- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
İnşallahNeyse yarın bi ferahlama gelecek
Oğlun da rahatlayacak
Benim bu ihtimale inancım kalmadı elaİnşallahbu gece uyur umarım
Sende yarın çıkarsın inşallah
Benimkisi de 1 hafta önde yüksek riskli grbeligim o yüzden 37+5 de alacak doktorum.Iyiki daha fazla beklenmiyor yoksa dayanamazdimbenimki 38+3 de alınacak inşallah,doktor büyük bebek dedi daha fazla bekletmenin manası yok dedi kaldı ki 2 hafta önce suyu azalmıştı ,ertesi hafta normale döndü suyu , kgsu filan haftasıyla uyumlu ultrason da 1 hafta önde sadece görünüyor . Öyle çok iri bebek filan değil . İnşallah sağlıcakla gelsinlerbenim kemiklerim alttan uzun zamandır agiriyor belki kanalda diye ama 24.haftadan beri kafası altta
Benimki daha geçen hafta döndü ama ben 2 yılda 2 tane bebek kaybettim vücudum biraz yıprandı magnezyum alıyorum yine de bacaklarım kaskarim çok ağrıyor.benimki 38+3 de alınacak inşallah,doktor büyük bebek dedi daha fazla bekletmenin manası yok dedi kaldı ki 2 hafta önce suyu azalmıştı ,ertesi hafta normale döndü suyu , kgsu filan haftasıyla uyumlu ultrason da 1 hafta önde sadece görünüyor . Öyle çok iri bebek filan değil . İnşallah sağlıcakla gelsinlerbenim kemiklerim alttan uzun zamandır agiriyor belki kanalda diye ama 24.haftadan beri kafası altta
Kayiplarinin nedeni belli miBenimki daha geçen hafta döndü ama ben 2 yılda 2 tane bebek kaybettim vücudum biraz yıprandı magnezyum alıyorum yine de bacaklarım kaskarim çok ağrıyor.
Bence de bekleme Merve , yani bunu benim anneme yaşatmışlar. Haziran sonu doğmam gerekirken temmuzun ortasında doğmuşum bekletmişler kadını. 4kiloya yakın doğmuşum suyum çok çok azalmış annemin çatısı dar olmasına rağmen suni sancıyı normalde 1veriyorlarsa ebe babaannemlerin tanıdığıymış sonradan itiraf etmiş anneme 3gücünde verilmiş sancı. Çok zor bir doğum olmuş ve annemde hala travmadır. Aynı zamanda benim kapalı alan korkum vardı dar yerlerden korkuyordum yıllar sonra Bunun bir doğum travması olduğunu öğrendim. Vaktim çok geçtiği için havasız kalmışım doğduğumda mosmormuşum ağlamamışım ciğerlerime tel göndererek hava almamı ağlamamı sağlamışlar. O yüzden demem o ki sen zaten tam gününü bekledin bebeğin nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin. Ne kendini ne masum yavrunu sırf aman doğal doğum diye riske atmaya hiç gerek yok. Kaç aydır ne çektik gerçekten Artık bebelerimize kavuşmak istiyorum ben nasıl olduğunun bir önemi yok hepsi annelik hepsi emek yaniBeklemek istemiyorum.
Kan pihtilasmasi toplam 3 tane İlki 2016 da benim 5 aylık kalp durması 3 udeKayiplarinin nedeni belli mi
Bende 3 ay icinde 2 düsük yaptim. Kan pihtilasmasindan..Kan pihtilasmasi toplam 3 tane İlki 2016 da benim 5 aylık kalp durması 3 ude
Yaaaa ben yazmıştımSayarken bile yoruldum da yaşarken yorulmadım..
Bir gün bile neden bu kadar zor demedim..
Sadece kolay olanlara çok imrendim..
Bazen çok ağladım..
Bazı geceler hiç uyumadım..
Ne yolu gördü gözüm,ne zorluğu,ne yokuşluğu..
