- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Senden önce benim sıra beklerken çığlık duyarsan bil ki içerdeyimOoo büyük gün senin için
Bişi yok ona bakma sen
Şu saatten sonra olan olcumler yanlis oluyorBizden hemen gitsin hemen ,Bebiş ben anlamadım cuma gittim 2950 bugün olmuş 3050 , doktor boyunu ölçtü boyu yine 48 cm sanırım karnım şişko doğru düzgün olcemiyo boyunu
Yok be atmazsınSenden önce benim sıra beklerken çığlık duyarsan bil ki içerdeyim
Seninde süt epey yağlı olacak o zamanAynen bence de tam ölçüm olmuyor bana bir öncekinden kısa demişti meselakilo da aynı bizim de oğlan iri değil yediğim benim basene yapışıyo
Fark etmeyenlwr bile varmış belki senin de öyledirPazartesi çatı muayenesi olucam çok moral verdin şu an
Peki ya bnmSeninde süt epey yağlı olacak o zaman
O zmn çatı dar senin o kadar zorlandıysan demiFark etmeyenlwr bile varmış belki senin de öyledir
Normal muayenede sorun yaşamıyorsan bunda da yaşamazsın
Ben normal muayenede de çığlık atıyorum
Beynim dar benceO zmn çatı dar senin o kadar zorlandıysan demi
Keşke tam doktor yolunda okumasaydımÇıkarırken epey bi şeY çıkmış gibi geldi bana valla
Çıkarırken daha uzun sürdü
Bence senin normaldirKeşke tam doktor yolunda okumasaydım
Ama benim canım tatlı değildir
Benim canım gereksiz tatlı zatenKeşke tam doktor yolunda okumasaydım
90 kiloyum nasıl yokPeki ya bnm
Kız onda popo yok bn canlı kanlı gördüm onu hatta hiç yok var hali oysa bn ölem
Beybi ben muayene olurken doktoru tekmelememek için zor tutuyorum bir gün birine vurmadan doğurursam şükürFark etmeyenlwr bile varmış belki senin de öyledir
Normal muayenede sorun yaşamıyorsan bunda da yaşamazsın
Ben normal muayenede de çığlık atıyorum
Senden haber bekliyorum bakalım sende durumlar ne olacakKeşke tam doktor yolunda okumasaydım
ÖzeldenPeki ya bnm
Kız onda popo yok bn canlı kanlı gördüm onu hatta hiç yok var hali oysa bn ölem
O zaman ha şimdi ha sonra pek fark etmezBeybi ben muayene olurken doktoru tekmelememek için zor tutuyorum bir gün birine vurmadan doğurursam şükür
Alttan muayenede benim hiccc canim acimadi yaAçılmam yoğumuş gençler doğurmuyorum
Ama daha da bastırmaya başlamış
Her an da başlayabilir dedi
Yine sancım çıkarsa ciğer geliştirici yaparız dedi
Birazran bakacaj yinr
Yalnkz alttan muayene kolay diyen herkese ne laflar hazırladım
Bakalım ben de bekliyorum bişeylerBence senin normaldirsenden bi atak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?