2021 Aralık Anneleri

Canm nasl yani bizim Ahsen mi benm haberim yok kaybettiğinden nasl olmus doğmamısmıydı onun ki aaaa

Gözün aydın canım, suyun gelmeden önce hiç sancın vs var mıydı?

Merhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyiz ama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.

Canimm cok sevindim gozun aydinminnosunu op yerime ayni gunmu kavustuk

Beni de bir kez kaldirdilar cok yurumedim ama wc kadar sonda falan cikti bir kez de koridorda yuruyecekmisim kizlar gazim da daha hic cikmadi bakalm:)

Kizlar bebegimin kalbinde delik varmis kardiyolojiye bi gosterin demisler canim sıkıldı
Canım öncelikle bebegın hayırlı olsun .2020 aralık annesiyim . Senı coook iyi anlıyorum 3 günlük anneyken annemle esim kontrole goturdüler oglumu ben sezaryenlı oldugum ıcın evde kalmak istedim gitmedim cunku o dikişlerle gitmek ölüm gibi . Eşim eve gelınce soyledi kalbi delık diye gogsume resmen bise oturdu o an gözüm doldu ama bise demedim sonra arastırdjm hemen bebekler anne karnındayken kalplerı delık olurmus ordan sanırım beslenıyorlar. Bir cogu dogumla birlikte yada ilk 1 yıl içinde kapanıyor. 3. Aya kontrol vermişlerdi gittigimde %50 si kapanmıstı doktorumuz kapancagı kesinleşti inşaaallah dedi .korkma bu durum bizi korkutsada aslında normal bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…