2021 Aralık Anneleri

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Canım gözünüz aydın hayırlı evlat olsun sağlıkla büyütün inşallah

Durup durup ağlayasım geliyor yaa

Ay bu ara ben de öyleyim. Özellikle doktorların o doğum videolarını görünce. Hele hele kendi doktorum paylaşınca hepten gözlerim doluyor belki bi dahakine yanındaki ben olurum diye

Hatta dün paylaşmış bizim doktor, kadın doğumdan çıkmış, kucağında bebesi gülüyor ediyor yürüyor gayet güzel. Kocasını görünce hemen gözleri dolup ağlamaya başlıyor. Eşime dedim kesin ben de seni görünce ağlarım

Ben de sezaryen isteseydim pazartesi veya salı gününe verecekmiş doktor günü.. Normali deneyelim dedim ama çarşamba perşembe cuma kongresi varmış Ankara'da olacakmış. Haftasonu burda olur mu onu da bilmiyorum. Salı günü gitmeden muayene edecek bakalım ne diyecek. Sonraki salı da günü doluyor. O zamanı bekler mi, doktor yokken gelir mi, gelirse nasıl olacak.

İlk duyduğumda rahattım amaan nolcak diye de şimdi zaman yaklaştıkça ben de stres yapmaya başladım sanırım salı günü doğuma birden alır mı, alırsa ne olur, almazsa çocuk o yokken gelir mi kafamda deli sorular resmen

İnş doktorunu bekler, ilk doğum sanırım genelde geç geliyormuş ilk doğumlar stres yapma canım. Zaten doktor gitmeden bakıcak bir şeyler söyler sanırım duruma göre davranırsın

Ama cok az kalmis acil durum olursa nolcak cnm kendi dr un yetisemicekmi?

Sen tum ihtimalleri dr unla konus insallah vaktinde olur cnm dr unu bekler

İnş doktorunu bekler, ilk doğum sanırım genelde geç geliyormuş ilk doğumlar stres yapma canım. Zaten doktor gitmeden bakıcak bir şeyler söyler sanırım duruma göre davranırsın

Evet canım ilk doğum. İlk başta ben de öyle diyodum zamanını bekler diye rahattım. Şimdi insan tek kalınca düşündükçe büssürü şeyler geliyor. Bi de acaba doğru mu yapıyorum hissi de var he o zaman sezaryen olsun desem daha mı doğru olurdu, böyle beklemek mi daha doğru bilemiyorum. Hayırlısı bakalım salı günü neler olacak
Ama cok az kalmis acil durum olursa nolcak cnm kendi dr un yetisemicekmi?
Sen tum ihtimalleri dr unla konus insallah vaktinde olur cnm dr unu bekler

Ben kontrolden çıktıktan sonra öğrendim olmayacağını eşime demiş. Cuma günüydü salı gününe çağırdı nasılsa diye dönüp tekrardan konuşmadım. Şimdi düşündükçe büssürü soru işaretleri oluyor kafamda ve stres yapıyorum. İlk eşim olmayacağını söylediğinde amaan daha gününü bekler diyodum olmadı hangi doktor varsa o doktor olur diyodum rahattım ama şimdi düşündükçe ya gününü beklemezse diyorum. Ankara'dan aradığımda çıkar gelir mi bilmiyorum. Kendi doktorum gelmezse o hastaneye gitmeme gerek var mı? Oraya gitmezsem nereye gideceğim. Hangi doktorla karşılaşacağım. Salı günü belki acil bir şey olur doğuma alır falan. Böyle durdukça peş peşe geliyor sorular

Canım yeni doğanlarda kalpte açıklık olurmuş sonra kapanırmış. İnş öyledir korkma hemen uzman doktor baksın bakalım
@Kestanesekeriiim canim benim ufurum diyorlar ondan mi benm kizima da dinleyince demisti bir dr sonra kontrol ettirdik hic sorun çıkmadı hic sikma canini

@Kestanesekeriiim benim fazla bilgim yok canım bu konuda inşallah arkadaşların dediğğ gibi olur. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Sali yi bekle cnm telas yapma bir karar verilir o gun normal mi sezeryan mi ona gore insallah gonlune gore olur

Son bir aydır var bende ama dün geceden beri 3. Ağlayışım gitgide dozu artıyor sanırım hormonun
Demin daha ağlama krizine girdim. Eşim benden önce çıldırdı ne yaptım ben yine diye Bütün hamileler senin gibi mi bilmem ne iyice bozdu sinirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…