Biraz kanar biraz morarir geçerdi..
Geçiyormuş..
Aynı bedende son günlerimiz canım Zeynep'im
Sen gelebil diye,bizim kızımız olabil diye
İnstagram da paylasmistim. Burda da dursun.
Son cümleyi burdan birisi yazmisti. Cok hosuma gitmisti
İnşallah Allaha emanetlerBende 3 ay icinde 2 düsük yaptim. Kan pihtilasmasindan..
İnsallah sagsalim kucaklariz bebislerimizi.
İğnelerle geliyor yavrucaklarimiz
Kan pihtilasmasi toplam 3 tane İlki 2016 da benim 5 aylık kalp durması 3 ude
Benim de bir kaybım var, ilk bebeğim olduğundan çok zordu benim için, sizi okuyunca çok duygulandım, her kayıp duyuşumda ağlıyorum hiç azalmadı geçmedi acısı, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.Sayarken bile yoruldum da yaşarken yorulmadım..
Bir gün bile neden bu kadar zor demedim..
Sadece kolay olanlara çok imrendim..
Bazen çok ağladım..
Bazı geceler hiç uyumadım..
Ne yolu gördü gözüm,ne zorluğu,ne yokuşluğu..
Biraz kanar biraz morarir geçerdi..
Geçiyormuş..
Aynı bedende son günlerimiz canım Zeynep'im
Sen gelebil diye,bizim kızımız olabil diye
İnstagram da paylasmistim. Burda da dursun.
Son cümleyi burdan birisi yazmisti. Cok hosuma gitmisti
Benımkıde aynı takla atıyor resmen hanı yerı daralmıştı böldüyseBenim çocuk 2 gündür çıldırdı içerde beni hoplatıp duruyor tam tersi olması gerekmez miydi sona yaklaşırken
Bende ilk bebeğimi 12 haftalikken kaybettim yani toplamda 3 kaybim var.Benim de bir kaybım var, ilk bebeğim olduğundan çok zordu benim için, sizi okuyunca çok duygulandım, her kayıp duyuşumda ağlıyorum hiç azalmadı geçmedi acısı, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.
Bizim imtihanımız da böyleymiş,Allah daha ağır imtihan vermesin benislerimizi kuxagimiza alınca hepsini unutacağız insallahBenim de bir kaybım var, ilk bebeğim olduğundan çok zordu benim için, sizi okuyunca çok duygulandım, her kayıp duyuşumda ağlıyorum hiç azalmadı geçmedi acısı, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bukez sağ saglim kavuşacaksin yavrunaBenimki daha geçen hafta döndü ama ben 2 yılda 2 tane bebek kaybettim vücudum biraz yıprandı magnezyum alıyorum yine de bacaklarım kaskarim çok ağrıyor.
Seni eymene kavuşturan süreç beni de oğluma kavuştursun inşBende ilk bebeğimi 12 haftalikken kaybettim yani toplamda 3 kaybim var.
İlk düsügümde dünyam başima yikildi.
Kücücük bebek bile nasil yer edinmis yüreğimde..
Hic gecmeyecek onun acısı.
Hala derim yaşasaydi şu yasta olacakti falan diye.
Ama sonra Eymenim oldu.
Yüreğim hep ağzimdaydi.
3 doktora birden gittim her hafta birine gittim ki kalp atisi duyuyayim yüreğim ferahlasin diye..
Doğdu ama gel bi de bana sor.
Sanki hamileliğim 2 sene sürdü.
O 9 ay bitmedi bana.
Sagsalim kucakladim yavrumu. Derin bir ohh çektim.
Şimdi sıra kızım da son 2 gün
Amin canım inş inş kaybettiğimiz melekler şefaatçi olsun da korusun yaşayan yavrularımızıBizim imtihanımız da böyleymiş,Allah daha ağır imtihan vermesin benislerimizi kuxagimiza alınca hepsini unutacağız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?