Maşallah maşallahOzel bişey yaptım desem yalan olur. Zaten gaz+büyük abdest çıkışı olana kadar katı gıda yasaktı. Sezaryende 48 saat gözetim altında tutuyorlarmış. Ben o 48 saatin son dakikalarında tuvalete çıkabildimo süre zarfında evden 5 litrelik şişeye karışık komposto yapıp götürmüştüm nerdeyse tamamını içmişim. Günde iki üç kase çorba, bol bol su, yine günde iç dört bardak açık çay eşliğinde kurabiye bisküvi. Hastanede beslenmem bu şekilde oldu. Evde ise bol su içiyorum ne kadar içersen o kadar süt olur dediler. Öyle de oldu şükür.
Bulantı çok zor ya Allah güç kuvvet versinBen son 2 haftada 3 kilo verdim.Bulantidan ve midemdeki baskıdan yiyemiyorum.Toplam 15 di 12 oldu
Valla bana sorarsan artır derim, benim gibi tuvalete çıkman zor olursa hiç durmadan ne içsem diye düşünürsün5litre komposto mu
Bnm küçük bi kaba göre yaptım bugünden yemeye başladım
Bugünden alıştırıyorum kendimi sıvıyaValla bana sorarsan artır derim, benim gibi tuvalete çıkman zor olursa hiç durmadan ne içsem diye düşünürsünsıvı şeyler karın doyurmuyor gibi oluyor, psikolojik olarak hep açtım
Yarin ne çikacak acaba3600 dedi ama büyük görünüyo bence daha küçük dedi
Yarın doorcaama inanamıyorum ay çok ilginçYarin ne çikacak acaba
Kız komposto neye yarıyordu ondan da eksik kalmayayım5litre komposto mu
Bnm küçük bi kaba göre yaptım bugünden yemeye başladım
Sağol canım az kaldı inşallahMaşallah maşallah
Bulantı çok zor ya Allah güç kuvvet versin
Bak ne güzel oldu böyle ansızınYarın doorcaama inanamıyorum ay çok ilginçsanki on yıldır filan hamile gibiyim.
Sorma evde alt açmayla oturmama gerek kalmadı ay suyum gelir mi diye korkarakBak ne güzel oldu böyle ansızın
Geri sayım yapmana bile gerek kalmadı
Bende hic bir daha boyle olamam diyip gidip gelip karnima bakiyoreYarın doorcaama inanamıyorum ay çok ilginçsanki on yıldır filan hamile gibiyim.
Bağırsak hareketliliği ve süt için canımKız komposto neye yarıyordu ondan da eksik kalmayayım
Yavrilaaar yavrilaaarBende hic bir daha boyle olamam diyip gidip gelip karnima bakiyore
Ben de yapayımm kuru kayısı ve şekersiz mi yapıyorsunuzBağırsak hareketliliği ve süt için canım
Ay seninkinin belli olmasına da ayrıca sevindim. Böyle diyip sen de sabah namazında suyu görmeyesin sakın?Sorma evde alt açmayla oturmama gerek kalmadı ay suyum gelir mi diye korkarak
Bana Malatyalı bir komşum kurutulmuş kayısı, dut, Trabzon hurması karşımı getirmişti, az bir şekerle onu pişirdim canım. Kuru üzüm incir vs eklenebilir. Seviyorsan karanfil de koyabilirsinBen de yapayımm kuru kayısı ve şekersiz mi yapıyorsunuz
Tamamm teşekkür ederim şifa olsun sana daBana Malatyalı bir komşum kurutulmuş kayısı, dut, Trabzon hurması karşımı getirmişti, az bir şekerle onu pişirdim canım. Kuru üzüm incir vs eklenebilir. Seviyorsan karanfil de koyabilirsin
38.haftadayim canımDoğuma yakın ödem atabiliyormuş vücut tartıda eksilmek normalmiş, bende de oldu öyle okumuştum. Senin kaçıncı haftan csnım?
Bilmiyorum inan zaten sürekli WC deyimHastanede kaldığın sürede serumlar ödem yapmıştır bence çok normalsen bi iki hafta sonra tekrar tartıl bak farkı görüceksinn
Bak yaa hamiş hamiş nası kilo veriliyo anlamıyorum. Galiba bi gün ödemimiz oluyo bi gün o ödem çişle gidiyo
Suraya bol bol nazar boncuğu ekleyelim
Maşallah sana
E doğumdan sonra neyle beslendin hiç mi ödem tutmadım yaw
Olabilir nasipAy seninkinin belli olmasına da ayrıca sevindim. Böyle diyip sen de sabah namazında suyu görmeyesin sakın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?