Sağlıkla büyüsünCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Yaaaa ben bunlari okuyunca persembe gelmiyorCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla ailesiyle büyüsün minik kızCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Aminnn canim insallahSağlıkla büyüsün
Cok şükürCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Amin canim cok az kaldi cok guzel gececek insallah sizin deYaaaa ben bunlari okuyunca persembe gelmiyor
Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün whitecım
Amin amin ay çayliycimAminnn canim insallahcok guzel bir duygu cok az kaldi sana da
Güle güle büyüt canım, Allah bize de göstersinCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Kendini iyi hissedince detayları anlatirmisin spinslmi oldu bebek doktorun söylediği ölçülerde?Amin canim cok az kaldi cok guzel gececek insallah sizin de
Şeker yerine pekmez katarız biz canım. Öyle de deneyebilirsinBen de yapayımm kuru kayısı ve şekersiz mi yapıyorsunuz
Hayrlı olsun canmm rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Maşallah. Darısı bekleyenlere olsun:)Cok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Gaz çıkıcak yaKız komposto neye yarıyordu ondan da eksik kalmayayım
NasılsınızCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Yes bn şekersiz kabuk tarçın ve karanfil attım kokusu hoş oluyorBen de yapayımm kuru kayısı ve şekersiz mi yapıyorsunuz
CanımmmAyy evet ben yazacaktım şimdi buraya. Dün sabah doğum yaptım. 28 KasımxSaat 08.52.
Erken geldi. 37+3 haftaydım. Sabah namaza kalktığımda suyumun oluk oluk boşaldığını gördüm. Namaz kılıp duş alıp hastaneye gittim eşimle. Gece açlığım olduğu için de hiç bekletmeden sezeryana aldılar. Spinal anestezi ile hızlıca doğurdum oğluşumu. Şükürler olsun.Darısı hepinizin başına
Whitecım çok sevindim hayatım. Doğuran doğuranaCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Hayırlı olsun bebeğinn canım sağlıkla büyüt inşallahCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Sorun yokssa bekle derim benim kiz 42de anca geldi vakti zamani glince illa gelirler.39+4 canım
Beklemek istemiyorum.I
Sorun yokssa bekle derim benim kiz 42de anca geldi vakti zamani glince illa gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?