Benim annem de sürekli sezaryen olması için dua ediyorKesinlikle yeterince bekledim. Su gelse doğuramasam enfeksiyon riski en basiti. Ki ben çift kordonla doğmuşum pislik yutmus on gün kuvözde kalmışım. Annem hep sezaryen istedi. Onun da gönlüne göre oluyor. Ana gönlü önemlidir bence. Ben elimden geleni yaptım inşallah.
Öğrenmiş oldun o an şok yaşamazsınİnsan her şekilde doğuma giriyo işte birde bilmiyoruz ilk ya korku azda olsa oluyokeşke karnımıza basmasalar ben saniyodum tek normal doğumda basiyolar
Yok ya o kadar da olmazBen bebek görmeye gittik dün. Misafir için birseyler yapma karari aldim. 5 günlük bayatlamiş pastane pastasi yedik
Tamam bisey bekleyerek gitmedim yanlis anlasilmasin. Ama onu da ikram etmeyin bi zahmet dedim esime. Sadece cay verseler daha iyiydi
Ay bi an soylemeseydim keske dedimAllahtan bunları şimdi duyuyorlar
Hergüne bi bilgi bizden ohh
Yani biraz ayip oldu.Yok ya o kadar da olmaz
Yani heryer pastane ayıp etmişler
Bnde doğum sonrası yaparım artık
Kanaman çoksa müdahale etmek icin bakiyorlar canim. Yapacak birsey yok her türlü açacaklarİnsan her şekilde doğuma giriyo işte birde bilmiyoruz ilk ya korku azda olsa oluyokeşke karnımıza basmasalar ben saniyodum tek normal doğumda basiyolar
Haftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallahAynen benim eşim bile günlük işte iken her aradığında soruyor bebeğimiz hareket ediyor mu diye ilk günler nasıl riskli ise kese ,kalp vs derken son günlerde aynı şekilde önemli o yüzden çok beklmenin çokta bir faydası olduğunu düşünmüyorum her şekilde bebek kendiliğinden gelişiyor zaten .
Aynen onun yerine belki kuru çay bile daha makbul olur zaten insan beklenti içinde olmuyorYani biraz ayip oldu.
Biraz saygisizlik bence. Yani tabir edemedim
Eymen bile bu ne ya diyip agzindan cikardi cocugum
Bnm işte hareketsiz diyince kalp atıışı da düzensiz olunca 2 gün bile bekletmedi yarına aldıAynen benim eşim bile günlük işte iken her aradığında soruyor bebeğimiz hareket ediyor mu diye ilk günler nasıl riskli ise kese ,kalp vs derken son günlerde aynı şekilde önemli o yüzden çok beklmenin çokta bir faydası olduğunu düşünmüyorum her şekilde bebek kendiliğinden gelişiyor zaten .
Normal dogumdaki gibi bi basma değil canim hafif çok acımıyor merak etmeİnsan her şekilde doğuma giriyo işte birde bilmiyoruz ilk ya korku azda olsa oluyokeşke karnımıza basmasalar ben saniyodum tek normal doğumda basiyolar
Tabi canim . Benimde başima geldi sonucta. Biliyorum ne kadar yorucu ve zor oldugunu.Aynen onun yerine belki kuru çay bile daha makbul olur zaten insan beklenti içinde olmuyor
Hiç sanci yokkiiŞu son kısım sorun mu
Fena bi ağrı vsr karnında
Senin de hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım.Benim annem de sürekli sezaryen olması için dua ediyorben 42 haftalığım ölümden dönmüşüm kaka yapmışım doğmadan. Bence bu riske değmez
Ya yerleri ters sanki sancıyla bebek hareketininHiç sanci yokkii
Karnıma bastırıp altım açıkken çıkacak kana mı bakacaklar doğru mu anladımKarnina bastirip kanamana bakiyorlar
Ay yarın tecrube edince hemen yaz bunu bana cok merak ettimAyağa kalkınca giyeriz büyük ihtimal öncesi hasta bezi gibi bişi olur
Eğer ki yanlış hatırlamıyorsam
Beze mi bakıyorlar özel bölgemize miKanaman çoksa müdahale etmek icin bakiyorlar canim. Yapacak birsey yok her türlü açacaklar
Çok masumlu bi beybisinKarnıma bastırıp altım açıkken çıkacak kana mı bakacaklar doğru mu anladım
Ay yarın tecrube edince hemen yaz bunu bana cok merak ettim
Beze mi bakıyorlar özel bölgemize miay bunu iyiki şimdi öğrendim en azından hazırlıklı olurum psikolojik olarak
Ancak bu tarih erken bir tarih değil hakkımızda hayırlı olan tarih ne ise o olsun çokta planlı olsa da gelecek geliyor yeter kı sağlıklı olsunlarBnm işte hareketsiz diyince kalp atıışı da düzensiz olunca 2 gün bile bekletmedi yarına aldı
Normal şartlarda bu tarihe karşı gelmişti
Evet aenin nstde değerler ters yerde duruyorŞu son kısım sorun mu
Fena bi ağrı vsr karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?