O zaman çıksın o kişiSorma valla
Arada böyle hastalıklarla şükür anları yaratıyor hayat sanırım
Bence çok güzelmiş
Ama kesin biri çıkar ve der ki:
Bunu ben daha ucuza örerdim
Alınabilir bn almadım senin oralar için uygundurKızlar bu battaniyelerden alan var mı , nasıl sizce ?Eki Görüntüle 2960073
Benim her alerji olduğum zamanki halim aslındaO zaman çıksın o kişielinde hazır varsa bı zahmet kargolasin pazartesi yaaa çok hoşuma gitti netten baktım ortalama aynı fiyat .
Kesinlikle şükrü anlıyor insan bir koku duyusu ,tat almak ne kadar büyük bir nimet imiş . Ben diyordum acaba nasıl anlamiyolar tat kokuyu ama coviddin grip soğuk algınlığından büyük farkı bu
Olsun ya bak ben izin verdim artık doğurası olan salsın ya göbekelr çok büyüdü artık fenalardayız.Yok cnm seni bekliyoruz insallah pztsi yetis
Sorma benimki yukarı tırmanıyo eşim diyo ki tam çıkacak çocuk canı sıkılıp da sen ustten dürtüklüyon oynuyo içerde çıkışı aramıyoIsler kesat senin kv de getiremedi bebisi demek
Kaynanamla görümcem vardı dün kocam da izinliydi. Tek kaynanam kaldı doğurmazdam yazarım aradaSenin haberini artık bekliyoruz ben dün sen sessizdin geceden beri seni merak ettimsabah baktım yok dogurmamissin
Ben kendim ördüm hamile kalmadan önce hobi olarak örüyordum 4-5 tane varKızlar bu battaniyelerden alan var mı , nasıl sizce ?Eki Görüntüle 2960073
Merve benimki yine kasilip agriyo gelmesin bi gun daha dayansin sirf gelmesin diye bugun banyo bile yapmadimKaynanamla görümcem vardı dün kocam da izinliydi. Tek kaynanam kaldı doğurmazdam yazarım arada
Ben kasılmam ağrım olduğu zaman duşa giriyorum çok sıcak değil ama iyi geliyor üstüne de dinlenince geçiyor.Merve benimki yine kasilip agriyo gelmesin bi gun daha dayansin sirf gelmesin diye bugun banyo bile yapmadimsicak suyu severim de cocuk gevseyip cikmaya calismasin
Ben ilkkez böyle bişey yaşadım bilmiyordum zormuş gerçekten.Benim her alerji olduğum zamanki halim aslında
Korona olanlar benimle empati kurabilmeye başlamıştı sadece
Ama ilaç kullanıyordum filan geçiyordı tabi en sonunda
Al gitsin bence
Ben bayıldım bu battaniyrye
Yumuşacık görünüyor
Alicam valla ama renkte kararsız kaldım bir sürü renk var ,pembe ,mor ,bordo , rengârenk.Alınabilir bn almadım senin oralar için uygundur
Arada yaz gerçekten sesin çıkmayınca gününde artık gelince insan merak ediyor.Kaynanamla görümcem vardı dün kocam da izinliydi. Tek kaynanam kaldı doğurmazdam yazarım arada
Elinde çıkacak yerde miBen kendim ördüm hamile kalmadan önce hobi olarak örüyordum 4-5 tane var
Benim göbek çok çatladı birde aşağıda olduğu bariz belli , gören diyo doguracan göbek düşmüş diyorum zaten öyleOlsun ya bak ben izin verdim artık doğurası olan salsın ya göbekelr çok büyüdü artık fenalardayız.
Dun gunduz yapmistim bugun usutummu diye dusundum.simdi bende gireyim ya bana bosuna bu iskenceyi cektirdi doktor benim dogumum dun olmaliydiBen kasılmam ağrım olduğu zaman duşa giriyorum çok sıcak değil ama iyi geliyor üstüne de dinlenince geçiyor.
Canim sende mi normal bekliyorsunBenim göbek çok çatladı birde aşağıda olduğu bariz belli , gören diyo doguracan göbek düşmüş diyorum zaten öylegünüm geldi doguracam da yeter
Şu pembe olanı arkadaşıma veririm diye planladım hala poşette duruyorElinde çıkacak yerde mibize de at görsel ne güzel yapmışsın ,oh mis mis örtsün bebiş
Yok canım ,benim sezeryan olacak inşallah .Canim sende mi normal bekliyorsun
Hangi gunYok canım ,benim sezeryan olacak inşallah .
Ayyyy çok güzel ayyyy resmen yapıp yapıp stoklamissinŞu pembe olanı arkadaşıma veririm diye planladım hala poşette duruyorlazımsa göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?