İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelmiştir çok güzel bir kavuşma olmuşturKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
39+4 canımKaç artı kaçta almış oluyorlar şimdi senin bebitoyu
Tişikkirlir doğurcam benAyyy noluyorr bi o da yerleştireyim dedim herkes doğurmaya kalkmışş
merve B BitterCikilata gözünüz aydın kızlarr sağlıkla gelsin minikler ben de kıskandım bugün top egzersizimi arttırayım
Ayyyy inşallah inşallah ağzından bal damlıyorVe çaaat suyun gelir
Merve kizin kaç kilo olmuş bakalim yarin ne kadar çikacak39+4 canım
Artır artır bana yetişAyyy noluyorr bi o da yerleştireyim dedim herkes doğurmaya kalkmışş
merve B BitterCikilata gözünüz aydın kızlarr sağlıkla gelsin minikler ben de kıskandım bugün top egzersizimi arttırayım
Nasıl bebiş doğum nasıl geçtiVakit yaklasiyor heyecan basiyir
Yatissim yapildi suan alinmayi bekliyorum 4 u bulabilir dua edin kizlar
Daha gelmediNasıl bebiş doğum nasıl geçti
Aminnn insallahhSağlıkla çıkın prensesle
Yarına kalınca ben de rahatladım valla, korktum hemen alıcak deyinceBugün nolur nolmaz dedim eşime eşyaları arabaya koydurttum
Dr alırım diyince hazırlıklı geldik diyoz
Yok bana normali bekleyelim deyince dünya başıma yıkıldı sormadım korse filan
Az daha düzensiz olsaydı alacaktıYarına kalınca ben de rahatladım valla, korktum hemen alıcak deyince
İkimizde birbirimizden beterizYok bana normali bekleyelim deyince dünya başıma yıkıldı sormadım korse filan
3600 dedi ama büyük görünüyo bence daha küçük dediMerve kizin kaç kilo olmuş bakalim yarin ne kadar çikacak
Valla bugün şok günümüz oldu bizimİkimizde birbirimizden beteriz
Artık bn doğum sonrası takarım yarın konuşurum doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?