2021 Aralık Anneleri

Canımmm Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün
Bana da spinal anestezi yapacak doktor. Baş ağrısı filan yaptı mı sende? Darısı bizim başımıza.
Yok bende baş ağrısı ya da herhangi bir yan etki olmadı. Sadece dün akşam ve bugün gündüz omuzlarımda tutulma oldu, onu da emzirmeye bağlıyorum. Hastanedeki yatağım da hiç rahat değil.

Beklemek istemiyorum.
Ben başlarda ne zaman gelirse 42 e kadar beklerim diyordum, uzaktan konuşmak kolaymış hayatta bekleyemem en fazla 39+
Çünkü bir sürü risk oluşuyor, bu kadar emek hayal heves en önemlisi bir can. En doğrusunu yapıyorsun doktoruna güvenerek. Yeterince bekledin zaten

Aynısını düşünüyorum uzaktan olunca daha doğrusu bebek hafta olarak küçükken eskiden diyorsun beklesin 40 a dek ama çok zor yani insan artık kavuşmak istiyor kaldı ki doktorlar zaten risk görse almazlar 34 lerde doğanlar var

Kesinlikle öyle, herkes ister kendiliğinden doğumu başlasın ama olmayınca olmuyor zaten en önemlisi sağlıkla gelmeleri. İlk günler nasıl riskliyse son günlerde öyle riskli ben diken üzerindeyim resmen sürekli hareketlerini kontrol ediyorum. O yüzden en fazla 10-15 gün daha beklerim diye düşünüyorum

Aynen benim eşim bile günlük işte iken her aradığında soruyor bebeğimiz hareket ediyor mu diye ilk günler nasıl riskli ise kese ,kalp vs derken son günlerde aynı şekilde önemli o yüzden çok beklmenin çokta bir faydası olduğunu düşünmüyorum her şekilde bebek kendiliğinden gelişiyor zaten .

Beklemek istemiyorum.
Mervecim diğer başlıkta konuşmuştuk. Ben sezeryan istemiyorum demiştim, pek çok doğum yapan hanım arkadaşlar yazdı. Şimdiden bunu düşünme, doğumu bebek belirler diye. Belli riskler varsa inat etmenin alemi yok. Doktorumuza güvenmemiz gerekiyor.
İnşAllah senin için kolay bir doğum olur.

Evet evet artık erken doğum riskimiz kalmadı bundan sonra ne zaman olursa gelsinler biz pamuklara sarar besler büyütürüz minnoşlarımızı ay içimde kelebekler uçuyor düşündükçe

Evet evet artık erken doğum riskimiz kalmadı bundan sonra ne zaman olursa gelsinler biz pamuklara sarar besler büyütürüz minnoşlarımızı ay içimde kelebekler uçuyor düşündükçe
Bende aynıyım canım ,benim planlı sezaryenle dünyaya gelecek bu perşembe inşallah az kaldı inşallah herşey sorunsuz devam eder hepimizin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…