- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Ay bunu ne zaman yazdın görmedimHerkeste bi heyecan bende bi gevşeklikİnanamıyorum yarın doğuracağıma
Insallah canım benimCok teşekkür ederimburası buradaki sizler en yakın arkadaşlarımızda bile sorup öğrenemediklerimizi sorduk ,öğrendik ,telaslari ,herşeyi dile getirdik iyi ki sizler gibo iyi insanlar var bu dünya gerçekten bu kadar kirliliğin içinde yine bu iyi insanlar nedeniyle ayakta ve dönüyor hepimizin bu son süreci en güzel şekilde , sıfır sıkıntısız geçer inşallah Y yorgunnn_anne L lilyummm
Sorma o stres bende de var... Hatta okadar stresliyim ki 2 gundur yapmadigim agir is kalmadi evde...Dip köşe temizlik yaptim ve evde kimseye de rahat vermiyorum surekli birine cemkiriyorum agliyorum zirliyorum..Ben arada gidip geliyorum strese girdim sanırım
Bende aynıyım inan . Hatta bugün sitenin doğal gazıni hiç haber vermeden ekibi cagirip tamir için kapatmışlar,ev soğuktu üstelik ne yakıt ne sıcak su vardı bu yüzden 72 daire bulanan apartmanda koridora çıkıp bagirmamak için zor tuttum hatta söylendim de yüksek sesle o kadar ki dolu halde idim , Allah'tan kimse yoktu görüştüğüm eşim olsun annem olsun yoksa kesin onlara kopurecektim durduk yere çünkü ciddi mana da gerginim ,en ufak şey yeter şuan beni ringe atsalar bu halimle nakavt ederimSorma o stres bende de var... Hatta okadar stresliyim ki 2 gundur yapmadigim agir is kalmadi evde...Dip köşe temizlik yaptim ve evde kimseye de rahat vermiyorum surekli birine cemkiriyorum agliyorum zirliyorum..
Uyku desen sıfır...
Korku heyecan stres hepsi bi arada suan ☹
Canimm cok sevindim gozun aydinminnosunu op yerime ayni gunmu kavustuk
Normali mi bekliyorsun canım sen de? Çatıya bakıldı mı uygun muymuş
Ben de yaşayınca gördüm ilk kezKarından bastırılmayı sezaryende ilk kez duydum inşallah hemencecik toparlanıp ağrısız acısız büyüt bebeciği
Kanın dışarı akmadan, rahmin içimdeyken pıhtılaşması istenmeyen bir şeymiş. Bendeki kan da fazla olunca içeride pıhtılaşma oranı artıyordu. O yüzden sık sık gelip yapıyorlardı o işlemi. Hemşire de sizin kan akılınız fazla geliyor ondan bu kadar uzun sürdü dedi. Herkeste aynısı olmuyor dedi.Çok geçmiş olsun canım tekrardan yalnız kan pıhtılaşması durumu olanlarda mi bu durum artıyor ?
Hiç zor olmuyor. Bana olmadı yani. Dikiş yeri hiç sıkıntı değil hatta şu an benim içinCanım wc oturmak zor oluyor mu dikişle
Anladım canım , bende kan pıhtılaşmasi var bu yüzden merak ettim . İnşallah sorun olmaz bende de .Kanın dışarı akmadan, rahmin içimdeyken pıhtılaşması istenmeyen bir şeymiş. Bendeki kan da fazla olunca içeride pıhtılaşma oranı artıyordu. O yüzden sık sık gelip yapıyorlardı o işlemi. Hemşire de sizin kan akılınız fazla geliyor ondan bu kadar uzun sürdü dedi. Herkeste aynısı olmuyor dedi.
Aynı durumdayız canım aynısı dedi bana da. Hiç merak etme eğer doğum o kadar yakın olsaydı açıklık incelme vs derdi doktorun. Mesela bana bugün baktı 37-5im henüz hiç bir belirti yok kanala da girmemiş. Seninki de gelmeye hazır olsa doktorun uyarırdı. Bekliyelim bakalım bebişleriŞimdilik evetPerşembe günü bakıldı. Kemiğin biraz küçük ama bebek iri olmadığı için normal denenebilir dedi. Sen nasıl istersin diye sordu. Ben de normal oluyorsa normali deneyelim her türlü sezaryen olur zaten en kötü dedim. İlla normal diye de tutturmuyorum. Siz daha iyi bilirsiniz duruma göre yönlendirirsiniz dedim. O da tamam salı günü gel tekrardan bakalım dedi
Yarın tam 39+0 oluyorum. Benim de sıkıntım Çarşamba, perşembe, cuma doktorum yok il dışında olacakmış. Bakalım nasıl geçecek yarın, ne olacak
Senin kanın genelde çabuk pıhtılaşıyorsa bu konuda ilk kez şşe yarar bir durum bu. Benimki genelde sulu kan olduğu için akışı da fazla oldu. O yüzden uzun sürdü durdurması. Seninki daha kolay durdurulur Allah'ın izniyle.Anladım canım , bende kan pıhtılaşmasi var bu yüzden merak ettim . İnşallah sorun olmaz bende de .
Öncelikle geçmiş olsun. Hiç korkmana gerek yok. Benim dediğim gibi sadece omzum ağrıdı ameliyattan sonra, o da hastaneden çıkana kadar geçti. Ameliyattan sonraki ağrı safra kesesinin yaptığı sancının yanında hiç kalır. Doğum sancısı da çekmiş biri olarak diyorum, safra kesesinin yaptığı sancı benim için çok daha kötüydü. O yüzden iyiki ameliyat olup kurtulmuşum diyorum. Zaten başka bir çağrem de yoktu, safrada oluşan taşın safra kanalına kaçması çok tehlikeli bir durum.
Ameliyatta 1 gece kaldım hastanede. Eşim refakatçi kalmıştı benimle. Evdede teyzem kızıma bakıyordu. Hastaneden çıktığımın ertesi günü teyzemi gönderdim, iyiydim çünkü. Bünyeden bünyeye de değişir ama toparlanman en fazla 1 hafta sürer.
İnşallah canımSenin kanın genelde çabuk pıhtılaşıyorsa bu konuda ilk kez şşe yarar bir durum bu. Benimki genelde sulu kan olduğu için akışı da fazla oldu. O yüzden uzun sürdü durdurması. Seninki daha kolay durdurulur Allah'ın izniyle.
BilmemAyyyy geliyor prensesspinalmi olcksn
Allah razı olsunGünaydın kızlaaar bugün doğuracaklar için heyecanlı bir gün başlıyordualarım sizinle olacak inşallah
Çok şükür sağlıcakla kavuştuk o kadar yormuşlardı ki bizi şifa oldu demi ❤Merhaba kızlar. Ben minnoş kızıma kavuştum çok şükür. Yüksek tansiyonum bebeğimin gelişmesine hiç izin vermemiş malesef. En son ultrasonda 2600 2800 gram civarı çıkan bebeğim 38+5te 2200 gram dünyaya geldi. Şuan yanımda çok şükür. Süt ile ilgileniyoruz
İkimizde acemiyizama o kadar minnoş ki bir dk gözlerimi ayıramıyorum ondan. Daha detaylı doğumumu anlatıcam şimdilik benden haberler bu kadar
Rabbim hepinizi saglıkla kavuştursun evladına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?