru düzgün olcemiyo boyunuYok kız bebişe yarasın bizden gitsin kilolar
Normal isteyenlere saYgım varBen normal doğumu bu yüzden sevmiyorumgerçekten gerçi sezeryanla hafif bakacakmis doktor alttan ama hiç olmazsa el girmez demi
Pazartesi çatı muayenesi olucam çok moral verdin şu anÇıkarırken epey bi şeY çıkmış gibi geldi bana valla
Çıkarırken daha uzun sürdü
Ooo büyük gün senin içinPazartesi çatı muayenesi olucam çok moral verdin şu an
Aynen bence de tam ölçüm olmuyor bana bir öncekinden kısa demişti meselaBizden hemen gitsin hemen ,Bebiş ben anlamadım cuma gittim 2950 bugün olmuş 3050 , doktor boyunu ölçtü boyu yine 48 cm sanırım karnım şişko doğru düzgün olcemiyo boyunu
Bende yapamazdım sanırım bende o konuda yürek yokNormal isteyenlere saYgım var
Ama ben hiç uygun bi insan değilim
Canımı verdim içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?