- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah canim benimCanımsın Allah razı olsun seninde ağrıların geçsin biran önce toparlanıp meleginle evinize geçin canım
Ne masumlar değil miOyle guzel nimet ki su cennet kokulu icin hersey yapilir
Aynen cnm sanki oyuncak gibi minnacik bisi yaa bir suru olsun isterdim valla bu ani yasamak icinNe masumlar değil mi
kızlar ben cok strese girdim galiba , nasıl olacak ,bakabilecek miyim ya beceremezsem vs kafamda hep kurmaya başladım .
Duygusallaştım ,gerildim hepsini aynı anda yaşıyorum şuan çok garibim boş bir kafa gibi dolu aslında . Halen anne olacağıma inanamıyorum@giggles a mi diyordun gecen güçlü ol diyesimdi ben sana diyorum. Güçlü ol ki zaten istemesen de öyle oluyorsun anne olunca. Sevgi ve güç dolu bir varlık oluyorsun birdenbire o minik sana muhtaç iki çift gözü görünce zaten
Şimdiden unuttun değil mi yaşadığın sıkıntılarıAynen cnm sanki oyuncak gibi minnacik bisi yaa bir suru olsun isterdim valla bu ani yasamak icin
Aynen cnm benim.isteyen Herkes te yasasin bu duyguyu.Şimdiden unuttun değil mi yaşadığın sıkıntılarıAllahin mucizesi annelik gerçekten
Heyecandan tabi kiDuygusallaştım ,gerildim hepsini aynı anda yaşıyorum şuan çok garibim boş bir kafa gibi dolu aslında . Halen anne olacağıma inanamıyorumbu yolda verdiğim çaba filan onlar gözümün önüne geliyor şimdi de ya düzgün annelik yapamazsam diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Hepsi heyecandan ya eminim
EvetSon zamanlara girince insan strese giriyor sanırım. Ben de son bi iki gündür düşündükçe stres yapıyorum. Benim de ilk hamileliğim hiçbir fikrim yok ama böyle bebiş suratı hayal ettikçe, kokusunu düşündükçe biraz sakinleşiyorumİnsan başkasının çocuğuna bile nasıl özenli davranıyor. Kendi evladı olunca hayli hayli bakar. Bence tüm tereddütlerimiz bebikleri görünce geçecek belki de geçmez bilmiyorum ama annelik böyle bir şeydir belki de sürekli tereddütlü, evhamlı hep bir acaba halidir bakalım yaşayıp göreceğiz
Insallah hakeden herkese nasip olsun mahrum bırakmasınAynen cnm benim.isteyen Herkes te yasasin bu duyguyu.
Canim benimHeyecandan tabi kiYaşa tüm duyguları sen içinden geldiği gibi, zaten yolunu buluyor hersey canım
Amin canim benim sen de saglikla kavusursun insallahInsallah hakeden herkese nasip olsun mahrum bırakmasınSen de kendine bir an önce gelirsin inşallah canımm
Amin canım benim cümlemiziCanim benimAllah'ım sizleride evlatlariniza bağışlasın çok teşekkür ederim hepinize gerçekten rahatladım biraz oh yaa iyi ki burası var gerçekten etki fazla çok sağolun hepinize teşekkür ederim
Hemen iyileşirsin inşşDaha oturmadim valla sondadan sonra ama yapilir cnm birsekilde ayaga kalkmak ta kolay olmuyor tabi
Evetcanım sanırım , Perşembe benimde olacak o yüzden hayli karmaşık haldeyim insan hani en çok sınav ve tecrübe verdiği yolda daha dikkatli özenli olmaya çalışır ya ,ya istediğim gibi yapamaz isem vs diye endiseleniyorum açtım kuran dinliyorum şuan beni anca Taha suresi sakinlestiriyor nedense hamileliğim boyunca
Oyy o toparlar annesi sonunda butun kaygıların düşüncelerin bitti darısı bana ,Allah im prensesin bahtını açık etsin inşallahMerhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.
Insallah tatlimHemen iyileşirsin inşş
Herkeste bi heyecan bende bi gevşeklikİnanamıyorum yarın doğuracağıma
Normali mi bekliyorsun canım sen de? Çatıya bakıldı mı uygun muymuşSabahtan beri bakamadım buraya. Girdim sırayla okudum her ilerlediğim sayfada ya doğuran var ya günü belli olanmaşallah diyeyim de ben de her okuduğumu öyle keşke benim de belli olsa diye okudum
Bugün doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çabucak toparlarsınız. Keseydi, kalp atışıydı, 2li 3lü 4 lü taramasıydı, detaylısıydı alışverişiydi derken ne ara bu kısma geldik
Cok teşekkür ederimEn iyisini yapıyorsun canım bol bol dinle sakinleş
Sağlıklı bir şekilde kavuşalım da geri kalan her şey hallolur. Yapa yapa, burda sora sora araştıra araştıra en iyi en güzel şekilde bakarız bebiklere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?