2021 Aralık Anneleri

Yaa kendi dr ne diyor daha önce az demişmiydi
İyiysen kal enazından bişi olursa müdahale kolay olur
Dememişti
Kendi doktorum birimini sor dedi
Bu doktor dosyan yanımda yok yarın bakar söyleriz dedi
Dosya bulunamayacak bi yerde sanırım

Gerçekten tüm hevesim kaçtı hayata dair

Herkes patır patır doğururken kimse kendi kilosundan bahsetmiyor artık
Ben bebeden çok kendi kilomu merak ediyorum kaçla girip kaçla çıkıcam acaba
Suan 8,5tayım haftalık +1 ile gidiyoruz
Ben de geçen haftadan bu haftaya tam 1 kilo fark etmiş ondan önceki hafta da öyleydi

E ben hiç kilo vermemşim hastaneye yatmadan önce 77ydi hla 77 . Hastane de 15 gün yattım o sırada kilo almşm herlde
Hastanede kaldığın sürede serumlar ödem yapmıştır bence çok normal sen bi iki hafta sonra tekrar tartıl bak farkı görüceksinn
19 kg almıştım 2 gün önce tartıldım 2.5 kg vermişim ama nasıl neden niçin bilmiyorum
Bak yaa hamiş hamiş nası kilo veriliyo anlamıyorum. Galiba bi gün ödemimiz oluyo bi gün o ödem çişle gidiyo
Size mutlu umutlu haberler vereyim kızlar
Ben 75 ile çarşamba sezaryene girdim, gebelik öncesi 61dim. Cuma akşam eve geldiğimizde 70dim. Şu an tok halimle 66yım. Bos verin yiyin
Suraya bol bol nazar boncuğu ekleyelim
Maşallah sana
E doğumdan sonra neyle beslendin hiç mi ödem tutmadım yaw

Dememişti
Kendi doktorum birimini sor dedi
Bu doktor dosyan yanımda yok yarın bakar söyleriz dedi
Dosya bulunamayacak bi yerde sanırım

Gerçekten tüm hevesim kaçtı hayata dair
Sistemden göremiyorlar mı ki
Öyle deme ya

E ben hiç kilo vermemşim hastaneye yatmadan önce 77ydi hla 77 . Hastane de 15 gün yattım o sırada kilo almşm herlde
Anca iner bol bol su tüket
Serum filan yediysen o dönemde geç de gidebilir ödem olmultur hep

Suraya bol bol nazar boncuğu ekleyelim
Maşallah sana
E doğumdan sonra neyle beslendin hiç mi ödem tutmadım yaw
Ozel bişey yaptım desem yalan olur. Zaten gaz+büyük abdest çıkışı olana kadar katı gıda yasaktı. Sezaryende 48 saat gözetim altında tutuyorlarmış. Ben o 48 saatin son dakikalarında tuvalete çıkabildim o süre zarfında evden 5 litrelik şişeye karışık komposto yapıp götürmüştüm nerdeyse tamamını içmişim. Günde iki üç kase çorba, bol bol su, yine günde iç dört bardak açık çay eşliğinde kurabiye bisküvi. Hastanede beslenmem bu şekilde oldu. Evde ise bol su içiyorum ne kadar içersen o kadar süt olur dediler. Öyle de oldu şükür.

5litre komposto mu
Bnm küçük bi kaba göre yaptım bugünden yemeye başladım

RAAT bugün anne olmuşsun sanırım hayırlı olsun canım darısı bizeee
Ayy evet ben yazacaktım şimdi buraya. Dün sabah doğum yaptım. 28 KasımxSaat 08.52.

Erken geldi. 37+3 haftaydım. Sabah namaza kalktığımda suyumun oluk oluk boşaldığını gördüm. Namaz kılıp duş alıp hastaneye gittim eşimle. Gece açlığım olduğu için de hiç bekletmeden sezeryana aldılar. Spinal anestezi ile hızlıca doğurdum oğluşumu. Şükürler olsun. Darısı hepinizin başına

Bebiş 37+3 haftada 3750 g doğdu. Beklenildiği gibi, iri bebekmiş. İştahı da aynı öyle, maşallahı emzirme ile doyuramıyorum. Hem emiyor hem mama yiyor. İlk günler olur dediler, inşallah bakacağız
Şüşko pattis yerim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…