2021 Aralık Anneleri

Benim annem de sürekli sezaryen olması için dua ediyor ben 42 haftalığım ölümden dönmüşüm kaka yapmışım doğmadan. Bence bu riske değmez

Bebek görmeye gittik dün. Misafir için birseyler yapma karari aldim. 5 günlük bayatlamiş pastane pastasi yedik
Tamam bisey bekleyerek gitmedim yanlis anlasilmasin. Ama onu da ikram etmeyin bi zahmet dedim esime. Sadece cay verseler daha iyiydi

Yok ya o kadar da olmaz
Yani heryer pastane ayıp etmişler
Bnde doğum sonrası yaparım artık

Haftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah

Yani biraz ayip oldu.
Biraz saygisizlik bence. Yani tabir edemedim
Eymen bile bu ne ya diyip agzindan cikardi cocugum
Aynen onun yerine belki kuru çay bile daha makbul olur zaten insan beklenti içinde olmuyor

Bnm işte hareketsiz diyince kalp atıışı da düzensiz olunca 2 gün bile bekletmedi yarına aldı
Normal şartlarda bu tarihe karşı gelmişti

Şu son kısım sorun mu
Fena bi ağrı vsr karnında

Eklentiler

• 20211129_211929.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 83
Karnina bastirip kanamana bakiyorlar
Karnıma bastırıp altım açıkken çıkacak kana mı bakacaklar doğru mu anladım
Ayağa kalkınca giyeriz büyük ihtimal öncesi hasta bezi gibi bişi olur
Eğer ki yanlış hatırlamıyorsam
Ay yarın tecrube edince hemen yaz bunu bana cok merak ettim
Kanaman çoksa müdahale etmek icin bakiyorlar canim. Yapacak birsey yok her türlü açacaklar
Beze mi bakıyorlar özel bölgemize mi ay bunu iyiki şimdi öğrendim en azından hazırlıklı olurum psikolojik olarak

Çok masumlu bi beybisin

Bnm işte hareketsiz diyince kalp atıışı da düzensiz olunca 2 gün bile bekletmedi yarına aldı
Normal şartlarda bu tarihe karşı gelmişti
Ancak bu tarih erken bir tarih değil hakkımızda hayırlı olan tarih ne ise o olsun çokta planlı olsa da gelecek geliyor yeter kı sağlıklı olsunlar

Şu son kısım sorun mu
Fena bi ağrı vsr karnında
Evet aenin nstde değerler ters yerde duruyor sende her şey ters anacım bizimkilerde sancı altta bebito kalp atışı üstte.
Bak seninkinde Üstte bpm değeri bebitonun kalp atışları gayet güzel alttaki de kasılmaların Yani hiç sancın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…