2021 Aralık Anneleri

kızlar ben cok strese girdim galiba , nasıl olacak ,bakabilecek miyim ya beceremezsem vs kafamda hep kurmaya başladım .

Son zamanlara girince insan strese giriyor sanırım. Ben de son bi iki gündür düşündükçe stres yapıyorum. Benim de ilk hamileliğim hiçbir fikrim yok ama böyle bebiş suratı hayal ettikçe, kokusunu düşündükçe biraz sakinleşiyorum İnsan başkasının çocuğuna bile nasıl özenli davranıyor. Kendi evladı olunca hayli hayli bakar. Bence tüm tereddütlerimiz bebikleri görünce geçecek belki de geçmez bilmiyorum ama annelik böyle bir şeydir belki de sürekli tereddütlü, evhamlı hep bir acaba halidir bakalım yaşayıp göreceğiz

Duygusallaştım ,gerildim hepsini aynı anda yaşıyorum şuan çok garibim boş bir kafa gibi dolu aslında . Halen anne olacağıma inanamıyorum bu yolda verdiğim çaba filan onlar gözümün önüne geliyor şimdi de ya düzgün annelik yapamazsam diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Hepsi heyecandan ya eminim

Heyecandan tabi ki Yaşa tüm duyguları sen içinden geldiği gibi, zaten yolunu buluyor hersey canım

Evet canım sanırım , Perşembe benimde olacak o yüzden hayli karmaşık haldeyim insan hani en çok sınav ve tecrübe verdiği yolda daha dikkatli özenli olmaya çalışır ya ,ya istediğim gibi yapamaz isem vs diye endiseleniyorum açtım kuran dinliyorum şuan beni anca Taha suresi sakinlestiriyor nedense hamileliğim boyunca

Heyecandan tabi ki Yaşa tüm duyguları sen içinden geldiği gibi, zaten yolunu buluyor hersey canım
Canim benim Allah'ım sizleride evlatlariniza bağışlasın çok teşekkür ederim hepinize gerçekten rahatladım biraz oh yaa iyi ki burası var gerçekten etki fazla çok sağolun hepinize teşekkür ederim

Canim benim Allah'ım sizleride evlatlariniza bağışlasın çok teşekkür ederim hepinize gerçekten rahatladım biraz oh yaa iyi ki burası var gerçekten etki fazla çok sağolun hepinize teşekkür ederim
Amin canım benim cümlemizi Sen de iyi ki varsın ❤ Bazen yetemeyebiliriz de kusursuz değiliz. O yüzden şimdiden o hisse girme zaten. Bizim varlığımız o miniklere yetiyor inan. Bazen çaresiz hissedebiliyor insan kendini ama geriye hep güzel anılar kalıyor. Tıpkı hamilelik boyunca yaşadıklarımız, endişelerimiz gibi..

En iyisini yapıyorsun canım bol bol dinle sakinleş

Sağlıklı bir şekilde kavuşalım da geri kalan her şey hallolur. Yapa yapa, burda sora sora araştıra araştıra en iyi en güzel şekilde bakarız bebiklere inşallah

Oyy o toparlar annesi sonunda butun kaygıların düşüncelerin bitti darısı bana ,Allah im prensesin bahtını açık etsin inşallah

Normali mi bekliyorsun canım sen de? Çatıya bakıldı mı uygun muymuş

Cok teşekkür ederim burası buradaki sizler en yakın arkadaşlarımızda bile sorup öğrenemediklerimizi sorduk ,öğrendik ,telaslari ,herşeyi dile getirdik iyi ki sizler gibo iyi insanlar var bu dünya gerçekten bu kadar kirliliğin içinde yine bu iyi insanlar nedeniyle ayakta ve dönüyor hepimizin bu son süreci en güzel şekilde , sıfır sıkıntısız geçer inşallah Y yorgunnn_anne L lilyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…