2021 Aralık Anneleri

Canim benim bebisini gorunce hersey gececek sen cok guclu bir annesin beklentisiz olmamiz lazim yoksa kendimizi yipratiriz Allah eslere de merhamet versin

Ara ara oluyor böyle güçsüz düştüğüm zamanlar benim de işte Çocuklarımız ayakta kalma sebebimiz zaten. Erkeklere güvenirsek vay halimize Okurum canım Allah razı olsun desteğiniz için

Canim benim bebisini gorunce hersey gececek sen cok guclu bir annesin beklentisiz olmamiz lazim yoksa kendimizi yipratiriz Allah eslere de merhamet versin
Amin canım. Bakalım ondan sonra ne olacak diye de düşünmüyor değilim. Nasıl yeteceğim, tükendiğim yerde altından nasıl kalkacağım.. belki de onun stresini yaşıyorum bilmiyorum. Allah hepimize güç kuvvet versin. Anne olmak ekstra özveri, fedakarlık, güç istiyor hiç babalar alınganlık yapmasın yani Sizinle paylaşınca biraz olsun rahatladım iyi ki varsınız ❤

Çok detaylı epilasyon yaptım yarın kontrol var. Beni daha da doğurtmazlarsa kendileri kaybeder daha da uğrasamam bunla ben.
Nasıl başardın ben az önce ağda yapmayı denedim yapamadım rezil oldum. Eğilemiyorum elim yetişmedi, eridi ağda yapışmadı. Bir kaç damla da kan geldi umarım nişan değildir sivilce filan kanamıştır. Kenardan geldi kasık tarafı gibi sanırım

Jilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.

Jilet yavrum. Kocamdan 3 bıçaklı traş bıçaklarından çaldım. Ve traş köpüğü.
Normal derse jiletle geri çıkar diye kendimce tek tük çıkanlara ağda yapiim dedim. Asla aşağıyla ilgim kalmamış görmüş oldum artık jiletle üstünden geçicem olduğu kadar…

Normal derse jiletle geri çıkar diye kendimce tek tük çıkanlara ağda yapiim dedim. Asla aşağıyla ilgim kalmamış görmüş oldum artık jiletle üstünden geçicem olduğu kadar…
Aman çıkarsa çıkar ya bu ağdacılık bi bizde var. Ecnebiler hep jiletçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…