2021 Aralık Anneleri

Bugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki temiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarımhayırlara gelsin bakalım
Acaba doğum belirtisi mi
Bende elimi kolumu kaldıramıyorum öyle bi halsizlik

Ben de almadım ya ne bileyim evde olcaz zaten gerek var mı gerçekten böyle bi düzeneğe? Saçma sapan şeyler alıp duruyorum buna cimriliğim tuttu
Eşim gerekli mi diyor dedim tabi olmazsa doğuramam ya bnm ev eccuk büyük odasında ağlarsa duyar mıyım duymazmıyım tereddütteyim olmadı doğunca alırım bebe büyüyünce eşim iş yerinde kullanır o yüzden rahatım

Ben de doğumu bekleyeyim dedim bakarım sesi gelmiyorsa falan ihtiyaç hissedersem alıcam fiyatı da 3e katlanmış olur belki ama nasipp

Bence de evde geçirmen daha iyi bebeğin hareketinde azalma yada sende solunum sıkıntısı Urfa mutlaka git ama ihmal etme

Bana da sabah bi enerji geldi 11.30da temizliğe başladım 10 dk önce bitirdim balkon yıkadım, süpürdüm, toz aldım, sildim, 3 posta çamaşır yıkadım astım, çarşafları değiştirdim, banyoyu iyice çamaşır suyuyla temizledim şimdi oturdum totomun üstüne ve belimi hissetmiyorum

Ben de doğumu bekleyeyim dedim bakarım sesi gelmiyorsa falan ihtiyaç hissedersem alıcam fiyatı da 3e katlanmış olur belki ama nasipp
Ayy sorma dolar ona da vurmuş
Artık nasip dediğin gibi belki de daha ucuza alırız

Ohh ohhh maşallah
Bu hızla doğum bile olabilir

Bugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum ki temiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarımhayırlara gelsin bakalım
Bende öyleyim bugün sabahtan beri 3 çeşit yemek yaptım kurabiye yaptım karnım kasildi biraz dinlenip kalem borek sarıp aticam buzluga

Bende öyleyim bugün sabahtan beri 3 çeşit yemek yaptım kurabiye yaptım karnım kasildi biraz dinlenip kalem borek sarıp aticam buzluga
Valla bn de aynı şeyleri yaptım sayılır ekmek yoktu sabah poğaça yaptım
Bnde bişi yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…