Kızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bu hafta belli olucak Allah in izniyle herşey yolunda gidecek inşallahKızlar bende 1 saat içinde giriyorum doğuma. Gelişim geriliği var yarını beklemeden almak istedi nst hareketsiz çıkıyordu. Max. 2600 gram ölçülüyor. Dua edin sağlıkla alayım kucağıma
Aa evet gidip bi tartlym benHerkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Ben bebeden çok kendi kilomu merak ediyorum kaçla girip kaçla çıkıcam acaba
Suan 8,5tayım haftalık +1 ile gidiyoruz
Yaa niye sancı mı varYok daha çıkamadım
Ama umarım çıkacak gibiyim
E ben hiç kilo vermemşim hastaneye yatmadan önce 77ydi hla 77 . Hastane de 15 gün yattım o sırada kilo almşm herldeHerkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
19 kg almıştım 2 gün önce tartıldım 2.5 kg vermişimHerkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Düzensiz kalp atışı oldu nerdeyse bugün alacaktıAy yarın mi doğum senin de bitterşok şok şok . O kadar bekledin perşembeyi noldu ki şimdi uyandım etiketlemissin anca geriye geldim ,sağlıcakla gelsin kuzum rabbim ikinizinde güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah güzel haberler ile gel
Sağlıcakla gelsin prensesDüzensiz kalp atışı oldu nerdeyse bugün alacaktı
2. Nst düzgün çıkınca uzatmayalım yarın gel dedi
İyi bari olmasınYooo hiçbi şeyim yok
Bana da sabah sordular ama cıks dedimİyi bari olmasın
Bnm bugün nst de sancı çıktı diyo ağrın varmı diyo dedim yooo bn hiç bişi hissetmiyorum
Hayırlarla al inşallah canım kucağına sağlıkla kavuşuuuun mis kokulunlaVe yarına aldı doğumu
Yarın 12:30 da doğum inşallah
Bncede yüksekBana da sabah sordular ama cıks dedim
Belki ağrı eşiğiöiz yüksektir
Şimdi yine koyun gibi bekliyorum
Ben varımmmm benim daha çok varHerkes bekledi bekledi bugün ve yarını buldu doğuracakkimse kalmadı resmen kendimi yalnız kalmış hissediyorum
Amin cnm hepimiz inşallahHayırlarla al inşallah canım kucağına sağlıkla kavuşuuuun mis kokulunla
Merveee sağlıkla kavuş prensesine inşallahImzamı da hemen değiştirdim ayy
ÇıkamıyormuşumBncede yüksek
Ya inşallah hayırlısıyla çık
O zmn yarına kaldı çıkış
Herkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Yaa kendi dr ne diyor daha önce az demişmiydiÇıkamıyormuşum
Suyum azmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?