- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Iyi cok sukur cnm dinlen guzelceKorktum ından da ne bileyim
Tüm sorumluluğu bana attı ya
Hoşuma gitmediöyle
Şu an tekim
Birazdan kv gelecek
Eşim dışarı ihtiyaçları halletsin diye düşündük
Canim benim bebisini gorunce hersey gececek sen cok guclu bir annesin beklentisiz olmamiz lazim yoksa kendimizi yipratiriz Allah eslere de merhamet versinBu ara bende de var böyle zorla kendimi yeyip bitiriyorum. İlgi alaka beklerken bir yerde patlıyor böyle sonra daha kötü oluyorum. Buraya yazıyorlar ya imzada falan stres, gerginlik olabilir falan fişman. Biz okuyunca ne değişiyor acabaBu adamların kafasına sokmak gerekiyor biz okusak ne olacak Kendimi bi yerden atasım geliyor bazen zaten çocuklar ve öbür dünya olmasa.. dualara sığınıyoruz başka kim var halden anlayacak
Kv gelecekmiş ona sar oğlun beni hasta etti deAma çok sıkıcı
Ara ara oluyor böyle güçsüz düştüğüm zamanlar benim de işteÇok iyi anlıyorum seni, bazen insan tükendiğini hissediyor ama çocuklarının gözüne bakınca hepsi geçer eminim, sen annesin benden daha güçlüsün. Güçlü olmak zorundayız evlatlar için. Biz koca için yapmadık ki çocukları farzet ki allah korusun ayrıldık adam yok, yine biz bakıcaz bebelerimize. Artık bizim tek amacımız, emanetimiz onlar. İnşirah suresi oku bol bol
Amin canım. Bakalım ondan sonra ne olacak diye de düşünmüyor değilim. Nasıl yeteceğim, tükendiğim yerde altından nasıl kalkacağım.. belki de onun stresini yaşıyorum bilmiyorum. Allah hepimize güç kuvvet versin. Anne olmak ekstra özveri, fedakarlık, güç istiyor hiç babalar alınganlık yapmasın yaniCanim benim bebisini gorunce hersey gececek sen cok guclu bir annesin beklentisiz olmamiz lazim yoksa kendimizi yipratiriz Allah eslere de merhamet versin
Defne dogduYaaa hayırlı olsunKim doğdu tanımıyonuz.
Çok şükür canım adı da güzel oldu.Defne dogdu
Yok ya yazık günlerdir beni besliyorKv gelecekmiş ona sar oğlun beni hasta etti de
Sen nasılsın? Ağrı sızı var mı?Yok ya yazık günlerdir beni besliyor
Iyiki bende agdami yapmisim ayy hemsirelerin hepsi gorumcemin arkadaslariydi muayene eden ebede rezil olurdumÇok detaylı epilasyon yaptım yarın kontrol var. Beni daha da doğurtmazlarsa kendileri kaybeder daha da uğrasamam bunla ben.
Nasıl başardın ben az önce ağda yapmayı denedim yapamadım rezil oldum. Eğilemiyorum elim yetişmedi, eridi ağda yapışmadı. Bir kaç damla da kan geldi umarım nişan değildir sivilce filan kanamıştır. Kenardan geldi kasık tarafı gibi sanırımÇok detaylı epilasyon yaptım yarın kontrol var. Beni daha da doğurtmazlarsa kendileri kaybeder daha da uğrasamam bunla ben.
Anam neyse ki ben bi daha yuzlerini gormem muhtemelen doktordan hariçIyiki bende agdami yapmisim ayy hemsirelerin hepsi gorumcemin arkadaslariydi muayene eden ebede rezil olurdum
Jilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.Nasıl başardın ben az önce ağda yapmayı denedim yapamadım rezil oldum. Eğilemiyorum elim yetişmedi, eridi ağda yapışmadı. Bir kaç damla da kan geldi umarım nişan değildir sivilce filan kanamıştır. Kenardan geldi kasık tarafı gibi sanırım
O zaman ben de kıyamamYok ya yazık günlerdir beni besliyor
Normal derse jiletle geri çıkar diye kendimce tek tük çıkanlara ağda yapiim dedim. Asla aşağıyla ilgim kalmamış görmüş oldumJilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.
Aman çıkarsa çıkar ya bu ağdacılık bi bizde var. Ecnebiler hep jiletçi.Normal derse jiletle geri çıkar diye kendimce tek tük çıkanlara ağda yapiim dedim. Asla aşağıyla ilgim kalmamış görmüş oldumartık jiletle üstünden geçicem olduğu kadar…
YooSen nasılsın? Ağrı sızı var mı?
Bi kolumda damar yolu varO zaman ben de kıyamamBize yaz sıkıldıkça
Hamileyken zaten ağda 2 kat aciyor o yüzden bende jiletciyim.Aman çıkarsa çıkar ya bu ağdacılık bi bizde var. Ecnebiler hep jiletçi.
Ben de lazerden kalanları almak için macera aradım sanırım kendime, ya kuaföre gidicektim ya jilete devam. Öğrenmiş oldumHamileyken zaten ağda 2 kat aciyor o yüzden bende jiletciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?