Yok herhaldeCanım kötü bir şey yok değil mi?
Ay öyle yazınca yüreğime iniyordu. Şükür daha kötü bişey olmasın da bugün çıkacaksın inş. Dua ettik herkes burda sana hepYok herhalde
Suyuma bakacaklardı ama ne zamana bakarlar bi fikrim yok
En azından sancım çıkmıyor
Buna da şükür
Belki yanlış ölçmüşlerdir diye düşünüyorumAy öyle yazınca yüreğime iniyordu. Şükür daha kötü bişey olmasın da bugün çıkacaksın inş. Dua ettik herkes burda sana hep
Bence de makinesi yeni mi usg? En son ben devlete gittiğimde tüplü tv gibi bir usg vardıBelki yanlış ölçmüşlerdir diye düşünüyorum
Bilmiyorum kiBence de makinesi yeni mi usg? En son ben devlete gittiğimde tüplü tv gibi bir usg vardı
Suyuna baksın da doktoruna sor çık derse evine gidersin bi güzel duş alır uyursun. Haftaya kadar da doğurmicaz yanındayımBilmiyorum ki
Siyah beyazdı ama
Canim gecmis olsun kendi doktoru ne dio bir de baya oldu herlde testin pozitif cjktigiDoğurmadım ayaktayım
Yok anacım ne çıkması
Daha kimse odaya gelmedi bile
Ben akşamlarım yine burda
Kendi doktorum bi şey demiyorSuyuna baksın da doktoruna sor çık derse evine gidersin bi güzel duş alır uyursun. Haftaya kadar da doğurmicaz yanındayım
Bi haftam kaldı karantinamınCanim gecmis olsun kendi doktoru ne dio bir de baya oldu herlde testin pozitif cjktigi
Mervee doğumdasın galiba şöyanHerkeste bi heyecan bende bi gevşeklikİnanamıyorum yarın doğuracağıma
10da alacaklar yazmıştı bakalım ne zaman haber gelecekMervee doğumdasın galiba şöyan
Morruj sen ne zaman doguracaktin normal mi bekliyorsun10da alacaklar yazmıştı bakalım ne zaman haber gelecek
Ben normal bekliyorum pek gelmeye niyetli görünmüyor hala yukarıdaMorruj sen ne zaman doguracaktin normal mi bekliyorsun
Acaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyorBen normal bekliyorum pek gelmeye niyetli görünmüyor hala yukarıda3-4 gündür adet sancısı gibi sancılar başladı ama bakalım
Bilemiyorum kiAcaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
İnşallah bugün çıkarırlar seni, sancı çıkmamış suyuna da bakarlarsa tamamdırBenim yine sancım yok sanırım çok şükür
Öyle bi haber gelmedi dedi hemşireİnşallah bugün çıkarırlar seni, sancı çıkmamış suyuna da bakarlarsa tamamdır
O kadar sorumsuzlar ki canımız kimlere emanet. Gerçekten özel hastaneler iyi ki var , şu muameleye bak kaç gündür sen anlattıkça çıldırıyorum. Çıktıktan sonra şikayet et hepsiniÖyle bi haber gelmedi dedi hemşire
Bi de hep aynı hemşire geliyot ama aa dün sana serum takmadılar mı dedi
Serum takmışlardıO kadar sorumsuzlar ki canımız kimlere emanet. Gerçekten özel hastaneler iyi ki var , şu muameleye bak kaç gündür sen anlattıkça çıldırıyorum. Çıktıktan sonra şikayet et hepsini
Korkma canım adı üstünde normal doğum Allah yardım eder bizi ona göre yaratmış vücudumuzu . Gücümüzün farkında olalım Allah'ın izniyle olurBen hiç hareket etmiyorum, normal olabilir dedi şimdi hepten etmicem kalsın çıkmasın alttan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?