- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aşagıdan gidendenKanamanın fazla olduğunu nerden görüyorlar hep bunu merak etmişimdir
Saglikla kucagina alBeklemek istemiyorum.
Ama depend giymicez miAşagıdan gidenden
İlk zaman bi kontrol oluyor o zaman
Karnina bastirip kanamana bakiyorlarAma depend giymicez midepende mi bakıcaklar
Ayağa kalkınca giyeriz büyük ihtimal öncesi hasta bezi gibi bişi olurAma depend giymicez midepende mi bakıcaklar
Sana da çok az kalmış sağlıkla al kucağına inşallahBende aynıyım canım ,benim planlı sezaryenle dünyaya gelecek bu perşembe inşallah az kaldıinşallah herşey sorunsuz devam eder hepimizin ki
Amin canımSana da çok az kalmış sağlıkla al kucağına inşallah
Kesinlikle yeterince bekledim. Su gelse doğuramasam enfeksiyon riski en basiti. Ki ben çift kordonla doğmuşum pislik yutmus on gün kuvözde kalmışım. Annem hep sezaryen istedi. Onun da gönlüne göre oluyor. Ana gönlü önemlidir bence. Ben elimden geleni yaptım inşallah.Ben başlarda ne zaman gelirse 42 e kadar beklerim diyordum, uzaktan konuşmak kolaymış hayatta bekleyemem en fazla 39+
Çünkü bir sürü risk oluşuyor, bu kadar emek hayal heves en önemlisi bir can. En doğrusunu yapıyorsun doktoruna güvenerek. Yeterince bekledin zaten
NnneeeKarnina bastirip kanamana bakiyorlar
Evet bana bakmislardi.Nnneee
Söndürün kalbimiEvet bana bakmislardi.
Yok yok korkma canin cok az aciyacak diyorlar öncesinde haber ediyorlar sağolsunSöndürün kalbimi
Sagol canım. Kesinlikle güveniyorum en hayırlısi buymuş.Mervecim diğer başlıkta konuşmuştuk. Ben sezeryan istemiyorum demiştim, pek çok doğum yapan hanım arkadaşlar yazdı. Şimdiden bunu düşünme, doğumu bebek belirler diye. Belli riskler varsa inat etmenin alemi yok. Doktorumuza güvenmemiz gerekiyor.
İnşAllah senin için kolay bir doğum olur.
Alt tarafımızdan mi bakiyolar sorum abes olabilirEvet bana bakmislardi.
Evet kiz alt tarafa bakiyorlarAlt tarafımızdan mi bakiyolar sorum abes olabilirben sanıyorum sezeryanda oradan kan cikmiyo
Yok canımAlt tarafımızdan mi bakiyolar sorum abes olabilirben sanıyorum sezeryanda oradan kan cikmiyo
İnsan her şekilde doğuma giriyo işte birde bilmiyoruz ilk ya korku azda olsa oluyoEvet kiz alt tarafa bakiyorlar
Ne bileyim ya karından aliyolar ya haniYok canım
Kız başka nereye olcak
Allahtan bunları şimdi duyuyorlarEvet kiz alt tarafa bakiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?