Dualarımız sen ve bebeğinle canımInSallah canlarim dua edin heyecanlandm saglikla kavusalim hepimiz
Amin canim insallah haber ederimmm
Benim daha var canim. Aralık sonu gibi görünüyor bir sıkıntı çıkmazsa.İnşallah canım inşallahAllah razı olsun senin doğum ne zamandi ?
Hayırlısı olsun haber et mutlaka gelişmeleri canım. Dualarımız seninleInSallah canlarim dua edin heyecanlandm saglikla kavusalim hepimiz
Hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah sağlıkla gelsin yavrunKizlar nst mi begenmedi dr bir kez daha cekil dedi bir saat sonra fln riske girmeyiz boyle olursa aliriz bugun dedi ay dua edin
EKG çekiliyor ameliyattan önce anestezi muayenesinde ama ben de akciğer grafisine takıldım biz röntgen çekinemeyiz kiYaaa EKG akciğer neden kikan biliyordum tek
Demek kurşun yelek bişi giydiriyorlar bnde şaşırdımEKG çekiliyor ameliyattan önce anestezi muayenesinde ama ben de akciğer grafisine takıldım biz röntgen çekinemeyiz ki
Gelmiyor herhalde ne bileyimBnde 1 kere gidiyorum
Ya Uyku ağır basıyor kalkamıyoruz yada gelmiyor
Sabaha kadar uyuyamadım zatenAllah korusun canım balgam sokuluyordur belki sabah kalkınca ballı limonlu ılık su iç faydası olur inşallah
Onu ilk çok hasta olduğum günler yapmıştımBen coviti kemik suyu çorba ile attım etli kemik sade kemik 3 saat kaynattim terbiye yaptım içine bol sarımsak ve sirke koyup içtim tat koku almadığım için farketmemis olabilirim ama baya koymuştum sirke sarımsak bu hastalığın ilacı c vitamini d vitamini sarımsak sirke diyorlar,öksürük için de 3 yemek kaşığı pekmeze 1 çay kaşığı karabiber karıştırıp ama ara 1 er tatlı kaşığı içebilirsin kızım 8 yaşında öksürük şurubu icirnem ilacı budur.
Amaan herkes kafasına göre konuşuyorBen karsntinanin bittiginin ertesi günü aile hekimine gitmiştim hem iğnem vardı hemde bebekten endişelendim kalp atışı için gittim ebe sen neden çıktın neden geldin karantinada görünüyorsun dedi bende dedim dikkatli bak bitti benim karantinam,kafana göre gidip muayene bile olamıyorsun yani
Neyse vazgeçtim yatmaktanizole servise yatarlar bence covid servisine.
Yaaa haber et bizeKizlar nst mi begenmedi dr bir kez daha cekil dedi bir saat sonra fln riske girmeyiz boyle olursa aliriz bugun dedi ay dua edin
Akciger yokmus yanlis solemis kiz gebelere yapilmiyorEKG çekiliyor ameliyattan önce anestezi muayenesinde ama ben de akciğer grafisine takıldım biz röntgen çekinemeyiz ki
Haber bekliyorum sendenAllah razi olsun kizlar dualariniz icin.Simdi tekrar gidiyorym nst icin bakalim son karar ne olcak hayirlisi ben de merk ediyrm,)
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelAllah razi olsun kizlar dualariniz icin.Simdi tekrar gidiyorym nst icin bakalim son karar ne olcak hayirlisi ben de merk ediyrm,)
Bugün nasılsın öksürük var mı?Hadi hayırlı güzel haberlerle gel
Hakkinizda hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah bebisHareketli degil ondan sanirim zaten geceden beri hissedemiom pek hayirlisi gerekirse bugun olsun tabi bakalm ne karar verck
Benimki öyle canımBu aralar sizin bebis hareketleri nasil. Bizimki sıkıştı kaldı galiba. Çok hareketli değil
Hareketsizde değil ama endiselendiriyor
Bugün nasılsın öksürük var mı?
Öksürük ve balgam vargiggles nasıl oldun canım ? İnşallah daha iyisindir . Pekmezle limonu sıcak suya karıştırıp içtin mi, onu içmeye devam et o seni rahatlatacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?