2021 Aralık Anneleri

Anlaşıldı en kolayı en güzeli olur inşallah

Ya tam tersi olursa

Hop çıkabilecekse buyursun çıksın

Kız yiyorum valla 25 kiloydum en son yediğim bana yarıyo
Benim bebe az kiloykem doktorum günde iki muz, 10 tane cici bebe, iki büyük kase yoğurt, iki bardak süt ve iki yumurtayı mutlaka tüket demişti. Denediğim hafta 300 gram birden almıştı. Bi dene sen de

Kızlar günaydın bugün sabah namazında hepimize çok dua ettim rabbim inşallah kabul etsin Hamile olanlar hayırlarla en ağrısız şekilde kavuşuruz inşallah bebeklerimize doğum yapanlarda sağlıkla büyütsünler inşallah :) @gingles ay etiket bile yapamadım ne beceriksizim Rabbim bir an önce ordan evine geçmeni nasip etsin şifa versin canım benim nasılsın daha iyi misin?

Kızlar kendi hamileliğimi unutmak için çok buraya girmemeye çalışıyorum
Ama inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alın bebeklerinizi

Benim bebe az kiloykem doktorum günde iki muz, 10 tane cici bebe, iki büyük kase yoğurt, iki bardak süt ve iki yumurtayı mutlaka tüket demişti. Denediğim hafta 300 gram birden almıştı. Bi dene sen de
Muz günlük 1 tane mutlaka yedim, yoğurt kendim yapıyorum 10 günde 3 kilo bitiyor. Süt içmiyom ama yumurta 1 kesin yerim. Yok anacım benimki kuru oğlan şişmanlayası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…