2021 Aralık Anneleri

Ya yerleri ters sanki sancıyla bebek hareketinin

Peki ben niye kıvranıyorum

Haftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah
benimki 38+3 de alınacak inşallah,doktor büyük bebek dedi daha fazla bekletmenin manası yok dedi kaldı ki 2 hafta önce suyu azalmıştı ,ertesi hafta normale döndü suyu , kgsu filan haftasıyla uyumlu ultrason da 1 hafta önde sadece görünüyor . Öyle çok iri bebek filan değil . İnşallah sağlıcakla gelsinler benim kemiklerim alttan uzun zamandır agiriyor belki kanalda diye ama 24.haftadan beri kafası altta

Haftasiyla uyumlu bebegi hiçbir doktor 42 ye kadar bırakmaz bence sat tarihini bilmeyenlerde oluyordur muhtemelen,zaten 37 haftayı doldurması yeterliumis bebeklerin.Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah
Amin amin inşallah geçen bir arkadaşım 43.haftaya dek beklemiş bekletmis doktor şok olmuştum

Karnina bastirip beze gelen kan miktarina bakiyorlar

Tmmdır senin için yazcam
Hergün bişi çıkıyor demiyorsun umarım

Öyle cnm yoksa vakit geçmez
Yarısını biliyon hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…