2021 Aralık Anneleri

Valla bugün şok günümüz oldu bizim ben de hiç ummuyordum normal deneyelim demesi bilirsin bizimki sevmez normali şansıma deneyesi geldi hakkımızda hayırlısı gülom
Sana denk getirdi normal denemeyi
Yarına komposto yapıyorum başka ne yapılır
İyi ki diğer işleri yapmışım

Sana denk getirdi normal denemeyi
Yarına komposto yapıyorum başka ne yapılır
İyi ki diğer işleri yapmışım
Hurma, kuru incir varsa yanına koy kuzum hem süt için hem de kabızlık için iyi olur. Tuzlu atıştırmalık koyabilirsin kraker çubuk vs. kahveyi kantinden alırız dedin. Bunlar yeter sanırım

Hurma, kuru incir varsa yanına koy kuzum hem süt için hem de kabızlık için iyi olur. Tuzlu atıştırmalık koyabilirsin kraker çubuk vs. kahveyi kantinden alırız dedin. Bunlar yeter sanırım
Tuzlu koymuyum ödemler gitsin
Hurma kuru incir olur
Bişi lazım olursa onları eşim alır kahvrçeyi de katlarda varya otomat ordan bile alırız
Senin kontrol ne zmn

Tuzlu koymuyum ödemler gitsin
Hurma kuru incir olur
Bişi lazım olursa onları eşim alır kahvrçeyi de katlarda varya otomat ordan bile alırız
Senin kontrol ne zmn
He tuzlu olmaz mı onu bilmiyordum, haftaya salıya tabi o zamana kadar kendi gelmezse tembel oğlum daha kanala filan dönmemiş hiç. Eğer bişey olursa bana da söyle geliriz hemen ihtiyaç vs

He tuzlu olmaz mı onu bilmiyordum, haftaya salıya tabi o zamana kadar kendi gelmezse tembel oğlum daha kanala filan dönmemiş hiç. Eğer bişey olursa bana da söyle geliriz hemen ihtiyaç vs
Saolasın cnm
Senin oğlan bnm kız mıy mıy
Az hareket ediyor diyince Dr bile dedi ağır kanlı mı sanırım öyle diyince güldü oğlan çok hareketli bu mıy mıy bilemedim hangisi iyi kötü
Beklicen artık

Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
inşallah sağ salim kucağınıza alın bir aya toparlar kilosunu sağlıkla gelsin bakalım kaç kilo doğacak bize de yazın
hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun
Artır artır bana yetiş
Az daha bugün giriyordum dr acıdı sanırım yarın gel dedi
ben olsam gece heyecandan sancılanırdım kesin

Deme deme
Dr gece yok yarını beklesin
Oğlanda öyle olmuştum stresten sancı gelmişti

Ve yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Ay yarın mi doğum senin de bitter şok şok şok . O kadar bekledin perşembeyi noldu ki şimdi uyandım etiketlemissin anca geriye geldim ,sağlıcakla gelsin kuzum rabbim ikinizinde güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah güzel haberler ile gel

Herkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Ben bebeden çok kendi kilomu merak ediyorum kaçla girip kaçla çıkıcam acaba
Suan 8,5tayım haftalık +1 ile gidiyoruz
12 kilo aldım durdum. Bakalım sonrasına. 70 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…