- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
İnşallah çıkmazÖyle yaptığım günlerde akşama pertim çıkıyor amanın dikkat
Bir şey olmaz yaaa en kötü doğurursun akşamaİnşallah çıkmaz
Geliyor gelmekte olan son 4Aha doğum geliyor
Acaba doğum belirtisi miBugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum kitemiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarım hayırlara gelsin bakalım
O olurBir şey olmaz yaaa en kötü doğurursun akşama
Ben de almadım ya ne bileyim evde olcaz zaten gerek var mı gerçekten böyle bi düzeneğe? Saçma sapan şeyler alıp duruyorum buna cimriliğim tuttuGeliyor gelmekte olan son 4çocuğuma daha kamera almadım ya
Valla bilmem ki sabah 8 de kalktımAcaba doğum belirtisi mi
Bende elimi kolumu kaldıramıyorum öyle bi halsizlik
Hadi hayırlısıValla bilmem ki sabah 8 de kalktım
Enerji hala aynı
Eşim gerekli mi diyor dedim tabi olmazsa doğuramamBen de almadım ya ne bileyim evde olcaz zaten gerek var mı gerçekten böyle bi düzeneğe? Saçma sapan şeyler alıp duruyorum buna cimriliğim tuttu
Ben de doğumu bekleyeyim dedim bakarım sesi gelmiyorsa falan ihtiyaç hissedersem alıcam fiyatı da 3e katlanmış olur belki ama nasippEşim gerekli mi diyor dedim tabi olmazsa doğuramamya bnm ev eccuk büyük odasında ağlarsa duyar mıyım duymazmıyım tereddütteyim olmadı doğunca alırım bebe büyüyünce eşim iş yerinde kullanır o yüzden rahatım
Bence de evde geçirmen daha iyi bebeğin hareketinde azalma yada sende solunum sıkıntısı Urfa mutlaka git ama ihmal etmeGelmiyor herhalde ne bileyim
Neyse ki herkes öyleymiş
Herkes öyleyse normaldir
Sabaha kadar uyuyamadım zaten
Burnum açılmadı hiç
Sabah artık bayıldım herhalde
O pekmezli karışım bayağı iyi geldi gece
Ballıyı hep içiyordum zaten
Onu ilk çok hasta olduğum günler yapmıştım
Belki çorba sayesinde iyileşmiştirim
İyileştim mi onu da bilmiyorum da
Amaan herkes kafasına göre konuşuyor
112yi aradım kendin aracınla gidebilirsin dedi bana
Öyle yapacağım birazdan
Neyse vazgeçtim yatmaktan
Evde iyiyim
Ayy sorma dolar ona da vurmuşBen de doğumu bekleyeyim dedim bakarım sesi gelmiyorsa falan ihtiyaç hissedersem alıcam fiyatı da 3e katlanmış olur belki ama nasipp
Ohh ohhh maşallahBana da sabah bi enerji geldi 11.30da temizliğe başladım 10 dk önce bitirdimbalkon yıkadım, süpürdüm, toz aldım, sildim, 3 posta çamaşır yıkadım astım, çarşafları değiştirdim, banyoyu iyice çamaşır suyuyla temizledim şimdi oturdum totomun üstüne ve belimi hissetmiyorum
Bizler covit geçirdik o zaman sende yoktu son zamanda olması kötü oldu.Jnsallah oğlusun bekler duamdasinHa gayret el birliğiyle iyileştireceğiz beni
Bende öyleyim bugün sabahtan beri 3 çeşit yemek yaptım kurabiye yaptım karnım kasildi biraz dinlenip kalem borek sarıp aticam buzlugaBugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum kitemiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarım hayırlara gelsin bakalım
Bu kadar harekete eğilmeye kalkmaya doğururum belkiOhh ohhh maşallah
Bu hızla doğum bile olabilir
Valla bn de aynı şeyleri yaptım sayılır ekmek yoktu sabah poğaça yaptımBende öyleyim bugün sabahtan beri 3 çeşit yemek yaptım kurabiye yaptım karnım kasildi biraz dinlenip kalem borek sarıp aticam buzluga
Senin daha var ya az sıranı bekleBu kadar harekete eğilmeye kalkmaya doğururum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?