- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Annem de diyor bu gece doğursan programıma çok uygunArtır artır bana yetiş
Az daha bugün giriyordum dr acıdı sanırım yarın gel dedi
Sağlıkla kucağına al canımYatissim yapildi suan alinmayi bekliyorum 4 u bulabilir dua edin kizlar
Bana da üstten basık ama yaparsın dedi tırstım bir miktar onu demeseydi keşkeValla bugün şok günümüz oldu bizimben de hiç ummuyordum normal deneyelim demesi bilirsin bizimki sevmez normali şansıma deneyesi geldi hakkımızda hayırlısı gülom
Heh aynısını dedi bana da üstten basıkmış arka ve yan iyi de üst kemik basıkmış. Aynen korktum biraz kesi dikiş gerekir diyorBana da üstten basık ama yaparsın dedi tırstım bir miktar onu demeseydi keşke
Sana denk getirdi normal denemeyiValla bugün şok günümüz oldu bizimben de hiç ummuyordum normal deneyelim demesi bilirsin bizimki sevmez normali şansıma deneyesi geldi hakkımızda hayırlısı gülom
Annen maşallah senden hevesliAnnem de diyor bu gece doğursan programıma çok uygun
Çarşamba da bana desin doğurcan diye haftada 1 kilo almaya da başladım gidişat kötü
Hurma, kuru incir varsa yanına koy kuzum hem süt için hem de kabızlık için iyi olur. Tuzlu atıştırmalık koyabilirsin kraker çubuk vs. kahveyi kantinden alırız dedin. Bunlar yeter sanırımSana denk getirdi normal denemeyi
Yarına komposto yapıyorum başka ne yapılır
İyi ki diğer işleri yapmışım
Tuzlu koymuyum ödemler gitsinHurma, kuru incir varsa yanına koy kuzum hem süt için hem de kabızlık için iyi olur. Tuzlu atıştırmalık koyabilirsin kraker çubuk vs. kahveyi kantinden alırız dedin. Bunlar yeter sanırım
He tuzlu olmaz mı onu bilmiyordum, haftaya salıya tabi o zamana kadar kendi gelmezse tembel oğlumTuzlu koymuyum ödemler gitsin
Hurma kuru incir olur
Bişi lazım olursa onları eşim alır kahvrçeyi de katlarda varya otomat ordan bile alırız
Senin kontrol ne zmn
Saolasın cnmHe tuzlu olmaz mı onu bilmiyordum, haftaya salıya tabi o zamana kadar kendi gelmezse tembel oğlumdaha kanala filan dönmemiş hiç. Eğer bişey olursa bana da söyle geliriz hemen ihtiyaç vs
inşallah sağ salim kucağınıza alın bir aya toparlar kilosunuKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun39+4 canım
ben olsam gece heyecandan sancılanırdım kesinArtır artır bana yetiş
Az daha bugün giriyordum dr acıdı sanırım yarın gel dedi
Deme demeinşallah sağ salim kucağınıza alın bir aya toparlar kilosunusağlıkla gelsin bakalım kaç kilo doğacak bize de yazın
hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun
ben olsam gece heyecandan sancılanırdım kesin
Ben varımHerkes bekledi bekledi bugün ve yarını buldu doğuracakkimse kalmadı resmen kendimi yalnız kalmış hissediyorum
Ay yarın mi doğum senin de bitterVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
12 kilo aldım durdum. Bakalım sonrasına. 70 kiloyum.Herkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Ben bebeden çok kendi kilomu merak ediyorum kaçla girip kaçla çıkıcam acaba
Suan 8,5tayım haftalık +1 ile gidiyoruz
Aaa evet
Yaaa bizim gibi minnoş boylular için tam ideali maşallah pü pü pü12 kilo aldım durdum. Bakalım sonrasına. 70 kiloyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?