2021 Aralık Anneleri

Demekki tek ben değilmişim dün gerçekten uykusuzluk yetememe hissini dibine kadar yaşadım.Kizim matematikte bi konuyu anlamamış babasından anlamıyor benimde aşırı sancim vardi eşime bağırdım evde herseye bağırdım gece sancim var sen beni doktora göturmuyorsun ne biçim adamsın diye eşimle kavga ettim filan.Adam tabi tecrübeli sesini çıkarmıyor sonra o sanciyla uyudum sanci filan kalmadı,eşim diyo herseyr o kadar kızdın bağırdın kendini sıktın ki Kasım kasım kasildin.Neyse uyufum uyandım durum stabil.

Çok teşekkür ederim kızlar hepinizi tek tek alıntı yapamadım.
Sağlıkla büyüt canım kilosunu da takma bende 2200 doğmuşum ama l boy kilo olarak hep yasitlarimdan önde oldum.Saglikla kucağına aldın ta geridi boş kilosunu sorana cevap bile verme.Bu konuda kimsenin seni üzmesine izin verme.Sen bebeğin için elinden geleni yaptın.

Oğlumu okula gönderip tekrar yattim hiç enerjim yok.
Bugun sezeryani olacak kizlar Allah yardimciniz olsun insallah.
Covid testi verdiniz mi bu arada

Çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi safra kesesi yüzünden doğumdan beri kaç kere acillik oldum bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda çözülür.
Ben 3 sancı atağından sonra ameliyat oldum. İhmal etme, ameliyattan sonra rahatlayacaksın. Geçmiş olsun Allah şifalar versin.

Oğlumu okula gönderip tekrar yattim hiç enerjim yok.
Bugun sezeryani olacak kizlar Allah yardimciniz olsun insallah.
Covid testi verdiniz mi bu arada
Bn dün bütün tahlil ve covid testini verdim
Perşembe hazırlık diye verdim salı oldu

Söylesese doktora ben vazgectim sezeryan istiyorum diye niye boşuna bekliceksin korkuyorsan anneeem
Aslında söyledim ama bekleyelim dedi suni vermem kendi başlamazsa zorlamam deyince bişey diyemedim. İsteğe bağlı sezaryen 2 katı bir de kadere karşı gelmiş gibi mi oluyorum diye böyle takıntılarım vardır benim sanki akışa bırakmam gerek gibi her konuda. Çünkü neye ısrar etsem sonu kötü oluyo keşke etmeseydim diyom

Oha fiyat farkı çok saçmaymış
Bunu öğrendikten sonra önerimi değiştiriyorum nasıl inanıyorsan öyle yap ki için rahat etsin

Zaten günü dolup gelmezse sezeryan yapar
Az kilo yapacak şeyler ye bebe iri olursa mecburi olur
Ayy ne kötüyüm dediğime bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…