Bht clinic hakkında yorum ararken gördüm sizi ben cam sakura da fatih omurcaya gidiyordum şuan bht clinice geçmiş çok güler yüzlü ilgili bir insan sırf ona güvendiğim için o hastaneyi secicem sanırım belki sizede bir fikir olur diye yazmal istedimİstanbul da oturuyorum daha hastaneye gitmedim İstanbul da olanlar hangi hastanelere gidiyor lar çok merak ettim hangi hastaneyi araştırsam hakkında birsuru olumsuz yorum oluyor çok kararsız kaldım mega Medipol, bht clinic tema hastanesi, Atakent acibadem düşünüyorum
Bilmem artık az daha bekle dön evine o zaman yoklama alacağımYok bee nesş rahat hastane en nihayetinde
Kiz gitmisken dogum olurmus bi de:)Yok bee nesş rahat hastane en nihayetinde
Yarından umutluyumBilmem artık az daha bekle dön evine o zaman yoklama alacağım
Insallah sabah cikarirlar canimYarından umutluyum
Saçmalama fur allah aşkınaKiz gitmisken dogum olurmus bi de:)
Dr lar pimpirikli ciddi birsey degildir cnm dogumuna az kaldigi icin azalma olablr su da takip etsinler bakalim yarina kdr,)Saçmalama fur allah aşkına
Normal doğurtuyırlar diyorum
Bi dr suyun az geldi bana biraz dedi zsten canımı sıktı
Burda doğurmak istemiyorum
Anladim simdi ondan bekliyorsun senYarından umutluyum
Kendi doktorum miktarını sor dedi yarın bakılıncaDr lar pimpirikli ciddi birsey degildir cnm dogumuna az kaldigi icin azalma olablr su da takip etsinler bakalim yarina kdr,)
Şimdi kendi aprallığımdam bekliyo rum benceAnladim simdi ondan bekliyorsun sen
Evet dr unu haberdar et cnm insallahKendi doktorum miktarını sor dedi yarın bakılınca
Kıyaslama için
Orda mi kalacaksın bugünKendi doktorum miktarını sor dedi yarın bakılınca
Kıyaslama için
GalibaOrda mi kalacaksın bugün
Delisin yaŞimdi kendi aprallığımdam bekliyo rum bence
Esini yanina aliyorlar mi cnm tekmsnGaliba
Gidecekmişim gibi konuşmuyor kimse
Korktum ından da ne bileyimDelisin yaHerşey normalse imzalayıp çıkardım ben olsam ama tabi sen bilirsin
Şu an tekimEsini yanina aliyorlar mi cnm tekmsn
Anladım canım. Bekle bakalım iyi olun da geç olsun varsınKorktum ından da ne bileyim
Tüm sorumluluğu bana attı ya
Hoşuma gitmediöyle
Şu an tekim
Birazdan kv gelecek
Eşim dışarı ihtiyaçları halletsin diye düşündük
Ama çok sıkıcıAnladım canım. Bekle bakalım iyi olun da geç olsun varsın
Çok iyi anlıyorum seni, bazen insan tükendiğini hissediyor ama çocuklarının gözüne bakınca hepsi geçer eminim, sen annesin benden daha güçlüsün. Güçlü olmak zorundayız evlatlar için. Biz koca için yapmadık ki çocukları farzet ki allah korusun ayrıldık adam yok, yine biz bakıcaz bebelerimize. Artık bizim tek amacımız, emanetimiz onlar. İnşirah suresi oku bol bolBu ara bende de var böyle zorla kendimi yeyip bitiriyorum. İlgi alaka beklerken bir yerde patlıyor böyle sonra daha kötü oluyorum. Buraya yazıyorlar ya imzada falan stres, gerginlik olabilir falan fişman. Biz okuyunca ne değişiyor acabaBu adamların kafasına sokmak gerekiyor biz okusak ne olacak Kendimi bi yerden atasım geliyor bazen zaten çocuklar ve öbür dünya olmasa.. dualara sığınıyoruz başka kim var halden anlayacak
Merhaba heyet raporu veren doktor İstanbul'da mıBenim doktorum doğumdan sonra rapor vermeye karşı kizimda da alamamistim gerçi darbeye denk gelmişti o zamanlar
Bunda da dogum iznim bitince bir ay senelik iznimi alıcam sonrasında bir doktor 30+30 gün heyet veriyor ondan rica edicem sonrasında da 10 gün 10 gün aile hekimden felan alsam yeter sanırım ek gıdaya gecer bebekte
Gercekten doğumdan sonra bebegi bırakıp ise baslamak çok zor bir duygu
ay evet bırakıp ise gitmek çok çok zor ama alışıyor insan
Burda izin konusu sıkıntı devletin verdiği hak çok az ek gıda dönemine kadar en azından izinli olunsa hiç sıkıntı olmaz
29 kasim bizim tarihte bir degisilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?