- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Tamamm teşekkür ederim şifa olsunBana Malatyalı bir komşum kurutulmuş kayısı, dut, Trabzon hurması karşımı getirmişti, az bir şekerle onu pişirdim canım. Kuru üzüm incir vs eklenebilir. Seviyorsan karanfil de koyabilirsin
Blenderdan çekecekmisiniz yoksa taneli mi?Yes bn şekersiz kabuk tarçın ve karanfil attım kokusu hoş oluyor
Kuru üzümle karışık da yapabilirsin sonralarda
Taneli olacakBlenderdan çekecekmisiniz yoksa taneli mi?
Maşallah çabucak büyür annesi2800 gr 48 cm dogdu minisim dr um tam bilmis:)
Spinal bekledigimdeb kolay gecti heyecan falan olmadim hizlica bitti cnm simdi agrim var kanamam da fazlaymis rahim toplanirsa gececkMaşallah çabucak büyür annesi
Sen nasılsın
İnşallah canımSpinal bekledigimdeb kolay gecti heyecan falan olmadim hizlica bitti cnm simdi agrim var kanamam da fazlaymis rahim toplanirsa gececk
Ay insallah siz de guzel haberler verirsnzİnşallah canım
Yarın daha iyi olacaksın
Ay senin de gözün aydın olsun. Minik insanlarla yeni serüvenlerimiz başlasınnnCok sukur dogdu minik kizim saglikla kucagimiza aldik darisi bekleyenlerin basina
Yok bende baş ağrısı ya da herhangi bir yan etki olmadı. Sadece dün akşam ve bugün gündüz omuzlarımda tutulma oldu, onu da emzirmeye bağlıyorum. Hastanedeki yatağım da hiç rahat değil.CanımmmGözün aydın. Allah analı babalı büyütsün
Bana da spinal anestezi yapacak doktor. Baş ağrısı filan yaptı mı sende? Darısı bizim başımıza.
Ben başlarda ne zaman gelirse 42 e kadar beklerim diyordum, uzaktan konuşmak kolaymış hayatta bekleyemem en fazla 39+Beklemek istemiyorum.
Kanamanın fazla olduğunu nerden görüyorlar hep bunu merak etmişimdirSpinal bekledigimdeb kolay gecti heyecan falan olmadim hizlica bitti cnm simdi agrim var kanamam da fazlaymis rahim toplanirsa gececk
Aynısını düşünüyorum uzaktan olunca daha doğrusu bebek hafta olarak küçükken eskiden diyorsun beklesin 40 a dek ama çok zor yani insan artık kavuşmak istiyor kaldı ki doktorlar zaten risk görse almazlar 34 lerde doğanlar varBen başlarda ne zaman gelirse 42 e kadar beklerim diyordum, uzaktan konuşmak kolaymış hayatta bekleyemem en fazla 39+
Çünkü bir sürü risk oluşuyor, bu kadar emek hayal heves en önemlisi bir can. En doğrusunu yapıyorsun doktoruna güvenerek. Yeterince bekledin zaten
Kesinlikle öyle, herkes ister kendiliğinden doğumu başlasın ama olmayınca olmuyor zaten en önemlisi sağlıkla gelmeleri. İlk günler nasıl riskliyse son günlerde öyle riskli ben diken üzerindeyim resmen sürekli hareketlerini kontrol ediyorum. O yüzden en fazla 10-15 gün daha beklerim diye düşünüyorumAynısını düşünüyorum uzaktan olunca daha doğrusu bebek hafta olarak küçükken eskiden diyorsun beklesin 40 a dek ama çok zor yani insan artık kavuşmak istiyor kaldı ki doktorlar zaten risk görse almazlar 34 lerde doğanlar var
Hayirli olsun cnim gule gule buyut yavrunu2800 gr 48 cm dogdu minisim dr um tam bilmis:)
maşallah2800 gr 48 cm dogdu minisim dr um tam bilmis:)
Aynen benim eşim bile günlük işte iken her aradığında soruyor bebeğimiz hareket ediyor mu diye ilk günler nasıl riskli ise kese ,kalp vs derken son günlerde aynı şekilde önemli o yüzden çok beklmenin çokta bir faydası olduğunu düşünmüyorum her şekilde bebek kendiliğinden gelişiyor zaten .Kesinlikle öyle, herkes ister kendiliğinden doğumu başlasın ama olmayınca olmuyor zaten en önemlisi sağlıkla gelmeleri. İlk günler nasıl riskliyse son günlerde öyle riskli ben diken üzerindeyim resmen sürekli hareketlerini kontrol ediyorum. O yüzden en fazla 10-15 gün daha beklerim diye düşünüyorum
Mervecim diğer başlıkta konuşmuştuk. Ben sezeryan istemiyorum demiştim, pek çok doğum yapan hanım arkadaşlar yazdı. Şimdiden bunu düşünme, doğumu bebek belirler diye. Belli riskler varsa inat etmenin alemi yok. Doktorumuza güvenmemiz gerekiyor.Beklemek istemiyorum.
Evet evet artık erken doğum riskimiz kalmadı bundan sonra ne zaman olursa gelsinler biz pamuklara sarar besler büyütürüz minnoşlarımızıAynen benim eşim bile günlük işte iken her aradığında soruyor bebeğimiz hareket ediyor mu diye ilk günler nasıl riskli ise kese ,kalp vs derken son günlerde aynı şekilde önemli o yüzden çok beklmenin çokta bir faydası olduğunu düşünmüyorum her şekilde bebek kendiliğinden gelişiyor zaten .
Bende aynıyım canım ,benim planlı sezaryenle dünyaya gelecek bu perşembe inşallah az kaldıEvet evet artık erken doğum riskimiz kalmadı bundan sonra ne zaman olursa gelsinler biz pamuklara sarar besler büyütürüz minnoşlarımızıay içimde kelebekler uçuyor düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?