- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
17.30da randevum çıkınca yazarım hemenSenden haber bekliyorum bakalım sende durumlar ne olacak
Açıklık varsa ve artarsa sezaryen tarihinden önce doğum başlayabilir diyedirAlttan muayenede benim hiccc canim acimadi yahatta ben normalde iliskide bile aci duyan bi insandim belki doktorun elinin hafifligiyle ilgilidir.
Ama anlamadigim sey su biz sezeryan olcaz niye habire aciklik var mi die oramiza buramiza sokuyolar ellerini yabide benimki hazir ona bakarken cati da bakayim demisti az daha vaginal dogum yaptirtcakti bana
Kızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Yaaaa maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Annesini özleyen birileriiiiiKızlaaaaarr doğum yarın gözüküyordu ama ben bugün anne oldum
Allah razı olsun canım. Benim rahatsızlığımdan dolayı planlı sezaryen olacaktı zaten. Bugün yatış için hastaneye geldik, sık ve yüksek sancı çıkınca direkt bugün alalım dediler. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal anestezi yapıldı. Biraz ağrım var haliyle ama bu mucize için katlanılamayacak bir ağrı değilYaaaa maşallah Allah analı babalı büyütsünİyi misiniz bebişin de sen de ? Normal mi doğurdun sezeryana mı aldılar
En doğru en güzel zamanda gelecek annesi sen hiç kafana takmaAn itibariyle kendi çocuuma küsüyorum doğmuyo diye. ☹
Çokzel ama dısardayken di mi?En doğru en güzel zamanda gelecek annesi sen hiç kafana takma
Eylül’e bir miktar ben de kırgınımAn itibariyle kendi çocuuma küsüyorum doğmuyo diye. ☹
Oyy maşallah maşallah, o kokusu zaten her şeyi unutturuyordurAllah razı olsun canım. Benim rahatsızlığımdan dolayı planlı sezaryen olacaktı zaten. Bugün yatış için hastaneye geldik, sık ve yüksek sancı çıkınca direkt bugün alalım dediler. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal anestezi yapıldı. Biraz ağrım var haliyle ama bu mucize için katlanılamayacak bir ağrı değilrabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Dur yav senin vaktin var daha hazırlanırsin dahaEylül’e bir miktar ben de kırgınımsen doğurunca her şey tamamlanmış hissedeceğim kendimi de hazır hissedeceğim olmuyor
Çokzel ötesi bir çokzelÇokzel ama dısardayken di mi?
Kesinlikle öyle canım. Acele etme her anı ayrı güzel tadını çıkar. Şimdi dönüp bakıyorum da onca gün ne çabuk geçmiş..Oyy maşallah maşallah, o kokusu zaten her şeyi unutturuyordurben de doğurmak istiyom ya öfff
Benimki iri çocuk doktorum da fazla durmaz diyoDur yav senin vaktin var daha hazırlanırsin daha
Amin aminÇokzel ötesi bir çokzelhala rüyada gibiyim dönüp dönüp bakıyorum gerçekten bu benim oğlum mu diye... Sanki daha önce hiç mutlu olmamışım gibi bir mutluluk... Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseyi bu mucizeden bu cennet kokusundan mahrum bırakmasın
Benim de iriydiBenimki iri çocuk doktorum da fazla durmaz diyogörünüşte 35 hafta gerçekte 37 diyelim bence doğurabilirim
Valla bazen bi aydınlanma geliyo resmen karnımda kucağa gelecek bebek var nasıl duruyor içerde küçücük yerde diyeBenim de iriydidurdu. Hep 2 hafta önden gidiyodu 35e kadar.
Ben de aynı sebeklerle doğurmak istedim ama cıks doğmuyo. Kalçamdan dolayı sakat kalmam inş diye dua ediyorum. Kaç kilo senin şu an?Valla bazen bi aydınlanma geliyo resmen karnımda kucağa gelecek bebek var nasıl duruyor içerde küçücük yerde diyeşaka maka taşımakta zorlanıyorum çok rahatsız hissediyorum o yüzden doğurmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?