Duygusallaştım ,gerildim hepsini aynı anda yaşıyorum şuan çok garibim boş bir kafa gibi dolu aslında . Halen anne olacağıma inanamıyorumbu yolda verdiğim çaba filan onlar gözümün önüne geliyor şimdi de ya düzgün annelik yapamazsam diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Hepsi heyecandan ya eminim
Demekki tek ben değilmişim dün gerçekten uykusuzluk yetememe hissini dibine kadar yaşadım.Kizim matematikte bi konuyu anlamamış babasından anlamıyor benimde aşırı sancim vardi eşime bağırdım evde herseye bağırdım gece sancim var sen beni doktora göturmuyorsun ne biçim adamsın diye eşimle kavga ettim filan.Adam tabi tecrübeli sesini çıkarmıyorBende aynıyım inan . Hatta bugün sitenin doğal gazıni hiç haber vermeden ekibi cagirip tamir için kapatmışlar,ev soğuktu üstelik ne yakıt ne sıcak su vardı bu yüzden 72 daire bulanan apartmanda koridora çıkıp bagirmamak için zor tuttum hatta söylendim de yüksek sesle o kadar ki dolu halde idim , Allah'tan kimse yoktu görüştüğüm eşim olsun annem olsun yoksa kesin onlara kopurecektim durduk yere çünkü ciddi mana da gerginim ,en ufak şey yeter şuan beni ringe atsalar bu halimle nakavt ederimhalbuki hiç tarzım değil . Temizliğe gelince aşırı bir halde temizlik yaptım demek bundan imiş
Sağlıkla büyüt canım kilosunu da takma bende 2200 doğmuşum ama l boy kilo olarak hep yasitlarimdan önde oldum.Saglikla kucağına aldın ta geridi boş kilosunu sorana cevap bile verme.Bu konuda kimsenin seni üzmesine izin verme.Sen bebeğin için elinden geleni yaptın.Çok teşekkür ederim kızlar hepinizi tek tek alıntı yapamadım.
Niye zorluyorlar inmiyorsa alsın sezaryene cbelki normal olur umuduyla
İnşallah canım
Ben 3 sancı atağından sonra ameliyat oldum. İhmal etme, ameliyattan sonra rahatlayacaksın. Geçmiş olsun Allah şifalar versin.Çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi safra kesesi yüzünden doğumdan beri kaç kere acillik oldum bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda çözülür.
Bn dün bütün tahlil ve covid testini verdimOğlumu okula gönderip tekrar yattim hiç enerjim yok.
Bugun sezeryani olacak kizlar Allah yardimciniz olsun insallah.
Covid testi verdiniz mi bu arada
Amin canım darısı sizlere inşallahGünaydınn taze anneleerr B BitterCikilatamerve her şey çook kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla olsun inşallaah
hadi bekliyorum çobuuk
Senin de yetişmen lazımGünaydınn taze anneleerr B BitterCikilatamerve her şey çook kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla olsun inşallaah
hadi bekliyorum çobuuk
Kız her gün yapıyorum ama benim oğlan da nazlı çıktıSenin de yetişmen lazım
Topun üstünde az vakit geçiriyon sanırım
Ben hiç hareket etmiyorum, normal olabilir dedi şimdi hepten etmicem kalsın çıkmasın alttan korkuyorumKız her gün yapıyorum ama benim oğlan da nazlı çıktı
Söylesese doktora ben vazgectim sezeryan istiyorum diye niye boşuna bekliceksin korkuyorsan anneeemBen hiç hareket etmiyorum, normal olabilir dedi şimdi hepten etmicem kalsın çıkmasın alttan korkuyorum
Aslında söyledim ama bekleyelim dedi suni vermem kendi başlamazsa zorlamam deyince bişey diyemedim. İsteğe bağlı sezaryen 2 katıSöylesese doktora ben vazgectim sezeryan istiyorum diye niye boşuna bekliceksin korkuyorsan anneeem
Oha fiyat farkı çok saçmaymışAslında söyledim ama bekleyelim dedi suni vermem kendi başlamazsa zorlamam deyince bişey diyemedim. İsteğe bağlı sezaryen 2 katıbir de kadere karşı gelmiş gibi mi oluyorum diye böyle takıntılarım vardır benim sanki akışa bırakmam gerek gibi her konuda. Çünkü neye ısrar etsem sonu kötü oluyo keşke etmeseydim diyom
Ya tam tersi olursaBen hiç hareket etmiyorum, normal olabilir dedi şimdi hepten etmicem kalsın çıkmasın alttan korkuyorum
Hastanedeki en sezaryenci kadına gittim bana normal deneyek dedi kadere karşı durulmuyo beybiOha fiyat farkı çok saçmaymış
Bunu öğrendikten sonra önerimi değiştiriyorum nasıl inanıyorsan öyle yap ki için rahat etsin
Zaten günü dolup gelmezse sezeryan yaparAslında söyledim ama bekleyelim dedi suni vermem kendi başlamazsa zorlamam deyince bişey diyemedim. İsteğe bağlı sezaryen 2 katıbir de kadere karşı gelmiş gibi mi oluyorum diye böyle takıntılarım vardır benim sanki akışa bırakmam gerek gibi her konuda. Çünkü neye ısrar etsem sonu kötü oluyo keşke etmeseydim diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?