O g'dir, kg değilKızlar kontrolden çıktım. Bebek 2950 kg. Çok almamış kilo. 3 hafta önceki kontrolde 2500 du.plesantasi yeterli besleyemiyor olabilir dedi. Doktorum alttan muayene etti. Normal denenebilir dedi. Haftalık takibe düştük artik kızlar. Hayırlısı bakalım.
Deme ötle heyecanlanıyorumGeliyor geliyor havali geliyorrrrhayirli haberler olsun 13 araligi bekleyemedim doktorum dersin
ay hadi darısı başıma son 1 hafta benim deŞuan işteyim ve son günüm yanımda koca bir kek tabağı var bende böyle partiliyorumayrilacam diye
Aa şaka maka arada makara yapa yapa kızı doğuma gönderiyoruz galibaAy bugübn pek hazır ra değilim
İnşallah koroba değildirim bari
Doktor şimdi tekrar açıklık bakacak
Kendi doktoruma gidiyorum
Doğurmak istiyorum diye diye doğuruyorsunAy bugübn pek hazır ra değilim
İnşallah koroba değildirim bari
Doktor şimdi tekrar açıklık bakacak
Kendi doktoruma gidiyorum
Bn bn bn sanki hiç yememişçesineKızlar siz de çok acıkıyor musunuz? Ben yemek yedikten sonra bile açım sanki ve birden gözüm dönüyor açlıktan sanırsın oruç tuttum
Kahvaltıyı geç yapmıştım zaten az önce yemek söyledim kalkıp hazırlicak halim kalmadı o dereceBn bn bn sanki hiç yememişçesine
Yok ya bence bugün doğurmuyorumAa şaka maka arada makara yapa yapa kızı doğuma gönderiyoruz galibamerve giggles bile senden önce doğuracak acil nstdeyken bir şeyler yap
Bugün istemiyorum demiştim sabah amaDoğurmak istiyorum diye diye doğuruyorsun
Afiyet olsunnKahvaltıyı geç yapmıştım zaten az önce yemek söyledim kalkıp hazırlicak halim kalmadı o derece
Şaka maka doğuruyon heeYok ya bence bugün doğurmuyorum
Bel ağrım biraz farklı düşündürüyor ama
Bugün istemiyorum demiştim sabah ama
Sanırım diğer dualarım kabul oldu
Yok ya bence doğurmuyorumdurŞaka maka doğuruyon hee
Acikmiyorum mide yanmalarimdan ötürü o olmasa acikirdimKızlar siz de çok acıkıyor musunuz? Ben yemek yedikten sonra bile açım sanki ve birden gözüm dönüyor açlıktan sanırsın oruç tuttum
Ben mide koruyucu içiyorum 0 yanmaAcikmiyorum mide yanmalarimdan ötürü o olmasa acikirdim
Bn günümden önce doğurmam içim rahat
Hic takılma onaŞaka bi yana en çok istediğim şeydi, lisede bile filmde normal doğuran kadınları izlerken duygulanırdım, korkmazdım. Evlenince doktor muayeneleri travma yarattı bende, düşük yaptım bir de. O yüzden şimdi korkuyorum normal doğumdan yoksa bence inanılmaz bir deneyim müthiş hissediyorlardır eminim o an
Sağlıkla gelsin huzur mutluluk getirsinMerhaba kızlar hepinizebugün kontrolümüz vardı çok şükür yolunda herşey , herhangi bir aksilik olmazsa 2 Aralık Perşembe öğlen 12:00 da sezeryanla doğumumuz olacak , güzel kızım yine yüzünü göstermedi , bende zaten eskisi gibi meraklı değilim hepimiz sağlıcakla kucaklarimiza alalım inşallah. Hastane paketinde şunlar var :
1 adet Alez,
1 adet çanta ,
1 adet biberon ,
1 adet şampuan ,
1 adet bebek bezi ,
1 adet zıbın takımı ,
2 adet göğüs pedi ,
1 adet ıslak mendil,
1 adet hatıra defteri,
1 adet fotoğraf albümü ,
Bebek isminden oluşan buzdolabı magneti ,
Lohusa şerbeti ,
6 adet tuzlu,6 adet tatlı kurabiye paketi ,
Fotoğraf çekimi ,
Oda süsleme ,
Doğum koçu ,
Doğum öncesi ve sonrası diyetisyen görüşmesi ,
İlk 10 ya da 15 gündü sanırım bebek ve anne tüm muayaneleri .
Bu kadar sağlıcakla gelsin güzel bebeklerimiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?