2021 Aralık Anneleri

Açıklık varsa ve artarsa sezaryen tarihinden önce doğum başlayabilir diyedir

Yaaaa maşallah Allah analı babalı büyütsün İyi misiniz bebişin de sen de ? Normal mi doğurdun sezeryana mı aldılar
Allah razı olsun canım. Benim rahatsızlığımdan dolayı planlı sezaryen olacaktı zaten. Bugün yatış için hastaneye geldik, sık ve yüksek sancı çıkınca direkt bugün alalım dediler. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal anestezi yapıldı. Biraz ağrım var haliyle ama bu mucize için katlanılamayacak bir ağrı değil rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah

Oyy maşallah maşallah, o kokusu zaten her şeyi unutturuyordur ben de doğurmak istiyom ya öfff

Çokzel ama dısardayken di mi?
Çokzel ötesi bir çokzel hala rüyada gibiyim dönüp dönüp bakıyorum gerçekten bu benim oğlum mu diye... Sanki daha önce hiç mutlu olmamışım gibi bir mutluluk... Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu mucizeden bu cennet kokusundan mahrum bırakmasın

Amin amin

Benim de iriydi durdu. Hep 2 hafta önden gidiyodu 35e kadar.
Valla bazen bi aydınlanma geliyo resmen karnımda kucağa gelecek bebek var nasıl duruyor içerde küçücük yerde diye şaka maka taşımakta zorlanıyorum çok rahatsız hissediyorum o yüzden doğurmak istiyorum artık

Ben de aynı sebeklerle doğurmak istedim ama cıks doğmuyo. Kalçamdan dolayı sakat kalmam inş diye dua ediyorum. Kaç kilo senin şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…