2021 Aralık Anneleri

Demin daha ağlama krizine girdim. Eşim benden önce çıldırdı ne yaptım ben yine diye Bütün hamileler senin gibi mi bilmem ne iyice bozdu sinirimi
Hiç anlamıyorlar hepsi aynı üzme kendini canım, senin işin daha zor 2 çocuğun daha var ilgilenmen gereken. Allah yardımcın olsun dua oku sakin kalmaya çalış

Çok anlamsız bi hastaneye yatış yaşıyorum şu an
Bebek hareketi için gelmiştik
Her şey normal nst normal
Ama yine de yatış öneriririm dedi doktor
Mecbur yattım ben de

Bi de üstüne kendi doktorum ödümü kopardı
Burada normal doğuma zorluyorlarmış
Nereye kaçsam acaba diye gerginim

Canim nasill kendi hastanenmi nerdesin? Doguma kdr yatirmayi mi planliyorlad

Nasıl yani doğum için mi covid için mi

Canim nasill kendi hastanenmi nerdesin? Doguma kdr yatirmayi mi planliyorlad
Müthiş alakam olmayan yabancı bi hastanedeyim

Bilmiyorum umarım salarlar beni yarın
Nst takibi yapacağız sadece dedi
Bi odaya kapatıldım telefonlaşıyoruz
Nasıl yani doğum için mi covid için mi
Ben bebek hareketleri için gittim
Ama şu an covidde yatıyorum sanırım

İnşallah çabucak çıkarsın
İyiyim deseydin yatmak istemiyorum diye

Bebeğin durumu nasil baktılar mi?

Hiç anlamıyorlar hepsi aynı üzme kendini canım, senin işin daha zor 2 çocuğun daha var ilgilenmen gereken. Allah yardımcın olsun dua oku sakin kalmaya çalış
Bu ara bende de var böyle zorla kendimi yeyip bitiriyorum. İlgi alaka beklerken bir yerde patlıyor böyle sonra daha kötü oluyorum. Buraya yazıyorlar ya imzada falan stres, gerginlik olabilir falan fişman. Biz okuyunca ne değişiyor acaba Bu adamların kafasına sokmak gerekiyor biz okusak ne olacak Kendimi bi yerden atasım geliyor bazen zaten çocuklar ve öbür dünya olmasa.. dualara sığınıyoruz başka kim var halden anlayacak

Kadın dogum dr ne dedi ordaki

Evet kizlar kizim pazartesiyi beklemedi sancim basladi hastaneye kostuk ebe muayene etti 1 cm aciklik var sonra da nst de baya sanci cikti acil sezaryene alindim suan bebisim yanimda uyuyo bende kum torbasiyla yatiyorum
Yaaa hayırlı olsun Kim doğdu tanımıyonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…