2021 Aralık Anneleri

Canimmm cok guzel bir duygu yasayacaksin sen de az kaldiruya gibi meleginle kavusacaksn
Sanırım halen inanamiyorum, 2 sene boyunca yaşadığım zorlu süreçlerin hepsi hamileliğimdeki mucizeme tutunmam filan sanıyorum bakamayacagim birilerine muhtaç kalacağım diye düşünüyorum halbuki cesaretliyimdir ,kimsenin öyle tır tir tiremesini bile istemem basarayim diye ama şuan çok farkli psikolojiye girdim birde bugün hiç hareketli değil sanırım iyice etkilendim , gün çok yaklaştı gerilmeye başladım niye böyle oldum bilmiyorum ama bekledikçe geriliyorum

Canim benim cok ta guzel bakarsin guzel seyler düşün. Cok az kaldiii

Oyyy cimcime geldi hoşgeldi Sağlıkla büyütün inşallah canımm

Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün. Yeter ki sağlığı sıhhati yerinde olsun. Kilo hiç önemli değil. Kısa sürede tombiş yapar annesi onu.

kızlar ben cok strese girdim galiba , nasıl olacak ,bakabilecek miyim ya beceremezsem vs kafamda hep kurmaya başladım .
Neden beceremeyeceksin canım hiç öyle düşünme. Annelik o kadar içgüdüsel bişey ki şimdiye kadar yaşanan hiçbir duygu gibi değil Bunlari düşünme ve mis kokusunu bekle sabırsızlıkla, gerisi gelecek zaten

Oyle guzel nimet ki su cennet kokulu icin hersey yapilir

Ay inşallah inşallah onun gelişi ile şu psikolojiden kurtulurum inşallah çok garibim gerçekten

Ne güzel herkes doğuruyo keşke bizim de günümüz belli olsaydı…………

Sabahtan beri bakamadım buraya. Girdim sırayla okudum her ilerlediğim sayfada ya doğuran var ya günü belli olan maşallah diyeyim de ben de her okuduğumu öyle keşke benim de belli olsa diye okudum

Bugün doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çabucak toparlarsınız. Keseydi, kalp atışıydı, 2li 3lü 4 lü taramasıydı, detaylısıydı alışverişiydi derken ne ara bu kısma geldik

Sağlıcakla büyüsün

Ay inşallah inşallah onun gelişi ile şu psikolojiden kurtulurum inşallah çok garibim gerçekten
giggles a mi diyordun gecen güçlü ol diye simdi ben sana diyorum. Güçlü ol ki zaten istemesen de öyle oluyorsun anne olunca. Sevgi ve güç dolu bir varlık oluyorsun birdenbire o minik sana muhtaç iki gözü görünce zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…