2021 Aralık Anneleri

Benimkisi de 1 hafta önde yüksek riskli grbeligim o yüzden 37+5 de alacak doktorum.Iyiki daha fazla beklenmiyor yoksa dayanamazdim

Benimki daha geçen hafta döndü ama ben 2 yılda 2 tane bebek kaybettim vücudum biraz yıprandı magnezyum alıyorum yine de bacaklarım kaskarim çok ağrıyor.

Beklemek istemiyorum.
Bence de bekleme Merve , yani bunu benim anneme yaşatmışlar. Haziran sonu doğmam gerekirken temmuzun ortasında doğmuşum bekletmişler kadını. 4kiloya yakın doğmuşum suyum çok çok azalmış annemin çatısı dar olmasına rağmen suni sancıyı normalde 1veriyorlarsa ebe babaannemlerin tanıdığıymış sonradan itiraf etmiş anneme 3gücünde verilmiş sancı. Çok zor bir doğum olmuş ve annemde hala travmadır. Aynı zamanda benim kapalı alan korkum vardı dar yerlerden korkuyordum yıllar sonra Bunun bir doğum travması olduğunu öğrendim. Vaktim çok geçtiği için havasız kalmışım doğduğumda mosmormuşum ağlamamışım ciğerlerime tel göndererek hava almamı ağlamamı sağlamışlar. O yüzden demem o ki sen zaten tam gününü bekledin bebeğin nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin. Ne kendini ne masum yavrunu sırf aman doğal doğum diye riske atmaya hiç gerek yok. Kaç aydır ne çektik gerçekten Artık bebelerimize kavuşmak istiyorum ben nasıl olduğunun bir önemi yok hepsi annelik hepsi emek yani

Sayarken bile yoruldum da yaşarken yorulmadım..
Bir gün bile neden bu kadar zor demedim..
Sadece kolay olanlara çok imrendim..
Bazen çok ağladım..
Bazı geceler hiç uyumadım..
Ne yolu gördü gözüm,ne zorluğu,ne yokuşluğu..
Biraz kanar biraz morarir geçerdi..
Geçiyormuş..
Aynı bedende son günlerimiz canım Zeynep'im
Sen gelebil diye,bizim kızımız olabil diye

İnstagram da paylasmistim. Burda da dursun.
Son cümleyi burdan birisi yazmisti. Cok hosuma gitmisti

Eklentiler

• IMG_20211102_190530.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 82
Yaaaa ben yazmıştım kuzenimin eşi yazmıştı bunu

Kan pihtilasmasi toplam 3 tane İlki 2016 da benim 5 aylık kalp durması 3 ude

Benim de bir kaybım var, ilk bebeğim olduğundan çok zordu benim için, sizi okuyunca çok duygulandım, her kayıp duyuşumda ağlıyorum hiç azalmadı geçmedi acısı, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Bende ilk bebeğimi 12 haftalikken kaybettim yani toplamda 3 kaybim var.
İlk düsügümde dünyam başima yikildi.
Kücücük bebek bile nasil yer edinmis yüreğimde..
Hic gecmeyecek onun acısı.
Hala derim yaşasaydi şu yasta olacakti falan diye.
Ama sonra Eymenim oldu.
Yüreğim hep ağzimdaydi.
3 doktora birden gittim her hafta birine gittim ki kalp atisi duyuyayim yüreğim ferahlasin diye..
Doğdu ama gel bi de bana sor.
Sanki hamileliğim 2 sene sürdü.
O 9 ay bitmedi bana.
Sagsalim kucakladim yavrumu. Derin bir ohh çektim.
Şimdi sıra kızım da son 2 gün

Bizim imtihanımız da böyleymiş,Allah daha ağır imtihan vermesin benislerimizi kuxagimiza alınca hepsini unutacağız insallah

Benimki daha geçen hafta döndü ama ben 2 yılda 2 tane bebek kaybettim vücudum biraz yıprandı magnezyum alıyorum yine de bacaklarım kaskarim çok ağrıyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bukez sağ saglim kavuşacaksin yavruna magnezyum gerçektende çok iyi geliyor ,doktorum bırak dedi diye bıraktım ama keşke birakmasaydim 3 gündür kemigim çok agiriyo . Senin doğum ne zaman canım ?

Seni eymene kavuşturan süreç beni de oğluma kavuştursun inş Aynı şeyleri yaşadım bu hamilelikte birebir aynı, çok yazmadım buraya kimsenin modunu düşürmemek için. Neyse ki çok az kaldı, tek dileğim yavrularımızla sağ sağlim olalım hepimiz

Sancısı olan var mı kızlar benim karnımın üst kısmı kopacak gibi incelmiş hissediyorum sancılarım da var ama düzene binmiyor yaa. Bebeğim de inmiyor bir türlü kanala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…