Sanırım halen inanamiyorum, 2 sene boyunca yaşadığım zorlu süreçlerin hepsi hamileliğimdeki mucizeme tutunmam filan sanıyorum bakamayacagim birilerine muhtaç kalacağım diye düşünüyorum halbuki cesaretliyimdir ,kimsenin öyle tır tir tiremesini bile istemem basarayim diye ama şuan çok farkli psikolojiye girdim birde bugün hiç hareketli değil sanırım iyice etkilendim , gün çok yaklaştı gerilmeye başladım niye böyle oldum bilmiyorum ama bekledikçe geriliyorumCanimmm cok guzel bir duygu yasayacaksin sen de az kaldiruya gibi meleginle kavusacaksn
Bizim ahsen canım normal doğdu ama kaybetti maalesef.Canm nasl yani bizim Ahsen mi benm haberim yok kaybettiğinden nasl olmus doğmamısmıydı onun ki aaaa
Canim benim cok ta guzel bakarsinSanırım halen inanamiyorum, 2 sene boyunca yaşadığım zorlu süreçlerin hepsi hamileliğimdeki mucizeme tutunmam filan sanıyorum bakamayacagim birilerine muhtaç kalacağım diye düşünüyorum halbuki cesaretliyimdir ,kimsenin öyle tır tir tiremesini bile istemem basarayim diye ama şuan çok farkli psikolojiye girdim birde bugün hiç hareketli değil sanırım iyice etkilendim , gün çok yaklaştı gerilmeye başladım niye böyle oldum bilmiyorum ama bekledikçe geriliyorum
Oyyy cimcime geldi hoşgeldiMerhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün. Yeter ki sağlığı sıhhati yerinde olsun. Kilo hiç önemli değil. Kısa sürede tombiş yapar annesi onu.Merhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
İnşallah canım inşallahCanim benim cok ta guzel bakarsinguzel seyler düşün. Cok az kaldiii
INsallah cnm saglikla kavusacaksnzİnşallah canım inşallahtek duam sağlıcakla kavuşup ve güzel annelik yapabilmem
Neden beceremeyeceksin canım hiç öyle düşünme. Annelik o kadar içgüdüsel bişey ki şimdiye kadar yaşanan hiçbir duygu gibi değilkızlar ben cok strese girdim galiba , nasıl olacak ,bakabilecek miyim ya beceremezsem vs kafamda hep kurmaya başladım .
Oyle guzel nimet ki su cennet kokulu icin hersey yapilirNeden beceremeyeceksin canım hiç öyle düşünme. Annelik o kadar içgüdüsel bişey ki şimdiye kadar yaşanan hiçbir duygu gibi değilBunlari düşünme ve mis kokusunu bekle sabırsızlıkla, gerisi gelecek zaten
Ay inşallah inşallah onun gelişi ile şu psikolojiden kurtulurum inşallahNeden beceremeyeceksin canım hiç öyle düşünme. Annelik o kadar içgüdüsel bişey ki şimdiye kadar yaşanan hiçbir duygu gibi değilBunlari düşünme ve mis kokusunu bekle sabırsızlıkla, gerisi gelecek zaten
Cok normal canim benmAy inşallah inşallah onun gelişi ile şu psikolojiden kurtulurum inşallahçok garibim gerçekten
Ne güzel herkes doğuruyokeşke bizim de günümüz belli olsaydı…………
Sen çocuga hiç bakmıyon mü kiz ne bu onlaynlıkYarin dogum yapcek anneler guzel haberlerinizi aliriz insallah sizin de
Cok normal canim benm
Sağlıcakla büyüsünMerhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
Bakmiom napim uyku da yokSen çocuga hiç bakmıyon mü kiz ne bu onlaynlık
Aşırı gerginim ben . Aslında bende halen inanamiyorum sanırım o yaşadığım süreçler filan geliyor gözümün önüne .Herkeste bi heyecan bende bi gevşeklikİnanamıyorum yarın doğuracağıma
Ayyyy geliyor prensesHerkeste bi heyecan bende bi gevşeklikİnanamıyorum yarın doğuracağıma
Ay inşallah inşallah onun gelişi ile şu psikolojiden kurtulurum inşallahçok garibim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?