Ya yerleri ters sanki sancıyla bebek hareketinin
Peki ben niye kıvranıyorumEvet aenin nstde değerler ters yerde duruyorsende her şey ters anacım bizimkilerde sancı altta bebito kalp atışı üstte.
Bak seninkinde Üstte bpm değeri bebitonun kalp atışları gayet güzel alttaki de kasılmaların Yani hiç sancın yok
benimki 38+3 de alınacak inşallah,doktor büyük bebek dedi daha fazla bekletmenin manası yok dedi kaldı ki 2 hafta önce suyu azalmıştı ,ertesi hafta normale döndü suyu , kgsu filan haftasıyla uyumlu ultrason da 1 hafta önde sadece görünüyor . Öyle çok iri bebek filan değil . İnşallah sağlıcakla gelsinlerHaftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah
Pırtın gelmiştirPeki ben niye kıvranıyorum
Gram sanci yokk nstNe bu acaba gaz mı yine
Kıvranıyorum
Amin amin inşallah geçen bir arkadaşım 43.haftaya dek beklemiş bekletmis doktor şok olmuştumHaftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah
Pırtın gelmiştir
Yediğin bişi dokunmuştur
Gerçektem tersten yaşıyorumGram sanci yokk nst
Yok canisi doğru yerdeYa yerleri ters sanki sancıyla bebek hareketinin
Karnina bastirip beze gelen kan miktarina bakiyorlarKarnıma bastırıp altım açıkken çıkacak kana mı bakacaklar doğru mu anladım
Ay yarın tecrube edince hemen yaz bunu bana cok merak ettim
Beze mi bakıyorlar özel bölgemize miay bunu iyiki şimdi öğrendim en azından hazırlıklı olurum psikolojik olarak
Su korona hiç ugramasaydi su son zamanda bari, o seni çok gerdiGerçektem tersten yaşıyorum
Turp giibiykrn sancı çıkıyor
Kıvranırken tertemiz çıkıyor
Tmmdır senin için yazcamKarnıma bastırıp altım açıkken çıkacak kana mı bakacaklar doğru mu anladım
Ay yarın tecrube edince hemen yaz bunu bana cok merak ettim
Beze mi bakıyorlar özel bölgemize miay bunu iyiki şimdi öğrendim en azından hazırlıklı olurum psikolojik olarak
Sorma başıma ni iiŞ geçti resmenSu korona hiç ugramasaydi su son zamanda bari, o seni çok gerdi
Diyorum ama yaptık bi kere mecbur içimden çıkacak bu çocuk, geri dönüşü yok zevk almaya bakıcaz artıkTmmdır senin için yazcam
Hergün bişi çıkıyor demiyorsun umarım
Sancın hiç yok ki 160 olan kalp atışıŞu son kısım sorun mu
Fena bi ağrı vsr karnında
Öyle cnm yoksa vakit geçmezDiyorum ama yaptık bi kere mecbur içimden çıkacak bu çocuk, geri dönüşü yok zevk almaya bakıcaz artık
Bilerek yaşamak beni daha rahatlatıyor ya kendimi alıştırıyorum öncesinde. O yüzden iyi oluyor
Ben de senin doğurmanı bekliyorum ilk ağızdan hastane deneyiminiÖyle cnm yoksa vakit geçmez
Yarısını biliyon hadi bakalım
Ben gazdan kıvranıyorum o zamanSancın hiç yok ki 160 olan kalp atışı
Bnm hafif ağrı çıkan nstBen gazdan kıvranıyorum o zaman
Neyse yarın bi ferahlama gelecekBnm hafif ağrı çıkan nst
Kalp atış düzensiz olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?