- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Korkuyorsan yapma canım ne gerek var kendini strese sokmaya hangisine hazırsan öyle olsunBen hiç hareket etmiyorum, normal olabilir dedi şimdi hepten etmicem kalsın çıkmasın alttan korkuyorum
Her işte bi hayır vardırHastanedeki en sezaryenci kadına gittim bana normal deneyek dedi kadere karşı durulmuyo beybi
Anlaşıldı en kolayı en güzeli olur inşallahAslında söyledim ama bekleyelim dedi suni vermem kendi başlamazsa zorlamam deyince bişey diyemedim. İsteğe bağlı sezaryen 2 katıbir de kadere karşı gelmiş gibi mi oluyorum diye böyle takıntılarım vardır benim sanki akışa bırakmam gerek gibi her konuda. Çünkü neye ısrar etsem sonu kötü oluyo keşke etmeseydim diyom
Kız dur dr onda normal deneyecekKorkuyorsan yapma canım ne gerek var kendini strese sokmaya hangisine hazırsan öyle olsun
Hop çıkabilecekse buyursun çıksınEtmeyip hop çıkarsa
Kız yiyorum valla 25 kiloydum en son yediğim bana yarıyoZaten günü dolup gelmezse sezeryan yapar
Az kilo yapacak şeyler ye bebe iri olursa mecburi olur
Ayy ne kötüyüm dediğime bak
Amin canım en son düğüne acele ettim Pandemi olmuştu o yüzden allaha bıraktım bunuAnlaşıldı en kolayı en güzeli olur inşallah
1 hafta daha sabret belli olur şaka bi yana hayırlısı olsunYa tam tersi olursa
Hop çıkabilecekse buyursun çıksın
Kız yiyorum valla 25 kiloydum en son yediğim bana yarıyo
Korkuyorsan yapma canım ne gerek var kendini strese sokmaya hangisine hazırsan öyle olsun
Hayattaki şansım temsili değil resmen aynı bu yani bitterHer işte bi hayır vardır
He kız bizim dr sezeryancı sende normal denemesi tuttu
Bnm şansıma da fırtınaAmin canım en son düğüne acele ettim Pandemi olmuştu o yüzden allaha bıraktım bunu
Aklıma geldi de yazmadım moralini bozmayım diye fırtına koy göbek ismini kızçeninBnm şansıma da fırtına
Okullar bile bugün tatil
Havakar o kadar güzeldi ki durdum durdum fırtınayı buldum
Yok kız de de bnm moral sağlamAklıma geldi de yazmadım moralini bozmayım diye fırtına koy göbek ismini kızçenin
Benim bebe az kiloykem doktorum günde iki muz, 10 tane cici bebe, iki büyük kase yoğurt, iki bardak süt ve iki yumurtayı mutlaka tüket demişti. Denediğim hafta 300 gram birden almıştı. Bi dene sen deYa tam tersi olursa
Hop çıkabilecekse buyursun çıksın
Kız yiyorum valla 25 kiloydum en son yediğim bana yarıyo
Doğurmadım ayaktayım
Muz günlük 1 tane mutlaka yedim, yoğurt kendim yapıyorum 10 günde 3 kilo bitiyor. Süt içmiyom ama yumurta 1 kesin yerim. Yok anacım benimki kuru oğlan şişmanlayası yokBenim bebe az kiloykem doktorum günde iki muz, 10 tane cici bebe, iki büyük kase yoğurt, iki bardak süt ve iki yumurtayı mutlaka tüket demişti. Denediğim hafta 300 gram birden almıştı. Bi dene sen de
Canım kötü bir şey yok değil mi?Kızlar kendi hamileliğimi unutmak için çok buraya girmemeye çalışıyorum
Ama inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alın bebeklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?