- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Rabbim acil sifa versin insallah ilerlemeden gececek canimmÖksürük ve balgam var
Ama doktora gittim dinledi steteskopla
Ciğerlerin rahat ama öksürüğün artarsa içinde kadın doğum olan bi hastaneye git dedi
O pekmezli karışımdan yapacağım yine uyumadan
Bi de soğan, sarımsak sıcak suda beklemeli bi karışım duydum
Belki onu da denerim
İnşallah geçecek sen sırtına kesin havlu koy o ısıtsın iyice öksürüğün gelince çok kasmadan öksürmeye çalış ,balgamı ne kadar artarsan o kadar iyi inşallahÖksürük ve balgam var
Ciğerlerin rahat ama öksürüğün artarsa içinde kadın doğum olan bi hastaneye git dedi
Belki onu da denerim
Oh çok şükür canımIyi cikti nst cok sukur kizlar pztsine kdr bir durum olursa ara dedi yoksa pztsi insallah dogum
Ayneen insallah planli daha iyi olur simdi apar topar iyi olmayacakti hayirlisiyla gelsin bebiskolar insallahOh çok şükür canımaz kaldı zaten 1 gün sonra doğum
Ay hiç olmasa fotoğrafı olur en son halinin biizmki 2 aydır göstermedi kendiniMinnosum bugun poz verdi bir de
Ayy nazli kiz sen de gercegini gorursun insallahAy hiç olmasa fotoğrafı olur en son halinin biizmki 2 aydır göstermedi kendini
Sen isim belirledinmiMinnosum bugun poz verdi bir de
Ha gayret el birliğiyle iyileştireceğiz beniİnşallah geçecek sen sırtına kesin havlu koy o ısıtsın iyice öksürüğün gelince çok kasmadan öksürmeye çalış ,balgamı ne kadar artarsan o kadar iyi inşallahhaber ver
Pastil de rahatlamana yardımcı olur beni rahatlatmıştıÖksürük ve balgam var
Belki onu da denerim
Doğacak ya verir tabiMinnosum bugun poz verdi bir de
Bnm de aynı karnımı sallıyorum tık yok ufacık bi kıpraşma oluyor ohh diyorum bakalımBu aralar sizin bebis hareketleri nasil. Bizimki sıkıştı kaldı galiba. Çok hareketli değil
Hareketsizde değil ama endiselendiriyor
Hadi iyiIyi cikti nst cok sukur kizlar pztsine kdr bir durum olursa ara dedi yoksa pztsi insallah dogum
Aynen bende salliyorum bazen korkuyorumBnm de aynı karnımı sallıyorum tık yok ufacık bi kıpraşma oluyor ohh diyorum bakalım
Amin cnm bbenimHadi iyisağlıkla doğsun
Aynen ya hareket etsinler telaslandirmasn bizi:)Bnm de aynı karnımı sallıyorum tık yok ufacık bi kıpraşma oluyor ohh diyorum bakalım
Aha doğum geliyorBugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum kitemiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarım hayırlara gelsin bakalım
Öyle yaptığım günlerde akşama pertim çıkıyor amanın dikkatBugün kendimi o kadar enerjik hissediyorum kitemiz evi temizleyesim var o derece sabahtan beri evde ne iş yapsam diye dolanıyorum kendimi nazar etmem umarım hayırlara gelsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?