Canm nasl yani bizim Ahsen mi benm haberim yok kaybettiğinden nasl olmus doğmamısmıydı onun ki aaaaAhsen555 bebeğini kaybetti öyle bu forumda. Tüp bebekle hamile kalmistı. Durup durup ağladım ona inan o ara. Rabbim korusun tüm yavruları. O kadar beklettiler ki kadınıHa baska yerde de olabilir nasipse tabi bu başa gelir ama devlette insan yerine koymuyolar çok yazık.
Gözün aydın canım, suyun gelmeden önce hiç sancın vs var mıydı?Kızlar şükürler olsun bende doğum yaptım. Aslında yarın sezaryen olacaktım ama oğlum hızlı çıktı. Bugün öğleden önce nst çekildim gayet güzeldi sonuç. Sonra odaya geçtim birden suyum boşaldı ve 20 dk.icinde ameliyata alındım. Şükür çok iyiz harika bir ameliyatti. Allah sizleride sağlıkla kavuştursun
Hayır cGözün aydın canım, suyun gelmeden önce hiç sancın vs var mıydı?
Hayır canim hiç sancim yoktu. Oyleki alışverişe çıkacaktımoğlum kendi belirledi gününü ve saatini
Çok teşekkür ederim. Darısı tüm hamislereÇok sürprizli olmuş gerçektenAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin geçmiş olsun
Tesekkur ederiz mervecim. Allah sizleride sağlıcakla kavuştursunAy sürprize bak sağlıcakla büyüsün.
Biz sona kalacagizNe güzel herkes doğuruyokeşke bizim de günümüz belli olsaydı…………
Canimm cok sevindim gozun aydinMerhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.
Beni de bir kez kaldirdilar cok yurumedim ama wc kadar sonda falan cikti bir kez de koridorda yuruyecekmisim kizlar gazim da daha hic cikmadi bakalm:)Sezeryanda ameliyat edildikten 6 saat sonrasına kıpırdamama bile izin verilmiyor. O sırada üstünü de giyinemiyorsun. Ameliyat önlüğü oluyor sadece üstünde. 6 saat dolana kadar da vajinanın altına bebek bezi koyup (ya da depend) açıyorlar, sonra göbek deliğinin üstünden ara ara bastırıp kanama geliyor mu diye alta bakıyorlar. Kanamanın yoğunluğu azalana kadar aynı işlemi ara ara tekrarlıyorlar. Bendeki kanama fazla olduğu için epey zorlandım ama kan pıhtılaşma sıkıntısı yaşamayanlarda kan hemen duruyor. Bendeki, kanım zaten sulu olduğu için zor oldu. 6 saat dolunca da üstünü giydirip yavaş yavaş yürütüyorlar. O zaman da ped takman gerekiyor. Ben depend ile başladım. Ama dependin üstünü aşağıya katladım ki sezeryan yerini kapatmasın diye (hemşireler öyle dedi). 2. Gün de lohusa pedine geçtim. Azalmalar bariz görülüyor. Yarına ne olur Allah Kerim
Doğuran çıkarsa buralar hep dutluk olurBiz sona kalacagiz
Canım wc oturmak zor oluyor mu dikişleBeni de bir kez kaldirdilar cok yurumedim ama wc kadar sonda falan cikti bir kez de koridorda yuruyecekmisim kizlar gazim da daha hic cikmadi bakalm:)
Canım öncelikle bebegın hayırlı olsun .2020 aralık annesiyimKizlar bebegimin kalbinde delik varmis kardiyolojiye bi gosterin demisler canim sıkıldı
Bende varım 🖐🖐 2 AraliktaAaa evetbir ben miyim şimdi 2 Aralık'ta doğum yapacak olan ?
Daha oturmadim valla sondadan sonra ama yapilir cnm birsekilde ayaga kalkmak ta kolay olmuyor tabiCanım wc oturmak zor oluyor mu dikişle
Ben arada gidip geliyorum strese girdim sanırımBende varım 🖐🖐 2 Aralikta
Canimmm cok guzel bir duygu yasayacaksin sen de az kaldikızlar ben cok strese girdim galiba , nasıl olacak ,bakabilecek miyim ya beceremezsem vs kafamda hep kurmaya başladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?