2021 Aralık Anneleri

Yok herhalde
Suyuma bakacaklardı ama ne zamana bakarlar bi fikrim yok
En azından sancım çıkmıyor
Buna da şükür
Ay öyle yazınca yüreğime iniyordu. Şükür daha kötü bişey olmasın da bugün çıkacaksın inş. Dua ettik herkes burda sana hep

Suyuna baksın da doktoruna sor çık derse evine gidersin bi güzel duş alır uyursun. Haftaya kadar da doğurmicaz yanındayım
Kendi doktorum bi şey demiyor
Ona da canım sıkkın
Dünyanın parasını veriyorum arayan soran yok
Canim gecmis olsun kendi doktoru ne dio bir de baya oldu herlde testin pozitif cjktigi
Bi haftam kaldı karantinamın
Çok teşekkür ederim

Acaba o sancilardan ne kadar sonra gelir ara ara bende de oluyor adet sancisi gibi kivrandiriyor ve geciyor
Bilemiyorum ki Doktor ilk gebelik olduğu için gecikebilir demişti , inşallah doğar bi an önce zorlanmaya başladı vücudum

Öyle bi haber gelmedi dedi hemşire
Bi de hep aynı hemşire geliyot ama aa dün sana serum takmadılar mı dedi
O kadar sorumsuzlar ki canımız kimlere emanet. Gerçekten özel hastaneler iyi ki var , şu muameleye bak kaç gündür sen anlattıkça çıldırıyorum. Çıktıktan sonra şikayet et hepsini

O kadar sorumsuzlar ki canımız kimlere emanet. Gerçekten özel hastaneler iyi ki var , şu muameleye bak kaç gündür sen anlattıkça çıldırıyorum. Çıktıktan sonra şikayet et hepsini
Serum takmışlardı
Şimdi aradılar serumu çıkarın dediler
Ay çok eğleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…